5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Sobotka „zachraňuje“ zdravotnictví

Decimované zdravotnické služby v České republice, kdy hladoví a zbídačení pacienti pomalu umírají na chodbách rozpadajících se nemocnic a zbohatlíci se jim smějí z luxusních lůžek bývalého komunistického SANOPZu, dříve určeného jen pro špičky KSČ, prorokoval už dříve titán socialistické zdravotní politiky ČSSD David Rath.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Lesniak 26.7.2014 0:28

Pravicové vlády?

Dále jsem to ani nečetl. Správně by mělo být napsáno zlodějské vlády. Ale to přece každý normální člověk ví. Teď se odeesáci a topáci tváří, jako kdyby byli zachránci světa a jsou najednou strašně státotvorní. Absolvent VUMLu  P.Sobotka se dokonce nechal slyšet, že končí parlamentní demokracie. Že skončila právě za vlády Kalouska a Nagyové si tento titan a 2% kandidát na prezidenta v době, kdy byl střízliv, nestačil jaksi povšimnout. Nemusím ani Babiše, ani Bohuslava Sobotku, ale když vřískají příslušníci modrého ptactva, tak jsem v naprostém klidu. Horší by bylo, kdyby tuto vládu chválili.

P. Mach 26.7.2014 0:44

Pravicové vlády

byly ve srovnání s zlodějskými diletanty typu ozubené pleši, ping. paroubka, staníka grose či zemana skutečně státovorné. Ne, že by se za nich neprošutsrovaly miliardy ale ve srovnání s tím co předvádějí komocanští vepři (viz třeba bilionový oze tunel, dvakrát zrušená důchodová reforma, rozvrat zdravotnictví, rozvrat školství, privatizační tunely a zlodějský veřejné zakázky jak na vládní úrovni tak v krajích a obcích, zvyšování dluhu v době růstu, atd.) je nagyová absolutní marginálie a Kalousek, Topolánek a Nečas vypadají jako Mirkové Dušínové s mozkem Alberta Einsteina. Bláboly levičáckých pitomečků na tom nic nezmění.

P. Lenc 26.7.2014 8:03

Re: Pravicové vlády

Přesné pane Machu.Ale je opravdu zbytečné lidu socialkomunistickému vysvětlovat, že těch třicet korun a jiné poplatky mu budou "odňaty" jinou formou. A že ho to přijde mnohem dráž. To je již nad jejich chápání.

V. Kain 26.7.2014 9:19

Re: Pravicové vlády

Mohl by v právní a demokratické zemi dělat premiéra člověk který se naprosto jasně a prokazatelně dopustil prodeje OKD hluboko pod cenou čímž okradl stát o kolik miliard? Člověk který bez mrknutí oka podváděl s cestovními náhradami? On si je vědom asi toho,že je nepostižitelný,což naše banánová republika pod vedením těchto nýmandů je.Splnil se mu sen,je premiérem a ani na chvíli si nepřipustí že je naprosto neschopný a jediné co mu jde velice dobře je jeho trapné žvanění.Jediný kdo na tuto vlezlou ozubenou pleš platí je bohužel zatím nečitelný Babiš.

J. Slanina 26.7.2014 11:30

Re: Pravicové vlády

Jejda, ten je čitelný naprosto dokonale.

J. Ráž 26.7.2014 13:34

Re: Pravicové vlády

Sobotka za prodej OKD může nepřímo. On byl v té době jen čerstvě vystudovaný právník s nedokonalou znalostí středoškolské matematiky a že se stal ministrem financí, patří mezi záhady personální politiky ČSSD. Že se vypracoval rozpočet a republika jakž takž fungovala je díky náměstkovi Janotovi, který se pak přiznal, jak trpěl, když mu od lobystů nabonzovaný Sobotka dával nesmyslné příkazy. OKD bylo pod Sobotkovo inteligenční chápání. Celou privatizaci OKD připravili Bakala se Sobotkovým kamarádem právníkem Pokorným a Sobotka to jen jako ministr podepsal. Všem je jasné, ze to zřejmě zadarmo nebylo.

Š. Hašek 26.7.2014 14:22

Re: Pravicové vlády

Ať je to jak chce, pane Kaine, Babiš je člověk, který spoustě věcí kol průmyslu, financí rozumí. Sobotka je zoufalec (nerozumí fakt ničemu), který tam může být opravdu jen a jen z vůle třicetikorunáčů a padouchů, kteří potřebují premiéra tak slabého jak jen to lze.

Babiše jsem nevolil - je to produkt zaváhání naší středopravice a vrchol nečitelné politiky všech budovatelů "odborné nepolitiky". Pejsek s kočičkou vařili.

J. Slanina 26.7.2014 7:27

Re: Pravicové vlády?

Mně se vždycky strašně líbí, když se každý potenciální pacient Černovic považuje za "normálního" člověka.

K. Filek 26.7.2014 7:58

Re: Pravicové vlády?

Lesniak a vy jste rudý pták nebo něco ještě horšího.

J. Kulheim 27.7.2014 9:05

Re: Pravicové vlády?

On je něco mnohem horšího. Levicový pomatenec .

M. Vondráček 26.7.2014 9:45

Re: Pravicové vlády?

A hele , sociální demokrat . A umí psát ...

P. Vítek 26.7.2014 16:36

Re: Pravicové vlády?

Socani IQ maj jak krocani

Š. Hašek 26.7.2014 14:16

Re: Pravicové vlády?

Pane Lesniaku,

na Klause lze jen vzpomínat - státní rozpočet poloviční, normy a zákony jednodušší, dluh zanedbatelný (při hrozících 15 miliardách měl Klaus projev v televizi), průmyslník či sedlák ani náhodou nebyl nazýván zloduchem společnosti..

A to všechno v dobách po krachu regulovaného hospodářství.

Dnes se nám to snaží bolševici v ČSSD zase naordinovat.

Je obrovský rozdíl mezi odborným spravováním společnosti. A mezi "odborným" (rozuměj politickým) řízením společnosti - to jest ovšem samozřejmě komunistická snaha končící krachem.

P. Vítek 26.7.2014 16:43

Re: Pravicové vlády?

Dobry!Zacit diskutovat Klause-nazory pro a proti.Bez klausismu( nebo bez Svobodnych)bude uz jen konecna-babisismus

J. Jurax 27.7.2014 20:50

Re: Pravicové vlády?

Panenkomarijasvatokopeckádočehostodušudala ...

M. Prokop 26.7.2014 0:27

Fakt je,

že žádný socanský premiér neuměl lhát s takovou vervou, jako Dluhoslav.

Š. Hašek 26.7.2014 13:57

Re: Fakt je,

Asi tak.