29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Plocek 15.12.2010 12:38

Sobotka je jako ostatní

Plně souhlasím s autorem článku.  Zpočátku na mne p. Sobotka působil jako kultivovaný člověk, lišící se od ostatních soc. demo politiků, zjeména "specialistiy přes konverzaci" Dr. Rátha.  Jak se změnil v poslední době a tím odkryl úzkostlivě schováváné pravé nitro, to je pro člověka nepříjemný šok. Dnes už se zařadil mezi "klasiky" soc¨demo retoriky pp. Ratha, Paroubka a dalších. Že tím ničí důležitou stranu ve státě, to mu nevadí. Nebo naopak  hräje na strunu lůzy, která může mít v budoucnosti díky neschopnosti pravicových stran většinu.¨(bolševici, a další).

P. Jursa 14.12.2010 23:14

Sobotka je jako ostatni

Je jasne ,ze pan Sobotka ,drive nohsled Paroubka a podporovatel jeho silenych financnich

planu,je typicky aparatcik,ktery se ze vseho vykrouti a nic konkretniho nerekne.Bude nestesti

pro socialni demokraty jestli si ho zvoli za predsedu.

J. Láníček 14.12.2010 19:02

Sobotka na to nemá,

v pokračování se dovíme, že ani Hašek ne, pakliže se objeví další adept na předsednický post ČSSD, tak určitě ani ten ne. A kdo z našich politických špiček na to vlastně má ? Teda kromě hradního pána, ten má úplně na všechno. Vrchní šíbr a manipulátor Kalousek nechyběl snad u žádné levárny za posledních dvacet let, zlodějnou a průšvihy smrdí i přes kůži, u pana knížete by hrozilo, že zaspí i případnou třetí světovou válku, Nečas se sice tváří jako Svatý Vojtěch, ale do zblbnutí omílá akorát těch několik naučených moudrostí, populistu Johna nesnáší stále větší množství lidí. Takže mi z toho nutně vychází, že na to budou mít akorát komunisti. Ale nebavím se o penězích, tam na tom budou komunisti špatně, těm to moc nesype, penězovody jsou natočeny jiným směrem - a teď jim navíc hrozí, že přijdou o 40 melounů za nějaký prohraný soudní spor.

F. Pavlis 14.12.2010 20:42

Re: Sobotka na to nemá,

Vážený pane Láníčku, šlo o B.Sobotku jako šéfa druhé největší politické strany aspirující na stranu vládní. Nepleťte sem Johna, který při příštích volbách skončí jako p.Bursík. Je obtížné vést rozhovor s důstojníky Tvrdíkových legií, k nimž nesporně patříte. Žel, je to limitující faktor každých voleb a každé politické strany u nás dnes. Osobnosti jsou mimo, protože v takových podmínkách politiky by na nauseu museli snad umřít.

M. Prokop 14.12.2010 15:17

Do boha,

"Pokud si tuto starou moudrost neuvědomí sociální demokracie a do svého čela si nevybere člověka s takovouto výbavou, nikdy nemůže účinně bojovat proti korupci."

koho by napadlo, že zrovna socdem by chtěli bojovat proti korupci? Vždyť by se povraždili!

M. Trhlík 14.12.2010 17:24

Re: Do boha,

Pane Prokope,Vy už jste si všiml,že se u nás bojuje proti korupci? Myslím si,že politici VV se k tomu vyjádřili jasně.Jinak pár plakátů s halasným tvrzením,že s korupcí se zamete,nebylo před volbami málo.Jinak Sobotka je ekonomický diletant, ale je smutné,že jste si nevšiml celé řady ostatních.Asi se s těmito problémy moc nezaobíráte.Myslím si,že je to také proto,že ho nesnášíte.

S. Maršálek 14.12.2010 12:31

Já se divím!

Proč vám ten Sobotka vadí? Volíte snad ČSSD? Jste jejich příznivci? Předpokládám, že ne. Položili jste si otázku, jak s penězi nakládají poslanci, jejich jste příznivci? Vracejí snad část peněz, které jako náhrady neuplatní? Nenávist vám zatemňuje mozek. Paní Malá vám to napsala velice správně.

T. Vodvářka 14.12.2010 13:01

Re: Já se divím!

Vážený pane Maršálku - pokud by magistr Bohuslav Sobotka řídil kosmický výzkum v Číně, jadernou elektrárnu v Severní Koreji, případně osévání volných ploch v Zambii, byl by mi osobně zcela lhostejný. Bohužel tento ekonomický ignorant se opakovaně dere na místo, kam svým vzděláním, zkušenostmi a koneckonců - jak píše správně pan Hvížďala - i povahou nepatří. Nejde o nenávist, jde o povzdychnutí nad úrovní společnosti, která umožní těmto parvenu se dostat na místa, kam bytostně nepatří. Až Vám bude Vaše peníze, které těžce vyděláte, rozhazovat nějaký mentálně inferiorní jedinec, pochopíte většinu nářků pod tímto článkem.

S. Maršálek 14.12.2010 13:13

Re: Já se divím!

No ono to vyjde na stejno. Teď mi bere peníze (těžce vydělané) Kalousek s Nečasem.

T. Vodvářka 14.12.2010 14:26

Re: Já se divím!

Pane Maršálku, jsem rád, že souhlasíte s mým hodnocením pana Sobotky. Ja s Vámi částečně souhlasím, že to ani teď není optimální.  Rozdíl je jen v  tom, že aspoň já - možná bláhově - vidím u těchto dvou pánů jakési malé světlo na konci tunelu. U Mgr Sobotky je to jen černá díra.

J. Kratochvíl 14.12.2010 14:50

Re: Já se divím!

Pane, mezi panem Sobotkou a Kalouskem malý rozdíl je. Zatímco v roce 2006  po ukončení ministrování P. Sobotky byla ekonomika v nejlepší kondici s jediným minusem a to byl schodek státního rozpočtu. Tak po skončení ministrování p. Kalouska byla ekonomika v krizi a to nejen díky mezinárodní situaci, ale hlavně díky obrovskému rozpočtovému  deficitu, který způsobil tzv. "nejlepší" ministr financi Kalousek, také mimo jiné ing. chemie. Jestli u Sobotky je to malá černá díra, tak u Kalouska je to obrovská korupce trvající již 20let.

R. Sedláček 14.12.2010 15:00

Re: Já se divím!

Jste si jist svým tvrzením? Víte, že To byl ekonomicky pro ČR (2006) vůbec nejhorší rok?

.......Strukturálním rekordmanem je rozpočtový schodek

vytvořený v roce 2006 (3,0 % HDP x růst HDP 6,4 % = 19,2). Tento schodek byl vytvořen v čase vysokého hospodářského

růstu kombinovaného s vysokými sociálními předvolebními výdaji....... viz.

20. lekce - Rozpočtové schodky a státní dluh

S. Maršálek 14.12.2010 19:43

Re: Já se divím!

U r. 2008 je chyba. Už jsem vás na to několikrát upozorňoval. Tenkrát Kalousek u deficitu zakouzlil. Tuším, že podvodně vykázal cca 38 miliard a později se to profláklo. Autor článku tuto skutečnost nevzal v úvahu.

R. Sedláček 14.12.2010 22:46

Re: Já se divím!

dejte odkaz pro potvrzení tvrzení

M. Trhlík 14.12.2010 13:27

Re: Já se divím!

Pane Vodvářko,souhlasím s Vámi s malou poznámkou.Kolik takových ignorántů už prošlo vládami od roku 1989?

M. Prokop 14.12.2010 15:18

Re: Já se divím!

Takových? Žádný!

M. Matoušek 14.12.2010 17:37

Re: Já se divím!

Pane Vodvářko,tím chcete říci,že tento stát od roku 1989 řídili mentálně postižení jedinci od Havla,přes Klause až po Nečase?V podstatě s Vámi souhlasím,protože pro stát neudělali nic dobrého.Československo zničili a státní bohatství nechali bez mrknutí oka rozkrást a vytunelovat.A dne nám jeden z nich,Kalousek posílá složenky na 123.OOO k úhradě.Není rok,aby stát neprohrál nějakou miliardovou arbitráž.Právě soud odsoudil ODSáka Nováka z Chomutova za přijetí úplatku 40 milionů.A trest?PODMÍNKA na DVA roky a pokuta 5 milionů.Kde zůstalo zbylých 35 milionů soud asi nezajímalo.

V. Plocek 15.12.2010 12:45

Re: Já se divím!

Já se také divím. Ale jinak. V současné době již neplatí oni (ck rakousko, fašisté , komunisté, rusáci atd.),   ale my. A já se divím, kam zmizelo to množství lidí, v 1989 zvonících klíči a tak likvidujících bolševckou moc. Proč tito lidé nejsou opět na ulicích, aby "svými klíči" vycinkali  všechny rádoby politiky, kteří ani vzdáleně politiky nejsou a dnes je zcela jedno, ze které strany pochází. Snad by se v tom řetězci chytli lidé, kteří by alespoň částečně ctili kulturu projevu a jednání.

M. Prokop 14.12.2010 15:17

Re: Já se divím!

Mně vadí, jak nás pleš s kusadly zadlužil.

M. Matoušek 14.12.2010 17:40

Re: Já se divím!

A mně vadí jak tuneltatík razil rychle tunely.Ale postavil proti tomu Českou ne-Konsolidační Agenturu na odevzdávání nesplacených úvěrů.

Z. Bureš 14.12.2010 11:45

Člověka, sociálního demokrata . . .

. . . který si neplete slovo sociální se slovem socialistický - tak takového člověka v dnešní KSČSSD prostě nalézt nelze  . . . . protože tam žádný takový ani není !!!

Z party post-bolševických populistů (Paroubek,Sobotka, Hašek, Škromach, Urban . . . ) či přesvědčených marxistů (Zaorálek . . . ) nebo fekálních vozů s nohama (Rath. . . ) - tak z takové party se těžko vybírá slušný sociální demokrat !!!

Nikoho z výše jmenovaných bych si nepostavil ani k žebřiňáku  . . . aby mi hnůj nepadal . . .

A co se týče Sobotky - o kterém je řeč  . . . tak většího Bulíka bych nenašel ani v prosperujícím JZD Slušovice  . . . "zdrahně let tomu nazad" !!!

M. Matoušek 14.12.2010 17:45

Re: Člověka, sociálního demokrata . . .

Zdrahně /?/ let tomu nazpět bylo JZD Slušovice vedené Čubou vysoce prosperující.Naopak po roce 1989 veškeré zemědělství je v zadeli.Mnoho podniků bylo rozkradeno,vytunelováno,prodáno za hubičku.Jo jo,vzali to do rukou 20tiletí "m a n a ž e ř i" a dopadlo to jak to dopaldo.Měli jsme jedny z nejmladších ministrů,svazáků,ba i pastevce oveček.A když se takový ministr dopracuje až k přezdívce " Í Č K O ",tak to už je kariéra.

J. Kanioková 14.12.2010 19:10

Jestlipak víte, jaké podmínky ve Slušovicích

k podnikání měli? Jak jim šla vláda na ruku, aby měla alespoň někde výstavní skříň  "skvělého socialistického podniku"? Nehodnotím Čubu, možná by byl skvělý manažér i teď, ale mít dobré výsledky s mínusovou daní a dalšími vymoženostmi, to se to vykazovalo...

M. Trhlík 15.12.2010 15:00

Re: Jestlipak víte, jaké podmínky ve Slušovicích

Paní Kanioková,pocházím z kraje,kde působil František Čuba.Není pochyb,že se jednalo o velmi zodpovědného člověka,který byl velmi schopný a oproti dalším,kteří měli být podle Vás také výkladní skříní,byl i vynikající odborník.   Dnes by při jeho kritice podobných výsledků ,za stejných podmínek ,byli kritici označeni za závistivé čecháčky.Vám asi také nic neříkají nic zahraniční podnikatelé,kteří mají po určitou dobu zvýhodněné daně a po jejich vypršení,se často stěhují jinam.

S. Maršálek 14.12.2010 19:47

Re: Člověka, sociálního demokrata . . .

Není vepřové a hovězí již také ne. ODS by to mohlo nahradit. Jsou stejně v rozkladu.

J. Slanina 14.12.2010 23:19

Re: Člověka, sociálního demokrata . . .

Nuž jakáž pomoc. Asi budeme muset porazit tebe, frajtře. Potíž je v tom, že zapácháš už v neexitovaném stavu.

F. Eliáš 14.12.2010 9:33

Sobotka?

Ten Sobotka, kterého tolik milují naši dědové a babičky? Chasník s tím neodolatelným úsměvem a pronikavou inteligencí? Ten hloupoučký populista?

S. Luňák 14.12.2010 9:10

Takového člověka ČSSD ve svých řadách těžko najde!

V nejvyšším vedení nikdo takový není a z nižších úrovní ho, tihle "šibalové", mezi sebe nepustí. Byl by tam jako bílá vrána.

V. Hajková 14.12.2010 8:42

Skvělý článek

100%  souhlas s každým slovem!

K. Janyška 14.12.2010 8:06

Ano, je úplně jedno, kdo vede socialistické strany ! Ony svůj zločinný záměr, napadat přirozenost lidského světa, budou realizovat pod vedením kohokoliv ! Dzp.