27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Smutné konce nahodilosti

Když se český politik dostane do úzkých, začne panikařit, odvolávat, co odvolal, a slibovat, co původně slíbil. Jako ten zmatený král ze staré pohádky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 16.11.2016 14:07

Re: Smutný konec Německa???

Nechci skončit pro urážku majestátu německého ve Spandau, tak se nebudu šířeji vyjadřovat.

Domnívám se ale, že v Německu budou ještě "kvalitnější" státní úřednice než je Šabatová, a byrokracie státní v jistém slova smyslu "dokonalejší a rychlejší". Němec, když se "do toho dá"!

R. Langer 16.11.2016 13:46

Re: Václav Klaus a Donald Trump:-)

Hm, ale v březnu mluvil Klaus o něčem trochu jiném, a to o primárkách. Tam se mu Trump pochopitelně jevil jako nejhorší kandidát republikánů. Proti Clintonové později ve finále je to ovšem přímo triumfální vítězství hodné obdivu. Takže, co tam máte dál?

R. Langer 16.11.2016 13:42

Re: Smutný konec Německa???

Neopsaly ty noviny nějaký hoax, co jim přišel do mailu? Ani by mě to moc nepřekvapilo. Tak blbý přece nemůže být nikdo.

P. Khail 16.11.2016 12:59

Re: Václav Klaus a Donald Trump:-)

A kdo další tvrdil, že Trumpovo vítězství je jeho vlastní vítězství? Konkrétně prosím.

J. Mrázek 16.11.2016 12:04

Smutný konec Německa???

Německo:

Na 50 imigrantských organizací požadovalo na imigračním summitu, aby se v ústavě Německa změnily formulace ve prospěch migrantů.Imigračního summitu se kromě těchto organizací zúčastnilo mnoho osobností z politiky, odborů a médií včetně Merkelové a federální komisařky pro imigraci Turkyně Özoguz (SPD).Summit došel k několika závěrům, které Özoguz navrhuje včlenit do německé ústavy:Německo by napříště mělo být v ústavě definováno následující větou:"Federální republika Německo je rozmanitá země imigrace."

Dále se doporučuje intoxikovat imigrací státní orgány a úřady na všech úrovních pomocí kvót a rovněž podle kvót přidělovat migrantům mažerská místa a vyšší pracovní pozice.

Německo se tak má proměnit na stát, který diktátorsky vnutí nepřetržitou imigraci většinové německé populaci a násilně imigranty zaplní státní správu a manažerské posty.Německo je pro globalisty, kteří vládnou evropským státům přes OSN Agendu 2030 a Brusel, jen prvním státem v řadě.Takto mají skončit všechny evropské státy a národy, které si ze svých daní hradí budování migračních cest do Evropy, wellfare pro migranty, jejich výuku a zdravotní péči, než do Evropy odjedou.To vše pod záminkou "zabránění migraci".

Zdroj: https://jungefreiheit.de/?attachment_id=180457&postidd=18045...

D. Polanský 16.11.2016 11:53

Re: Václav Klaus a Donald Trump:-)

On to tak v březnu nemyslel. A teď již ví, že vyhrál Trump. Je potřeba reagovat pružně. Jasné?

Š. Hašek 16.11.2016 8:51

Myslel jste tím,

když se studentík, mladík neopeřený životem, osudem premiér, dostane "do problémů nahodilosti"???

Nahodilost je hezké slovo. Někdo bere jako nahodilost i to, že neumí počítat bankovní procenta.

Studentík dojel na svůj hloupoučký dojem, že nejpopulárnější osoba politické scény (řekl lid v televizi), má vše jisté - až do socialistického důchodu. Zjevil se (postupně) Zeman, Babiš, Trump - to jako je nahodilost????

Za mých mladých časů se tomu říkalo kauzalita.

S. Donát 16.11.2016 8:45

Re: Václav Klaus a Donald Trump:-)

Ano, to je přesně vyjádřeno. Trump ani Clintonka nejsou žádnou výhrou. Ale zatímco u Clintonky by to byla tragédie zcela jistě, Trump má potenciál příjemně překvapit.

M. Marek 16.11.2016 8:30

Re: Václav Klaus a Donald Trump:-)

To je problém volby ze dvou idiotů. Ani jednoho bych nevolil ale když nakonec vyhraje podle mě menší idiot, tak to přijmu pozitivně. Nemusíme chodit ani do USA.

B. Mráz 16.11.2016 7:59

Re: Václav Klaus a Donald Trump:-)

Máte snad pocit, že, VK je jediným, který se u Trumpa spletl?

I. Procházková 16.11.2016 3:11

Václav Klaus a Donald Trump:-)

Panikařil i V. Klaus, v pořadu ČT1 "168 hodin" řekl, že Trumpovo vítězství ve volbách je i vítězství Institutu Václava Klause a že Trump bude dobrý prezident. ČT se ovšem podařilo najít rozhovor s Klausem z března 2016, kde možné kandidáty Trumpa i Clintonovou znectil, že obojí je špatná volba a že by Trumpa nikdy nevolil. To jsou věci! :-))