29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bez brýlí 4.8.2006 8:04

Ač nerad, souhlasím s Vámi

bohužel máte pravdu. Někteří diskutující se mylně domnívají, že sprostým slovníkem vůči JP na tom něco změní. :-( 

ICH 4.8.2006 7:51

Tunelpapá Klaus musí jako předseda ODS trpět když vidí předsedu Modrých bolševiků

Shita Tupohlávka jak je neschopný, neodborný, arogantní. Inu falešný a prázdný, netušil tehdy jak hloupý.

Ježek 1 4.8.2006 7:08

Hajzl Lukáš Jelínek

Lukáši, ty jsi fakt hajzl, stejně jako tvůj chlebodárce.

eTony 4.8.2006 6:13

Jelínku,

vy jste fakt magor, vy nedokážete rozumně poradit ani tomu vašemu blábolistovi a chcete radit prezidentu rpubliky, kterému nesaháte ani po kotníky ? Vy chcete určovat co prezident má nebo nemá dělat ? Vaše rady si nechte na neobolševické teatrální rejdy Velkého Ekonoma seslaného z vyšší moci.

eTony 4.8.2006 6:08

Poněkud se mýlíte,

persona by byl, to jo, ale ze čtvrté .....

mojo 4.8.2006 3:41

Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

Vážený pane, velmi se pletete!

Jiří Paroubek má takový politický talent, který zde dlouhá léta nikdo neukázal! Je to hráč formátu V.Klause, M. Zemana a V.Havla. Je to čtvrtá skutečná persóna, která českou politiku ovlivní jako málokdo. A to, že se on osobně velké části občanstva VELMI nezamlouvá na tom nic nemění. U té druhé části je o to víc oblíben.

Nedejte se mást internetovými diskusemi, kde se to invektivami na adresu JP jenom hemží. Realita ČR není pouze realitou internetovou.

Trocha upřímnosti: jsem od nátury pravičák, přesto je JP mou nejoblíbenější postavou na české politické scéně. On UMÍ HRÁT SVOU HRU, HRAJE JI MISTROVSKY A TO MI IMPONUJE!!! Já levici jejího Rocca s douhym (neskutečně dlouhym!) pérem závidím!!! My pravičáci máme akorát tak důvod k hořkému pláči! Persóna jeho formátu nám ZOUFALE CHYBÍ!!!

clay 4.8.2006 1:57

Jelínku

vz jste teda komediant;-D

Mišák 4.8.2006 1:48

Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

"Přirozený politický talent Klause spojuje s Jiřím Paroubkem." Jednak správně po česku by bylo ...spojuje Klause..., jinak je to blbost stejná, jako původní obsah věty. Přirozený politický talent pana Paroubka je totiž hoden pouze opovržení.

"Teď  tak pouze může sledovat, jak se nenápaditý Mirek Topolánek plácá v neoficiálních a mimoústavních sondážích, z nichž chce mermomocí po vzoru císaře Rudolfa II. a jeho bytosti Sirael oživit svůj vysněný éterický tříkoaliční projekt." Tvrdí pan Jelínek, zcela závislý na droze jménem Paroubek.

Současně můžeme sledovat, jak bezzásadový Paroubek jde s taktem buldozeru po absolutistické moci s mylným přesvědčením vyvoleného od vyšší bytosti a netrpělivě čeká na vysněné Marťany, se kterými by si odhlasoval, jak se všemi ostatními v ČR zatočí, že si nestačí umýt ruce, natož pozadí.

Paroubek si své pozadí umýt nemůže, přístup ke zmíněnému (i když poměrně objemnému) objektu mu blokuje pan Jelínek+zbytek ČSSD.

Martin 4.8.2006 1:32

Re: Lukáš Poraděnko se snaží jako klasický

ale no tak panove, nebrecte a podporte sveho viteze http://modra-sance.blogspot.com/2006/08/vitez.html prece nebudete somrovat u mafianu, pedofilu a bolseviku, mate svoji stovku :-D(Y)

?? 4.8.2006 0:40

Lukáš Poraděnko se snaží jako klasický

dprdelista stát poradcem na Hradě. Jenom ukázka toho, jak je rozpolcený  ;-O(Y)(Y)Rv 

Stachanov 4.8.2006 0:39

Paroubkův druhý pokus

byl by v nečem rozdíl? Paroubek už by se na něj třásl a torpédoval by úplně všechno stejně jako teď. Prostě nakonec se budou muset nějak dohodnout tak jako tak

huhu 4.8.2006 0:25

článek z paroubkovi zadnice...

autor, známý zaorálkův "pehe" se snaží dívaje se z paroubkovy zadnice vyzvednout paroubkova genia v porovnání s chybujícími Klausem a nýmandem Topolánkem....:-D