7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Sláva státu Nečasov hvězd se dotýká

Jsme národ kriminálníků: zatímco u nás připadá na 100 tis. obyvatel přibližně 223 vězňů, Španělsko si vystačí se 147, Rakousko se 110 a Spolková republika Německo s pouhými 86.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Blažek 21.9.2012 12:58

Drábek FUJ!

Pan Krása v jednom článku napsal: . .... Pokud problém sKarty velmi zjednoduším a zvulgarizuji, tak jde v zásadě o toto: V případě, že občan má například sporožiro u České spořitelny a.s., na který mu je již 5 let pravidelně posílán příspěvek na péči, tak nyní bude situace taková, že občan bude povinen si u téže České spořitelny a.s. otevřít jiný účet, na který mu bude zasílán příspěvek na péči a on si jej potom převede na svoje sporožiro. ........ Tak tu není nic zvulgarizováno, přesně to se týká i mě. Jsem starší člověk, osoba s průkazem ZTP (zdravotně těžce postižený s příspěvkem na péči), příspěvek mně chodí již léta na sporožiro. A teď budu mít u téže(!!) České spočitelny jiný účet a sKartu. Ať mně pan ministr Drábek nebo jeho úředník nebo nějaký zdejší provládní vrtichvost řekne, v čem se zvýšil můj komfort. Přibyla mně starost a České spořitelně za mě peníze z kapes daňových poplatníků!!! Je to HNUS!!

V. Venc 22.9.2012 12:24

Re: Drábek FUJ!

Pane Blažku, rozumím Vašemu nepohodlí, ale , ať je to, jak je to, tak dostáváte od státu (respektive od daňových poplatníků, svých spoluobčanů) dar na zlepšení situace způsobené zdravotním postižením. Slušelo by se více, být za dar vděčný, spokojit se se svým "komfortem", jaký je, poněvadž by mohl být o hodně horší. Odpustit si vyjádření stylem Drábek fuj, provládní vrtichvosti atd.. Stejné platí i pro Vašeho mluvčího Ing. Krásu.

J. Štrobl 21.9.2012 8:57

Hmm... Docela dobře popsáno.

F. Eliáš 21.9.2012 8:07

Jemelík není pro mě

Volil jsem tuto vládu, ale nikoli Nečase. Nečasovi nezazlívám snahu šetřit, ale nikdy mu nezapomenu zametení korupce na MŽP, zbabělost při jednání s protestujícími lékaři, populismus, se kterým odvolal schopného ministra školství Dobeše a nahradil ho neschopným i pokrytecké a nezdůvodnitelné odvolání Pospíšila. Na otravy metylem reaguje s elegancí slona v porcelánu.

P. Lenc 21.9.2012 8:58

Re: Jemelík není pro mě

Pane Eliáši, ono předsedat koalici není nikde na světě procházka růžovou zahradou.Také mám nějaké výhrady k Nečasovi, ale těžko u jakékoliv vlády, ať se bude snažit jakkoliv, bude všechno vždy dobré.Co se týče páně Jemelíka, jeho životní existence je a bude záviset na vyhledávání nepřítele.Nedej pánbů aby svět byl dokonalý, pan Jemelík by nám umřel.