1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sauron 19.6.2009 7:34

Re: Výborně,

Stát tady není od toho, aby někomu dával práci. Stát je od toho, aby spravoval věci veřejné. Čím méně toho bude mít pod palcem, tím méně toho prošustruje.

Nehledě na to, že by se vám oni vyhození-propuštění statní zaměstnanci stejně šprajcli. Ve státních službách pracovat nebyli zvyklí a vy byste jim teď práci chtěl dát? Už slyším ty výkřiky: "Proč zrovna já?":-P

me first 19.6.2009 4:55

datpys

Děs běs, vážně musíme počkat, až všechny tyto bolševické kreatury vyhynou, uklízet to po nich budou naše děcka, pámbů s nimi.

Pozorovatel 19.6.2009 4:49

Účelový článek - nic víc

Účelem je pošpinit protivníka.

No co od nich čekáte?

billis 19.6.2009 4:04

Nezlobte se, vsichni, ale divim se...

Jak vubec na tho debila muzete reagovat...>-

Ladislav N :-))) 19.6.2009 4:15

Re: Nezlobte se, vsichni, ale divim se...

Dyť je to legrace, ne?

My si ze Zvorálka děláme bžundu, jak je hloupej a ještě se tím chlubí, a jeho soudruzi  sos-komundíři tady vykřikují, jak je chytrej, zdělanej, jak je pln originálních myšlenek a jakou důvěryhodností jeho texty oplývají... ;-D:-);-)

Hadí oči 19.6.2009 1:55

Kalousek, Kalousek . . . .

Není to náhodou ten nešťastník, kterému se začali zasebevražďovat příbuzní pár dnů poté, co mu připomněli dluhy za jeho rodinný dům?

Fakt chudák, skoro sirotek   ;-D;-D;-D 

ascari 19.6.2009 1:28

hnusní novináři

citát rouka Zaorálka Pytlíka:. Jediné, co člověka napadne, je, že v impériu pana Bakaly,budou vždy podobné články dopadat zřejmě velmi podobně. Maně si vzpomínám, že pánové Bakala a Schwarzenberg měli už v minulosti celou řadu společných podnikatelských projektů od Becherovky až po zmíněný Respekt.

Nu což Lubomíre,přesvědč Zgarbu,Grosse,Palase,Kočku nebo Krause ať začnou vydávat noviny a třeba budeš taky chválen.;-P

Kačka 19.6.2009 1:37

Re:

Koukám, že se moc neorientujete v současném dění. Máte v tom pěkný maglajs.;-D

ascari 19.6.2009 1:39

Re: Re:

a konkrétně?

mike 19.6.2009 3:16

Re: Re:

Konkretne?! To jste teda prehnal ;-)

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 19.6.2009 1:25

autor

Autor je místopředseda Sněmovny za ČSSD a také hodně vylekaný, ba přímo vyděšený. Co kdyby ten zatracený Kalousek ubral ČSSD hlasy?

Kačka 19.6.2009 1:30

Re:

Vy jste teda komik ;-D Jestli někomu vezme Kalousek hlasy, tak pravicovým pidistranám a ODS.

Gaston 19.6.2009 1:22

Muž který mluví a nemyslí

Zaorálek. Chraň nás pane Bože před takovými individui! Tady platí " Zachvátí-li Tě zahyneš".

ascari 19.6.2009 1:11

a z jiného soudku

Dále se připouští, že mezi osobní přátele Kalouska patří obchodník s

krví a aktér známého miliardového sporu se státem Josef Štáva,

Má snad Zaorálek za to,že Kalousek může za zpackanou arbitráž.Výdyť to byla socdem minystrně Součková,kterrá sehnala renomovaného advokáta z nějaké vesnice u Brna.;-(

cwfort 19.6.2009 1:24

všichni ministři

Na kauze Šťáíva jsou jsou fascinující dvě věci: jedna je, že všichni ministři zdravitnIctví (OPRAVDU VŠICHNI - s výjimkou Stráského), se zachovali jak úplní magoři. Martin Bojar v roce 1991 firmu pana Šťávy prokazatelně poškodi, a všichni po něm se snažili z toho vykrouti (kromě Stráského). Druhá fascinující věc je, jak se podařilo v psychologii mas docílt toho, že hajzl není ten, co druhého bez důkazů očernil a tím ekonomicky poškodil, ale ten poškozený, protože si dovolil tu drzost, že chce prokázanou škodu nahradit.

Fakt dobrý....

ascari 19.6.2009 1:44

Re: všichni ministři

v tom s Vámi naprosto souhlasím,taky Šťáva žádné mé sympatie nemá.Jen jsem chtěl podotknout,že v tomhle Kalous nejede a dávat mu to za vinu,protože se kamarádí s Sťávou..no nevím.

ascari 19.6.2009 2:12

Re: všichni ministři

 a abych to dokončil,Šťáva byl opravdu obchodník pohybující se i v SRN na hranici zákona a podnikatelské etiky,dokonce jednu dobu byl na něj v Německu vydán zatykač.Ministr Bojar jistě měl důvod o něm pochybovat,ale neměl důvod své pochybnosti sdělovat dalším obchodním partnerům Šťávy.Nicméně na začátku 90 let připouštím,že jistá nezkušenost je omluvitelná.Pokud ale vím,byla na spadnutí dohoda o odškodném ve výši cca 10% nakonec přisouzené částky.Tato byla za socdem.vlády odmítnuta a do civilního sporu začaly být zatahovány mocenské složky.Ać si o Šťávovi nic dobrého nemyslím,toto byla pěkná prasárna.Podobně se ale tlačilo třeba na tu kadeřnici z Hranic.Kupodivu nikomu tehdy ani dnes zneužití policie a BIS nevadilo a paní Benešová nic o justiční mafii neříkala.

glos 19.6.2009 10:53

Re: všichni ministři

Martin Bojar v roce 1991 firmu pana Šťávy prokazatelně poškodi a na to jste přišel jak? Že řekl, že je nedůvěryhodný? Nestíhali jej němci

ascari 19.6.2009 1:05

další Zaorálkův citát

jako minstr financí nedokázal Kalousek řešit skandální benevolenci

svého úřadu vůči hazardu, kterému umožnil rozlézat se v našich obcích

jako rakovina.

Nevšimnul jsem si,že by zrovna v posledních dvou letech přibývalo heren v obcích.Tomu zabránit ovšem může jen sama obec.Nebo,že by o zřízení každé herny rozhodoval ministr fanancí?:-P

Kačka 19.6.2009 1:22

Re: další Zaorálkův citát

Že jste si toho vy nevšiml, není žádný argument. Fakta jsou fakta. Určité typy hazardních her nemohou obce ovlivnit - rozhoduje o nich ministerstvo financí. Můžete si to vygooglovat a píše se o tom ostatně už dost dlouho i v našich médiích.

Jirka 19.6.2009 1:31

Re: další Zaorálkův citát

Fakta jsou fakta.Nejvíc se hazardní hry rozšířily za vašeho ministra Sobotky.:-P

Kačka 19.6.2009 2:08

Re:

Kde jste získal tuto informaci? Podle počtu nových heren v mém bydlišti a v okolí mého pracoviště mám jiný dojem. Ale to není důležité.

Je rozdíl mezi hracími automaty a videoterminály, do automatů se házejí mince, zatímco videoterminály umožňují vysoké sázky. Zřizování videoterminálů povoluje ministerstvo financí. Zisk z nich nemá obec, ale ministerstvo a obec je nijak nemůže ovlivnit. Pročpak s tím váš geniální ministr financí něco neudělal? Měl 3 roky na to, aby to napravil!

ascari 19.6.2009 2:22

Re: Re:

no ono to tak jednoduché není něco zrušit.Videoterminály prosadil tvůj miláček Sobotka,zdaleka nejsou tak rozšířené v obcích jako klasické automaty,už proto,že jsou dost drahé.Nicméně,jestli stát(díky tvému miláčkovi)něco povolí,nemůže to za půl roku zase zrušit.Víš ty automaty něco stojí a asi by se to těm firmám nelíbilo,že koupí za pár milionů stroje a pak je nemohou provozovat.Asi by to bylo na hezkých pár žalob.Takže běž si stěžovat do Lidového domu.;-(

Kačka 19.6.2009 2:34

Re: Re:

Proč by to nemohl geniální ministr Kalousek zrušit, kdyby chtěl? Pakliže chce se svou novou stranou napravovat naši politickou scénu, proč to nedělal, když byl ministrem a měl možnost ovlivňovat dění v tomto našem Kocourkově?

ascari 19.6.2009 2:58

Re: Re:

ale já ti napsal proč,děvčáátko prostomyslné.PROTOŽE TY FIRMY BY PATRNĚ ŽALOVALY STÁT O PĚKNÝCH PÁR MILIONŮ,KTERÉ ZAPLATILY ZA VIDEOTERMINÁLY a které by kvůli zákazu něčeho,co bylo chvíli předtím povoleno,mohly použít jen jako podstavec pod vázu.Promiň,srozumitelněji to už napsat neumím.

Kačka 19.6.2009 3:10

Re: Re:

I kdyby to tak bylo, no a co? Kalousek je tak schopný manipulátor, že by si tím hravě poradil, kdyby chtěl.

ascari 19.6.2009 3:19

Re: Re:

ty jsi opravdu telátko.Víš on Kalousek by to nesoudil a stát,potažmo daňový poplatník,by to zaplatil.Ale asi nemá cenu s tebou dikutovat prostě jsi politická fanynka a nějaká fakta tě nemohou rozházet.Stejně jako ožralý fanoušek bude vždy vykřikovat,že Sparta je nejlepší ,tak ty tak vykřikuješ o Paroubkovi a spol.Proč zatěžovat mozek nějakou realitou že?:-/

ascari 19.6.2009 1:53

Re: další Zaorálkův citát

I ty hlopoučká Kačenko.Ministerstvo financí rozhoduje o udělení LICENCE pro provozování loterií a her, ne o tom kolik a kde bude mít držitel licence heren.To je věcí obce(ty z toho taky mají poplatky víš)Navíc Kalousek za svého působení rozhodl pouze o možnosti provozovat KURZOVÉ sázky na internetu.To nejsou ty stroje se  švestkama a hruškama,co máte u vás v hospodě.To je tip,jak bude hrát třeba Sparta a Slávia.A v době ,kdy to povolil už to na internetu dávno provozovali cizí společnosti( např.bwin);-P

Peťa 19.6.2009 2:07

Re: další Zaorálkův citát

;-DR^R^R^

Kačka 19.6.2009 2:20

Re:

Pošklebovat se můžete, jak chcete, ale jste úplně mimo. Doplňte si informace. Tady jde o rozdíl mezi hracími automaty a videoterminály, o tom psal Zaorálek.