6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kateřina Dostálová 7.8.2006 10:23

Re: Re: nejhorší je svině a nebo

Tak působil pan Topolánwek, když začal jednat o sestavení vlády...nyní z něho sedlo sesedlo...

milan007 7.8.2006 11:05

Re: Re: Re: nejhorší je svině a nebo

Z paroubka zatím ještě ne :-)

Malý Aston 7.8.2006 7:59

Znovuzrození socialismu pod vedením ČSSD

Je rozdíl,co chtějí politici a co občané,voliči.Občané volili jak uznali za vhodné a politici jednají jak je výhodné pro jejich politické strany a pro jejich touhu uchopení moci vládní i parlamentní.A tak řešíme situaci,kterou již na Ukrajině vyřešili. Pravice zaplatila komunistům a vytvořila vládu.Takže tvrdit,že se politici musí domluvit není pravdivé. Pokud na to společnost přistoupí,nemusíme se obtěžovat a chodit k volbám. Skutečně v parlamentu stojí proti sobě 100 poslanců tříkoalice a 100 poslanců dvoukoalice. Rozhodnutí o tom,kdo tady bude vládnout přináleží jen občanům a ne stranickým buňkám na pravici a na levici. Jiná dohoda než úřednická vláda a nové,předčasné volby bude podvod na voliče levice i pravice.

Kateřina Dostálová 7.8.2006 7:58

Ano, Paroubkovi zatím vychází vše.

Pochopila jsem ten článek správně...Topolánek je slabý, Kalousek profláklý a Bursík naivní...To se to pak vítězí...

míša mýval 7.8.2006 8:19

Hitlerovi taky vycházelo vše

A jeho fanynky při jeho projevech omdlívaly. Naštěstí nebyl jeho socialistický experiment tisíciletý.

vlasta232 7.8.2006 8:32

Re: Ano, Paroubkovi zatím vychází vše.

Nepochopila jste nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milan007 7.8.2006 8:56

Re: Ano, Paroubkovi zatím vychází vše.

Slušnost proti hulvátství vždy vypadá slabá :-)

Kateřina Dostálová 7.8.2006 10:24

Re: Re: Ano, Paroubkovi zatím vychází vše.

Na Paroubka noc dlouhých nožů, protože je shit....souhlasím s Vámi, ale ta Vaše paměť...

mojo 7.8.2006 5:42

Blábol...!!!

Tento článek je blábol a nic než blábol!!! Autor nemá ani tu nejmenší politologickou fantazii!!!Ukazuje se s pravděpodobností hraničící s jistotou, že Paroubekovi jde přibližně o dvě věci:

1. Dotlačit ODS do velké koalice (eliminováním Topola a sázkou na staré kontakty z pražské radnice.) Tím se udržet ve vládě a společně zapracovat na novém volebním zákoně, který půjde na ruku velkým stranám.

2. Hrozbou toho, co uvádím pod bodem jedna přinutit slabé články dnešní 3 koaly (jednotlivce v řadách zelených) přelézt barikádu.

3. Pokud by nevyšlo to ani to, vytřískat z toho alespoň prozatímní vládu,jejímž (jediným) úkolem bude změnit volební systém tak, aby si velké strany zajistili minimálně stejný (nejlépe však výrazně větší) volební výsledek.

Autor výše uvedeného článku si to asi představit nedokáže, ale to je problém jeho, nikoli náš...

mojo 7.8.2006 5:43

Re: Blábol...!!!

Vidím, že jsem se taky moc nevycajchnoval - "Paroubkovi" - nikoli Paroubekovi a pochopitelně "3 věci" nikoli 2 ;-P ...atd.

Adonis 7.8.2006 7:42

Re: Re: Blábol...!!!

Ještě chybka - hrubka! "Strany...zajistily" ;-) Ale s tim Bémem by to mohla být pravda.

čtenář 7.8.2006 7:20

Re: Blábol...!!!

Opět precizní analýza! Mojo, vyplav si z mozku idiotské úvahy! Nebo se choť vyblít jinam.

tom 7.8.2006 7:57

Re: Blábol...!!!

Nějak vám ušlo,že volby vyhrál Topolánek ,tak snad eliminovat diktátora Paroubka pak věřím,že by se tu ovzduší pročistilo

Kateřina Dostálová 7.8.2006 7:59

Re: Re: Blábol...!!!

Tak ať vítěz sestáví vládu a pan prezident svého spolustraníka jejím sestavením pověří...modří chlapci, udělejte si pořádek doma a pak otravujte venku...

soudružko 7.8.2006 11:14

Re: Re: Re: Blábol...!!!

Jestlipak máš doma uklizenej ten tvůj chlívek soudružko?!?!?

Kateřina Dostálová 7.8.2006 11:31

Re: Re: Re: Re: Blábol...!!!

Já Tě, soudruhu předsedo modré buňky, se svými problémy neotravuju, neustále nebečím jaká je Paroubek a Klaus sviňa  a potvora,  namísto toho abych přemýšlel.... Prostě klucí, uklízejte a nepište, máte sestavovat vládu.. V dnešních HN píše pan Topolánek, že viníkem nesestavení vlády je Paroubek, protože chce být sám premiérem. Už i Topolánkovi to došlo.....a pak že neděláte pokroky.  

Jiří Kadlec 7.8.2006 11:58

výstižný komentář

Díky za výstižný komentář, se všemi třemi body souhlasím a sám bych to lépe nenapsal. Zdá se, že umění udržet se u moci Paroubek bohužel ovládá na jedničku.

mojo 7.8.2006 5:32

Šalamounovo houno aneb všichni jsou blbí, jenom já jsem ...

"Proč to všechno opakuji? Protože naprostá většina kolegů píše, jako by tuto zcela jasnou věc nechápala! Lidé, kteří se zabývají profesionálně nebo alespoň poloprofesionálně rozbory a hodnocením české vnitřní politiky, se k těmto výchozím pozicím se nedokázali propracovat za dva měsíce bádání!"

WorryJohn 7.8.2006 6:36

Re: Šalamounovo houno aneb všichni jsou blbí, jenom já jsem ...

Na větu Znovu upřímně konstatuji, že plně nechápu, proč Paroubek šel do

konfliktu, který s největší pravděpodobností vede k předčasným volbám s

Černým Petrem v rukou ČSSD snad ani nemám slov. Pan autor nechápe vůbec nic. Paroubek přeci tím sám výrazně posílil, nechal všechny tři strany vymáchat čumák v oficiálním jednání s KSČM (a kolik měly před volbami i těsně po nich silných zásadových řečí!) a má dokonce dobrou šanci sestavit i vládu a za pomoci části rozložených zelených ji udržet po celé 4 roky!

U levicových voličů Paroubek přeci vůbec neztratil, to je jen přání otcem myšlenky pravicových myslitelů. V očích svých voličů se naopak dobře bral za spravedlivou věc, aby i stejně silná (ale ve skutečnosti kompaktnější) levice měla šanci alespoň na poslední pokus o sestavení vlády, což jí ta "demokratická" a "konstruktivní" koalice zuby nehty odpírala. Pravice ani se zelenými volby nevyhrála a jediné, co ji stavělo automaticky do role dvojnásobného tvůrce vlády byla (z)vůle jejich papá na Hradě.

mojo 7.8.2006 5:29

ZNC

"Senzací zákopové války minulý týden se stalo možné ukončení trojkoaličního projektu, které navrhli zelení a o kterém mluví i Topolánek. Ve skutečnosti nejde ani o senzaci a už vůbec ne o průlom do dosavadních jednání o sestavení vlády. Jde o další úspěšný pokus Mirka Topolánka vytáhnout Jiřího Paroubka z díry, aby se do ní Paroubek nejspíš vrátil s dalším cejchem toho, kdo boří. Základní strategie obou se totiž nezměnily ani o milimetr."

Tak tohle je úplně nejnázornější příklad ZNC (pro Neználky Znouzectnost), kterej mi kdy bylo dopřáno slyšet (resp.číst).

Cha...cha...;-D;-D;-D

WorryJohn 7.8.2006 6:44

Re: ZNC

Podle autora to má nejspíš skvělý Topolánek od začátku celé ve své režii, všechno předvídal, a nyní strategicky ustoupil do předem připravených pozic, aby následně vyrazil na vítěznou zteč. ;-D

Josef 7.8.2006 4:00

To je skoro tak hloupé

jako Moudra  pana Kosorina.

Achjo 7.8.2006 1:09

tolik zbytečných slov a tolik hlupostí ....

"Prezident bude mít v této situaci pouze tři možnosti.... tou druhou je jmenovat Topolánka premiérem a tlačit Paroubka do demise....". Jak říkal soudruh Zeman, Achillovou patou hlupáků je mozek. Přečtě si pane Bárto kcoura a zkuste přemýšlet.

kcour 7.8.2006 0:45

Kdyby zemřel premiér,

znamenalo by to automaticky i zánik vlády. Nsledmě by prezident byl povinen jmenovat nového premiéra a na jeho návrh jmenovat novou vládu. Čili tohle ústava řeší. Za druhé, nevím, co přesně řekl prof. Pavlíček, nicméně Paroubek může podat demisi kdykoli, po ustavující schůzi ji podat musí. Prezident demisi přijmout nemusí, jediný případ, kdy musí, je demise vlády po ustavící schůzi Sněmovny. Kdyby teď podal Paroubek demisi, prezident by klidně mohl pověřit Topolánka. Jistě, Topolánek by pak po skončení ustavující schůze musel taky podat demisi, jeho premiérství by byla kašpařina, ale de iure to možné je a ne že ne. Co teď ale nejde docela určitě je jmenovat Topolánka premiérem, a to právě proto, že Paroubek ještě nepodal demisi.

Indian 7.8.2006 14:14

Re: Kdyby zemřel premiér,

A jak muze vypadat reakce ( podle Vas, ne podle pana Klause ) , pokud se proste nedohodnou ? Budou se ODS a CSSD dohadovat na veky, nebo je nejaka moznost jak je k predcasnym volbam dokopat ?

Ptam se Vas nazor, neb vetsinou vypadate, ze vite o cem mluvite, ne protoze jste z hradu.

Ovar 7.8.2006 0:16

Bůček

Proč šlak?

Tak tlusté prase mělo být už dávno poraženo! Je čas na nový odboj. Vražda na čuníku není zločinem!

Vocílka 7.8.2006 0:26

Re: Bůček

Už máte dost semtexu na sebevražedný útok?

mik 7.8.2006 0:34

Re: Re: Bůček

Stačí kudlička. A hlavně nezapomenout na pořádný hrnec na sádlo. ;-P

Josef 7.8.2006 1:05

Re: Re: Re: Bůček

Nebo jateční pistole

mak 7.8.2006 0:39

a to jeste zhubnul 10 kilo pred volbama, sliboval to prece

ze by to byl jen jeden nesplneny slib? Rv