7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mašinfíra Stáníček 4.12.2007 5:59

nebýt některých novinářů

ta po něm neštěkne ani pes! Kde jsou dnes pasáček  a spacák Honza, Kubánec Ivánek a další "atentátníci"?:-D

Pišta 4.12.2007 5:51

Sponzoři

Někam se autorovi vytratili falešní sponzoři a slavné švýcarské konto. Jistě nedopatřením. Také nám nevysvětlil ,odkud dostal jistý pan Otto šedesát milionů, které tak velkoryse daroval ODS. inu lidská paměť je děravá, neboli selektivní. Jsou lidé, kteří si pamatují jenom to co chtějí. Je to praktické.

Viktor 4.12.2007 3:02

Jaký atentát?

Tak to nazval chytrý Václav Klaus, aby získal sympatie naivních lidí, kteří mu stále věří, přestože nasliboval spoustu věcí, které nesplnil, přestože překrucuje skutečnosti, škodí naší republice za hranicemi, jak jsem četl v tisku,mj.svým euroskepticismem aj., umožnil výměnou za moc tunelování a podvodnou privatizi, čímž poškodil prosté občany (ti dostali svých tisíc korun a šmytec, zatímco jiní stamiliony) a pustil k lizu všeliké grázly - vzpomínám si, jak se kdysi říkalo: Já bejt grázl, volím Klause.Ovšem kdy otevřou občané konečně oči?

šakal 4.12.2007 1:37

...Mýlíte se pane velice...

...ale nedávám Vám to za vinu. Nikde nemůže vědět všechno  ;-)

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 4.12.2007 1:05

gratuluji

Hlavní a fatální boj se tu totiž už od roku 1989 vede o smysl a obsah politiky a o to, má-li být politika praktickým způsobem, jakým se naplňuje ideologie, myšlenkový program, nebo jen pragmatickou exekutivní cestou k dosahování krátkodobých jednoduchých cílů zaměřených na parciální, třeba ekonomické či sociální otázky, ale bez hlubšího zakotvení v nějaké soustavnější ideové základně.

Gratuluji vam. Prave jste, ac asi nechte, popsal celozivotni ideologii Vaclava Klause. Ideologie sem ... ideologie tam ... zvolim si takovou, ktera bude v konkretni dobe nejvice prospesna pro mne. To je Vaclav Klaus. Rv

šakal 4.12.2007 0:44

...No jo...no...

...Ovšem takových "přeceňovatelů" onoho Sarajeva je tu trochu víc. V celostátních denících na to téma vyšly celé rubriky. Takže to možná tak docela mrtvé není...co?  ;-)

franta 4.12.2007 0:42

Desáté výročí tzv. Sarajevského atentátu dozajista vyvolá nespočet komentářů

Jestli voni to nepřeceňují, pane Žantovský. "Sarajevský atentát" dnes už nikoho nezajímá. Prostě padla vláda. A nebyla první ani poslední.

jiri 3.12.2007 18:51

Složitě nebo jednoduše

Vystihnout podstatu věci lze složitě i jednoduše. Hlavně, že je napsáno, co důležité jest. Popsal skutečnost tak, jak ji porozuměl. A s tímto porozuměním se ztotožňuji. Jiri