22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Sám voják v poli

Na konečné metra v pražských Hájích stojí skupinka asi pěti hlučných lidí. Hledají mítink ČSSD, který byl na dané místo a hodinu ohlášen. Snaží se marně, kromě sousoší kosmonautů tu žádné osoby s levicovým puncem nejsou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 10.10.2013 16:38

Zákon voleb

Doposud platilo, že strana s rozhádaným vedením ve volbách zklamala. Takže volební proroci se budou možná divit hned a protože jediný reálný protivník euro-hujerské ČSSD byl mediálním vymýváním mozků, které vyvrcholilo policejně soudním pučem, téměř zničen, budou se o něco později a o to víc divit i občané (voliči). Divit se budu asi i já, protože sázka na nové "ksichty" v minulých volbách zcela selhala a dosud platilo, že rozumný člověk neopakuje tutéž chybu (víckrát za sebou). Což platí ve stejné míře i o kroužkování kandidátů ze dna kandidátek.

J. Blažek 9.10.2013 1:26

Ale, ale ....

.... jakoby moc starostí o ČSSD - od člověka, který ČSSD nepřeje. Aneb: obvyklý trik nepřátel ČSSD - znevěrohodňovat jejího předsedu. A přitom je to ve skutečnosti přece jen trochu jinak. Zajímavé, že si autor nevšímá vztahu předsedy a místopředsedy v jiných stranách, například v TOP či ODS.

J. Vyhnalík 8.10.2013 15:33

Co stojí za povšimnutí

Autor dává zajímavé vysvětlení toho, proč se kolem plánovanému zavření jednoho ostravského dolu pro nerentabilitu zvedla taková publicita a odbory tak protestují proti "zlatému padáku", který horníky, na rozdíl od tisíců propuštěných v jiných firmách, čeká, dostává takové pozornosti a proč se ve věci tak angažuje současný president.

Koho by napadlo, že se černým uhlím dají tak dobře mydlit schody.

J. Boleslav 8.10.2013 8:53

Proč řešit Sobotku či oranžádu vůbec

Vládnout bude stejně Ovar.

T. Czernin 8.10.2013 7:47

V Bučovicích je gymnázium?

Tý jo 8(), já čekal tak nanejvýš pětitřídku...

J. Mrázek 8.10.2013 5:34

Sobotka znovu ministrem financí ?

Tentokrát to nebude 600 miliard sekyra, už se to naučil a bude to tisícovka !? Za co, soudruzi, ZA CO ???