2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: S čím můžeme počítat

Už jsme tu a s námi se musí počítat, tak nazval svoji výzvu ke komunistické prvomájové manifestaci předseda strany Vojtěch Filip.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 7.5.2015 19:42

Skutečně?

Komunisté se změnili na ideově vykořeněné zoufalce, jejichž marxisticko-leninskou ideologii Rusko zcela rozšlapalo a tak se aspoň drží svého tradičního antiamerikanismu, ačkoliv ani USA už nejsou ani zdaleka tím, čím bývaly!

Ani současný politicko-korektní západní "zelený" neosocialismus s nimi nemá ideově nic společného (hodit se mu mohou pouze jako vlastizrádní užiteční idioti!

V. Němec 7.5.2015 17:31

S čím můžeme počítat

a s čím ne. Počítat musíme ze vším. Komunismus je něco jako džihádismus. Jen pod jinými vlajkami. Jde o absolutní moc za každou cenu. Petr Veliký, Kateřina Veliká, Stalin největší.

J. Mrázek 7.5.2015 14:41

1. odstavec-Havel to samé..

Zbytek o úpadku se pomalu naplňuje také. Smutné EU divadlo ...

P. Mach 7.5.2015 18:34

To jako bIbečku, že ti Havel okovanou botou

vykop mozek z palice? Tak to jsi na omylu. O mozek ses připravil ty sám, a to gigantickými dávkami nekvalitního alkoholu. O tom, že jsi upadl na samé dno žumpy nikoho přesvědčovat nemusíš, každý to vidí.

J. Mrázek 7.5.2015 21:30

Zahodím se s Vámi...

EU je asi tak v té situaci, jako chlap v tomhle vtipu : Přijde chlap k doktorovi, ten ho prohlédne a řekne - budeme vám ho muset uříznout! Chlap se vyděsí jde k druhému, třetímu, čtvrtý ho odkáže na dalšího a ten na léčitele hluboko v horách. Léčitel ho prohlédne, zakroutí hlavou a řekne- já vám nepomůžu, ale mám známého šamana i pigmejů v Africe... tak chlap prodá auto, dům, a s výpravou po měsíci v pralese dorazí k pigmejům. Šaman ho prohlédne, pokývá hlavou a povídá: BÍLÝ DOKTOR NEMLUVIT PRAVDU, ON NEMUSET ŘEZAT...ON UPADNOUT SÁM !!!

Asi tak si lze představit přirozený samospád EU .... snad.Snad bez války všech na Ukrajině, snad bez pitomců ala nějaký nejmenovaný m...

P. Mach 7.5.2015 23:45

Zapomněl jsi, že jsi zahodil v putinově řiti.

Taky jsi zapomněl, že rusácko už uhnilo a agrese zločince putina vůči Ukrajině, to je jen takový rozkladný smrad. EU je ve srovnání s rusáckem a obsahem tvé palice zdravé a silné jako česnek.

J. Jurax 8.5.2015 22:44

Re: To jako bIbečku, že ti Havel okovanou botou

Zklidněte hormon ... existují i tabletky, co by Vám pomohly se zklidnít ...

L. Šarina 7.5.2015 10:37

Komunisté,

jsou lidé jiného ražení,(sami to deklarovali) kteří rozhodování o svém osudu a myšlení vhodila do mlýna který šrotuje absolutně všechno ve jménu zločinné ideologie a kdo nejde s námi jde proti nám a kdo jde proti je třídní nepřítel-zlikvidovat. Kdyby tuto zhovadilost měli a působila jenom uvnitř partaje tak prosím, ale oni chtějí pod trestem vnutit toto svinstvo bez pardonu všem a to je ta zrůdnost!!!!!!!!!

J. Slanina 7.5.2015 10:24

BOLŠEVICI ŽE MAJÍ CO NABÍDNOUT????

Ale no tááák, Astone.

S. Rehulka 7.5.2015 9:32

Proč už se.....

....nemluví o případu kapitána BIS Vladimíra Hučína a o jeho práci, tedy SLEDOVÁNÍ LEVICOVÉHO EXTREMISMU ? Co tím bylo myšleno ? Kpt. Hučín dobře věděl, že komunisté (nikoliv ti staří blbci z KSČ, ba ani noví blbci z KSČM), ale jejich potomci, často akademicky a technicky vzdělaní ve Svobodném Světě, jsou pro demokracii a svobodu v "posametovém" státu smrtelné nebezpečí pouze tehdy, budou-li se moci opřít o nástupce Sovětského Svazu, i když si tak neříká ! A to se právě v současnosti děje !

A. Alda 7.5.2015 9:11

Cítí příležitost v Rusku?

V Rusku komunisté nevládnou. A ani v nejmenším to nevypadá, že by tam zase mohli začít vládnout. Dnes se jed marxismu šíří z Brusele.

J. Kanioková 7.5.2015 21:11

Ano, souhlas..

K. Janyška 7.5.2015 8:59

Komunisté jsou jen odrůdou socialistů a je nutné je mít

na řetězu stejně, jako všechny, kdo prosazují tzv. sociální spravedlnost, tedy socialismus. Tedy také církve, náboženství a   ekumenická hnutí. Ale kde ho vzít, to je otázka. Já vím, ale vy ostatní nevíte a nechcete vědět... Dzp.

P. Hlosta 7.5.2015 8:06

Realita je jiná

Tak nějak to vidím posunuté od reality v tomhle článku. Předně Putinovské Rusko nebylo do nedávna prezentované, jako nebezpečí Česku, ba ani Západnímu světu celkově. Když přišel poslední sociální nepokoj na Ukrajině, začala se měnit rétorika ve vztahu k Rusku a Putinovi zvlášť. Byly jakoby zapomenuté dřívější vztahy Rusko - USA a začalo vznikat ovzduší nebezpečnosti Ruského impéria.

Do loňska Ukrajina nebyla pro čechy vůbec vhodným státem pro rekreaci a obchodovali na Ukrajině jen odvážní. Ukrajinci byli známí především mafiemi nejtvrdšího ražení. Ukrajince na práci u nás brali spíše podnikavci, než podnikatelé. Ukrajincům se říkalo pohrdlivě ukáčka a málokterý občan měl tu odvahu si s ukáčkem sednout v hospodě na pivo a ukáčko na něj stejně peníze nemělo, protože je posílali na Ukrajinu rodinám. Tedy co jim z vydělaných peněz u nás zbylo, protože mafie kasírovala bezohledně každého ukrajince, co pracoval v zahraničí. Nejen u nás! O korupci na Ukrajině se nesly zvěsti už přes dvacet let a ani se nechtělo věřit, že je to vůbec možné. Oligarchové jsou špičkou hnusu ekonomiky Ukrajiny!

V současnosti, zábavně pro informované, je velebena Ukrajina jako demokracií tepající v srdcích ukrajinců. Je to k smíchu! Prostý ukrajinec má tak zažitý korupční systém dvacet let suverenní Ukrajiny, že si neumí ani představit nejít něco vyřídit na úřad bez úplatku. Samozřejmostí pro něj je pokora před členy mafií. Mafií je na Ukrajině jako máku. Společné zájmy oligarchů, korumpovaných úředníků a mafií, je zcela ukrajincům známo. Nově se připletl do tohoto nacionalismus, kterého si Západ ostentativně nevšímá.

Mám se prý obávat Ruska. Já mám spíš obavy, aby se naši nespojili s Ukrajinci do jedné společné mafie! Ruské mafie snad u nás jsou, když jim naši za babku prodali Karlvary. To znamená, že u nás jsou i tací češi, co klidně spolupracují na rozkradení republiky. Ti budou spolupracovat jako vždy s každým, kdo je svinstva schopen.

Kdo je svinstva schopen z Českých občanů?!

P. Lenc 7.5.2015 8:24

Re: Realita je jiná

Těší mně někdo tak "fundovaný".

J. Mrázek 7.5.2015 14:45

On má z větší části pravdu.

A TO je TEN problém ...

F. Kusák 7.5.2015 8:30

Re: Realita je jiná

No, je to tak a mě obecně děsí, vše co přichází z bývalého sovětského prostoru.

P. Kmoníček 7.5.2015 8:32

Re: Realita je jiná

Mne také!

A. Alda 7.5.2015 9:13

Souhlasím, pane Hlosto.

Vidím to velmi podobně.

S. Donát 7.5.2015 17:05

Re: Souhlasím, pane Hlosto.

Přidávám se. Díky za ten příspěvek.

B. Rybák 7.5.2015 20:52

Re: Souhlasím, pane Hlosto.

Vidím to také tak!

J. Kanioková 7.5.2015 21:16

I já se přidám,

je mi líto obyčejných Ukrajinců, ale ta země je pro mě katastrofa téměř rovna problémům s Islámem..