6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dolanský 21.2.2011 16:44

Že by jen ODS ?

Zcela určitě je podvodné neoprávněné  získání vysokoškolského titulu a s tím spojených

následných výhod odsouzeníhodné.Je to však problém jen jedné strany?Pan Rouček

zřejmě při pobytu v Bruselu ztratil přehled o  svých "přátelích".

  

M. Prokop 21.2.2011 16:55

Re: Že by jen ODS ?

Spíš dělá že ztratil.

F. Doušek 21.2.2011 19:06

Re: Že by jen ODS ?

Jde jen o právníky? Náš přítel hejtman povyskočil z večerní elektroprůmyslovky na Bc. a hned po roce na Mgr. v oboru bankovní management. Ptáte se kde? Ani nechtějte vědět, jinak by u nás měl každý titul.

Z. Bureš 21.2.2011 12:07

Už moje babička říkávala . . . . .

. . . . že když chce někdo kritizovat - tak si musí nejprve zamést před svým vlastním prahem . . . . a ještě k tomu si vidět "do vlastní huby" !!!

Pyskatý socialista . . . s. Rouček - ani jedno z výše uvedeného nezná . . . . . a tak si zde přihřívá svoji (vystydlou) . . . . stranickou polívčičku !!!

M. Sedláček 21.2.2011 10:15

Pro autora

1) Rozdíl mezi Německem a Českem je primárně v tom, že zu Guttenberg (či jak se jmenuje)vyvodil závěry z pochybení sám, kdežto papaláši v Čechách toto vesměs tvrdě odmítli. Šetření univerzit není zatím ukončeno ani v Čechách, ani v SRN, takže úřední cestou se zatím nevyřešilo nikde nic.

2) Marek Benda  MÁ ukončené právnické vzdělání jakožto magistr práv, titul JUDr. je jen ozdobou před jménem a nemá v praxi žádné kvalifikační důsledky, jen to před klienty lépe vypadá, stejně jako PhD. za jménem. Tím se Bendy nechci zastávat, jen dokumentovat neznalost autora.

3) Napadat Česko právě za tohle je úsměvné, s odebíráním titulů správní cestou nejsou zkušenosti, právní úprava je vágní a na úspěch ZČU u soudů  moc nevsázím. Pokud to pana autora opravdu zajímá, může použít Google a najít články například o prodeji titulů na jedné jihofrancouzské univerzitě cca několika tisícům Číňanů. Myslím, že to bylo na serveru chinadaily.cn

R. Houška 21.2.2011 12:28

Re: Pro autora

Vážený pane, bez ohledu na Vaše právní zdůvodnění a francouzské příklady, nejhorší, čeho se může reprezentace národa dopustit je, zapříčinit ve státě degradaci vzdělání. To, že mezi rychlostudenty nejsou jen mafiáni nebo Číňani, ale spousta politiků, soudců, státních zástupců, policistů, advokátů, státních úředníků, konkurzních správců, exekutorů a "podnikatelů", to je právě ta degradace vzdělání, za kterou by měli všichni zúčastnění sedět hodně dlouho, a ne si běhat po svobodě a tlemit se nám do ksichtu.

Pro lidi, jako mladý Benda by to mělo znamenat definitivní konec politické kariéry a ne místo předsedy ústavně-právního výboru sněmovny. Když už tento pán nemá úctu před lidmi, kteří jej zvolili, měl by mít úctu alespoň k památce svého otce, který se pro tento stát nechal zavírat a nakonec při práci pro stát i umřel.

M. Bomar 21.2.2011 14:31

Re: pan putin, pan klaus

skutecna EU se rozklada na zapad od nasich hranic. tam vice-mene dochazi k ostraze prava. proc pisi tyto radky: americky ekonom clifford caddy obvinil pana putina, ze opsal vice stranek z knihy "strategic planning and policy" (autori: william king & david cleland) ve sve doktorske praci "statni hospodarstvi s prirodnimi zasobami" - jiz "obhajoval" v roce 1997. pan putin zrejme si nedovolil slepe nasledovat vynikajiciho prikladu sveho pritele pana inzenyra klaus-e (jehoz praci dokonce neni mozno nalezt!!). panove putin a klaus se nikdy nevyjadrili (nemuseli vyjadrit?) k temto podezrenim. presto: vyckejme, jak se zachova universita bayreut, jak se zachova vlada nemecke republiky, obe instituce na pude skutecne EU.

"

K. Janyška 21.2.2011 9:20

Roučku, přestaňte pomlouvat Českou republiku a raději se z ní vystěhujte ! Dzp.

R. Houška 21.2.2011 7:47

Rouček, Rouček, oni skromně zamlčujou, že rektorem

té "slovutné" instituce byl po celou dobu jejich stranický kolega, a že ta škola vyplivla i mnoho oranžových JUDrů, magistrů a bakalářů. Takže, příště když budou pouštět do éteru moudra, tak alespoň nezamlčovat, protože zamlčená informace je to samé, jako bohapustá lež.

F. Doušek 21.2.2011 8:45

Re: Rouček, Rouček, oni skromně zamlčujou, že rektorem

Na lži a překrucování je založena JEJICH politika.

F. Doušek 21.2.2011 1:05

Roučku, fuj!

Takhle lacině napadat vedení ZČU, najmě svého stranického kolegu a téměř senátora. To se ve vaší straně neodpouští.

P. Sulc 21.2.2011 1:03

Tech skandalu je tolik, ze na ne

noviny uz nestaci. Rekordy Ceskozlodejska a jeho obcanu v podvodech, zlodejnach, statnich i individualnich, zametani pod koberec, , korupci na vsech stupnich, to je opravdu hnus. A nejhorsi je, ze je to kazdemu putynka. Nebo snad nekdo demonstroval proti plzenske universite a jejim "doktorum" ? Nekdo se snad dozadoval na Vaclavaku napravy? Ale kdez, Cechackove radeji sedi u piva a brumlaji o fotbale. Prikladny narod, takovy, to je sen vsech vladaru.

F. Doušek 21.2.2011 1:07

Re: Tech skandalu je tolik, ze na ne

Nebyl to snad sám rektor Průša, kdo veřejnosti sliboval, jak všem rychlostudentům odebere diplomy? Místo toho, aby sám s ostudou odkráčel do důchodu.

R. Houška 21.2.2011 7:48

Re: Tech skandalu je tolik, ze na ne

Průša je úchyl.....