15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gregory . 12.11.2008 9:40

Re: Mlejnku, vy politologu........

  " Nasejřit " mně může akorát taková existence , která by ráda zapomněla a ještě raději by byla kdyby zapomněli všichni . Kdepak dědečku . Zdaleka nejsou pod drnem , ale bloudí jako zombie mezi námi a moc rádi by se zase dostali k veslu . A takoví zapomnětliví staříci jako Vy jim v tom vydatně pomáhají .

Standa 12.11.2008 9:34

I mladí

politologové se chtějí dostat na slunce a proto zavádějící nesmysly. Z něčeho musejí žít.

gerontusinza 12.11.2008 9:27

Jasně vodáku... chyby se dělají......Re: Mlejnek

"ODS dělá spoustu chyb, dostalo se do ní dost lidí, kteří tam nepatří".....

zejména Julínek, Morava, Tlutchoř a váš guru Topolánek......  kdy pochopíte že vydávat neschopnost a programovou zlodějnu za chybu je neúnosné..... račte si pány ponechat v ODS co nrjdéle, alespoň zkončíte rychleji....;-)

gerontusinza 12.11.2008 9:20

Mlejnku, vy politologu........

vy jste ještě ve své pitomosti nepochoppil to co pochopili voliči? Nepřítel je zloděj, blbec a pitomec který šjim škodí právě teď....... ti kteří škodili v 50. letech jsou již pod drnem a tací jako vy, jen vyhrabávají mrtvoly aby si vytvořili zastírací platformu pro další zlodějství....:-/. jen pište, lidé se nasejří ještě víc, oni totiž nemají pro pitomce. pardon politology, pochopení.....;-D

RomanL 12.11.2008 8:56

Re: Haiderizace, narodovectvi, obdiv k silnym vudcum, ziveni nesnasenlivosti (az nenavistnosti) k lidem s jinymi nazory ...

Žádná levice a pravice nesplývá, protože tady žádní pravice není! Všechno tady je jenom levičácká lůza a lumpenproletariát! Pravice vyznává něco naprosto jiného, a to zejména a v první řadě schopnost postarat se sám o sebe a do ostatních se pokud možno ne*rat, čímž je tady u nás odsouzena k totálnímu živoření a skuteční pravičáci by se z celé republiky vešli tak na jedno fotbalové hřiště. Neříkejte furt těm náckům, zeleným, černým a jiným různobarevným socialistům pravičáci, uráží je to! :-P

Vodák 12.11.2008 8:51

Re: Mlejnek

Karle, myslím, že kovaných komunistických funkcionářů v ODS moc nebude. Při vyslovení ODS mají soudruzi rudo před očima a psát, že ODS je postkomunistická je nesmysl. Chápu, že bolševici by byli rádi kdyby tomu tak bylo a všemožně se snaží vytvořit takový dojem.  Píšete, že autor je mlád. Nevím co vy pamatujete, ale vyčítat někomu, že byl u svazu mládeže, to nechápu. My jsme na střední škole byli u svazáků všichni automaticky. Kdyby nemohl vystupovat proti komunistům ten, kdo byl u svazáků, tak by museli být zticha skoro všichni. Samozřejmě, že nic jiného si komunisté nepřejí. Samozřejmě, že v každé straně jsou prospěcháři a vyžírkové. Tomu nejde zabránit. ODS dělá spoustu chyb, dostalo se do ní dost lidí, kteří tam nepatří. Ale je to jediná strana, může se mi to líbit nebo ne, která je momentálně schopná bránit komunistům v nástupu k moci a snaží se to dělat.  Čekat na to, až tady bude strana o tisíců členech, ktará bude schopná se postavit komunistům, budou se mi všichni členové líbit, někdo uhlídá, že se do ní nedostane žádný darebák, komunista nebo prospěchář asi by nebylo to pravé. Nic jiného si soudruzi nepřejí.

Gregory 12.11.2008 8:27

Re: Mlejnek

Ne tak docela . Nevycházíte ze souvislostí . 89. v podstatě iniciovali komunisté aby se jim případný převrat nevymkl z rukou . Důvodem převratu byla skutečnost , že blahobyt byl závislý na stranické hierarchii a snadno zvrátitelný . Stačilo aby se významný soudruh znelíbil nahoře a šel o několik stupínků dolu .Další důvod byl , že si svůj blahobyt nemohli užívat dostatečně a hlavně veřejně . Nebylo nic snažšího než vyměnit stranickou moc za moc ekonomickou . Dosáhli svého a nemají nejmenší zájem o nějakou změnu ve smyslu starých pořádků . U těch kovaných je to jiné . Jejich chorobné myšlení a nenávist ke všem a ke všemu je skutečně nebezpečná . A využívat současné nespokojenosti s pomyslnou chudobou a sociálními rozdíly . To je pro ně živná půda . Takže ano . Ti prospěcháři skutečně byli součástí zrůného systému , ale při návratu k předlistopadovým pořádkům by hodně tratili ,ale ti kovaní fanatici mohou jen získat .

Butu 12.11.2008 8:06

Komunisté

jsou jako ostatní národ. Vždyť vyšli z jeho řad. Nakonec, nyní se ukázalo, jak nýrod smýšlí. Zvolil opět rudou levici! Máte co si zaloužite!:-D

Pepino 12.11.2008 7:59

Re: Mlejnek

Souhlasím s tím,že kovaní komunisté zůstali v e své straně,proto jsou charakterově nejrovnější a této společnosti nejméně nebezpeční.

horduch 12.11.2008 7:47

Re: Mlejnek

mýlite se taky ,protože i ti prospěcháři byli součástí té zrůdné mašinerie a jsou kdykoliv ochotni kvůli vlastnímu prospěchu se součástí té mašinerie znovu stát.Snímek zachycující Palasta ,Zaorálka s komanči po ustaveni krajské vlády je více jak výmluvnýRv

Gregory 12.11.2008 6:22

Re: Mlejnek

Zjevně se mýlíte . Asi nepamatujete skutečně kované komouše . Ti by si raději ruku usekli než by začali podnikat . Bylo by to proti jejich nejvlastnějšímu přesvědčení . Ti co myslíte , to byli jen obyčejní prospěcháři bez špetky vlastního názoru . Jsou to sice fujtajblíci , ale nejsou nebezpeční protože pod sebou nebudou podřezávat větev . Ale ti první . To je něco jiného . Ti jsou myšlením hluboce v padesátých letech a třídní nenávist mají v sobě zažranou jako špínu . Byli by ochotni znovu navléci milicionářské hadry a buržoazii zavírat do Jáchymova . A vychovávají si novou , stejně nenávistnou generaci . A v případě jakéhokoli převratu se k moci vždy postupně dostanou ti nejtvrdší radikálové . Jednoduše proto , že na rozdíl od těch umírněných jsou všeho schopní .

Karel 12.11.2008 6:01

Mlejnek

Karel 12.11.2008 6:01

Mlejnek

Autor je ještě mlád,těžko si tedy bude pamatovat na ty aktivní komunistické funkcionáře,kteří jsou dne úspěšní kapitalisté a samozřejmě členy ODS,takže pane Mlejnku i ODS je postkomunistická a postsvazácká!!!!(Y)(Y)(Y)

Max 12.11.2008 1:52

Haiderizace, narodovectvi, obdiv k silnym vudcum, ziveni nesnasenlivosti (az nenavistnosti) k lidem s jinymi nazory ...

To lze u nas ale prece videt i jinde nez u ceskych komunistu. Extremni levice a pravice uz temer splyvaji, srovnejte, prosim, posledni televizni vystoupeni prezidenta a vyjadreni sefbolsevika z tehoz dne, zadny rozdil nevidet.

P.S. : Ta Bobo se ale povedla !R^