29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pepino 12.11.2008 7:59

Re: Mlejnek

Souhlasím s tím,že kovaní komunisté zůstali v e své straně,proto jsou charakterově nejrovnější a této společnosti nejméně nebezpeční.

Pepek 12.11.2008 23:57

Re: Mlejnek

Přesbější by bylo konstatování, že zůstali stejně křiví.

Gregory 12.11.2008 8:27

Re: Mlejnek

Ne tak docela . Nevycházíte ze souvislostí . 89. v podstatě iniciovali komunisté aby se jim případný převrat nevymkl z rukou . Důvodem převratu byla skutečnost , že blahobyt byl závislý na stranické hierarchii a snadno zvrátitelný . Stačilo aby se významný soudruh znelíbil nahoře a šel o několik stupínků dolu .Další důvod byl , že si svůj blahobyt nemohli užívat dostatečně a hlavně veřejně . Nebylo nic snažšího než vyměnit stranickou moc za moc ekonomickou . Dosáhli svého a nemají nejmenší zájem o nějakou změnu ve smyslu starých pořádků . U těch kovaných je to jiné . Jejich chorobné myšlení a nenávist ke všem a ke všemu je skutečně nebezpečná . A využívat současné nespokojenosti s pomyslnou chudobou a sociálními rozdíly . To je pro ně živná půda . Takže ano . Ti prospěcháři skutečně byli součástí zrůného systému , ale při návratu k předlistopadovým pořádkům by hodně tratili ,ale ti kovaní fanatici mohou jen získat .

Slávek-Valašsko 13.11.2008 20:29

Re: Mlejnek

 A z čeho tě vlastně bolí hlava. To , že po volbách se  vytváří nové vedení krajů a ti col tam  již osm roků plesnivěli jdou zase na čerstvý vzduch .... ale, ale já vím  ta modrá představa je trochu jiná no a  na druhé straně realita má také své místo na světě a v životě

Vodák 12.11.2008 8:51

Re: Mlejnek

Karle, myslím, že kovaných komunistických funkcionářů v ODS moc nebude. Při vyslovení ODS mají soudruzi rudo před očima a psát, že ODS je postkomunistická je nesmysl. Chápu, že bolševici by byli rádi kdyby tomu tak bylo a všemožně se snaží vytvořit takový dojem.  Píšete, že autor je mlád. Nevím co vy pamatujete, ale vyčítat někomu, že byl u svazu mládeže, to nechápu. My jsme na střední škole byli u svazáků všichni automaticky. Kdyby nemohl vystupovat proti komunistům ten, kdo byl u svazáků, tak by museli být zticha skoro všichni. Samozřejmě, že nic jiného si komunisté nepřejí. Samozřejmě, že v každé straně jsou prospěcháři a vyžírkové. Tomu nejde zabránit. ODS dělá spoustu chyb, dostalo se do ní dost lidí, kteří tam nepatří. Ale je to jediná strana, může se mi to líbit nebo ne, která je momentálně schopná bránit komunistům v nástupu k moci a snaží se to dělat.  Čekat na to, až tady bude strana o tisíců členech, ktará bude schopná se postavit komunistům, budou se mi všichni členové líbit, někdo uhlídá, že se do ní nedostane žádný darebák, komunista nebo prospěchář asi by nebylo to pravé. Nic jiného si soudruzi nepřejí.

gerontusinza 12.11.2008 9:27

Jasně vodáku... chyby se dělají......Re: Mlejnek

"ODS dělá spoustu chyb, dostalo se do ní dost lidí, kteří tam nepatří".....

zejména Julínek, Morava, Tlutchoř a váš guru Topolánek......  kdy pochopíte že vydávat neschopnost a programovou zlodějnu za chybu je neúnosné..... račte si pány ponechat v ODS co nrjdéle, alespoň zkončíte rychleji....;-)

Gregory . 12.11.2008 9:43

Re: Jasně vodáku... chyby se dělají......Re: Mlejnek

Dost dobře nechápu Vaše nenávistné sípání .  Co Vám jmenovaní ukradli ? Mně nic .

loula 12.11.2008 16:59

Re: Jasně vodáku... chyby se dělají......Re: Mlejnek

No,když to vezmu kolem a kolem, tak také nevzpomínám na nic, co by mě osobně komunisti ukradli. (Samozřejmě mám na mysli hmotné statky).

Gregory 12.11.2008 17:41

Re: Jasně vodáku... chyby se dělají......Re: Mlejnek

Mně osobně a mnoha jiným ano .

Marat 12.11.2008 12:04

Re: Jasně vodáku... chyby se dělají......Re: Mlejnek

Co všechno musí mět tento geront na svědomí,z dob budování beztřídní společnosti,že tady tak vrčí a štěká po starých časech,kdy se natřásal v uniformě člena LM.Ten človrda je zřejmě už tak senilní,že si nepamatuje,jak se kradlo a korumpovalo  za komunistu.S korupci a zlodějinou jsme se přece setkávali několikráte denně a to bez vyjímky každý.Jen on ve své stařecké pošahané myslivně je přesvědčen o tém,jak krásná to byla minulost. Ovšem,jestli byl udatným členem LM a KSČ,tak mu chudácí nosili a on zase nosil těm výš.Je to hlupák ten geront. 

vojcek 12.11.2008 12:14

Re: Mlejnek

možná bys mohl Karle i nějaké ty bývalé komunisty v ODS vyjmenovat, abys jen tak na prázdno nemlel

Max 12.11.2008 1:52

Haiderizace, narodovectvi, obdiv k silnym vudcum, ziveni nesnasenlivosti (az nenavistnosti) k lidem s jinymi nazory ...

To lze u nas ale prece videt i jinde nez u ceskych komunistu. Extremni levice a pravice uz temer splyvaji, srovnejte, prosim, posledni televizni vystoupeni prezidenta a vyjadreni sefbolsevika z tehoz dne, zadny rozdil nevidet.

P.S. : Ta Bobo se ale povedla !R^

RomanL 12.11.2008 8:56

Re: Haiderizace, narodovectvi, obdiv k silnym vudcum, ziveni nesnasenlivosti (az nenavistnosti) k lidem s jinymi nazory ...

Žádná levice a pravice nesplývá, protože tady žádní pravice není! Všechno tady je jenom levičácká lůza a lumpenproletariát! Pravice vyznává něco naprosto jiného, a to zejména a v první řadě schopnost postarat se sám o sebe a do ostatních se pokud možno ne*rat, čímž je tady u nás odsouzena k totálnímu živoření a skuteční pravičáci by se z celé republiky vešli tak na jedno fotbalové hřiště. Neříkejte furt těm náckům, zeleným, černým a jiným různobarevným socialistům pravičáci, uráží je to! :-P

Pepino 12.11.2008 12:48

Re: Haiderizace, narodovectvi, obdiv k silnym vudcum, ziveni nesnasenlivosti (az nenavistnosti) k lidem s jinymi nazory ...

Tedy podle vás zpět do prvobytně pospolné společnosti.Jinak,můj názor je že demokracie je diktatura vládnoucí politické strany.Komunisté to alespoň přiznávali veřejně,ti hlásli že socialismus je diktatura proletariátu.Zůstává otevřená otázka co je to ten proletariát.Já si myslím že v dnešní době parlament a senát.