5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Reakce na Klause dokládají úroveň české politiky

Nebýt vyhlášení amnestie, byl by poslední novoroční projev Václava Klause v roli prezidenta České republiky nezajímavý. Shrnout by se dal do věty: Situace se v naší zemi zhoršila, stále jsme na tom ale dobře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lufinka 5.1.2013 21:35

Vaše zhodnocení politických kvalit V.K.

je sice asi pravdivé, ale je pouze teoretické. Asi si neuvědomujete, že se pohybujete pouze v oblasti teorie, neboť on neměl od roku 1996 politickou zodpovědnost za ekonomické řízení státu. Takže je na tom stejně jako komunisti, kteří kritizují všechny kolem sebe , říkají jak to všichni kolem nich dělají špatně a oni by to dělali dobře, ale nemají také žádnou praktickou politickou odpovědnost.  A to nevite ani to jak mně je jasné jak to všichni nahoře k...í a jak já bych to všechno srovnal, ale naštěstí pro tento stát o tom nikdo neví,

I. Kudrnová 5.1.2013 12:22

Pan Klaus bude také chybět děvčatům z 24 ČT

    Co budou  dělat celý den děvčata a chlapci z Čt 24 ,  co si budou vymýšlet,   kdo kde umřel, to máme ve městech vyvěšeno,  kdo se kde popral. To víme také a kde se poprali jiní,  to asi zajímá  ty  drbny, co na to byly odjkživa,  ale ony  si to zjistí samy a s radostí.

 Hlavně paní Kroužkové, té to bude chybět nejvíc. Doufám, že jsem si nespletla tu dámu se svištivým hlasem a tónem, které měly domovní důvěrnice, které psaly posudky před rokem 89  na všechno a na všechny. Dřív do dělaly tajně a s gustem  a teď  mohou  hlásat veřejně  jejich názory,  o které se nikdo neprosil a ani nežádal, Dnes to mohou za naše peníze, (my všichni jsme  j a k o   akcionáři a musíme platit  podle zákona   za televizi  ČT snad  prý podle maskovacího  odéru  veřejnoprávní). Oni určitě všichni vědí, že je to blbost, ale proč  nám blbým lidem nenakvokat blbosti. Ještě je tam takový tlustý pán, stále naskakující a vypadá to pěkně, ty špeky jsou docela hezké, ovšem ty řeči ubohé. Viditelně je to samonasírací typ.

Teď pro ně  nastala žeň:  Amnestie. Já bych doporučovala, pěkně to všechno natočte a za pár let  to můžete pouštět na silvestra. Beztak tam za posledních 20 let nemáte nic srandovnějšího

Nám všem bude pan presidnt  chybět proto, že to snad byl jeden z mála, který měl zájem o to, aby  jsme si zachovali svou důstojnost.

M. Prokop 5.1.2013 17:01

Re: Pan Klaus bude také chybět děvčatům z 24 ČT

Stejně do Klause budou "vandrovat" ještě pár let, že za to vše může, jak mnoho z nich činí už teď.

K. Drobková 8.1.2013 10:37

Re: Pan Klaus bude také chybět děvčatům z 24 ČT

Čurban

J. Boleslav 6.1.2013 14:04

Re: Pan Klaus bude také chybět děvčatům z 24 ČT

Přesně. Taky si říkám, proč se raději v mediích neprobírají třeba hospodářské úspěchy a osvícené směrnice EU, směřující pomalu ale jistě - slušně řečeno do bezvýznamnosti. Ty totiž mají a ještě budou mít na náš život nesrovnatelně větší dopad, než nějaká dílčí amnestie, vyhlášená prezidentem po 15 letech.

B. Rybák 8.1.2013 0:46

Re: Pan Klaus bude také chybět děvčatům z 24 ČT

Ano. Mnohým to dojde teprve až se za nového prezidenta poprvé zastydí. Nejpozději do roka a do dne.

M. Šetka 5.1.2013 9:31

a co na to vy?

Popsat reakce politiků na nějakou událost - sorry - to přece není hodno politologa vašeho formátu. Zajímavější by možná byl Váš názor,tedy pokud nějaký máte.Ten závěr vašeho popisu je tristní. Ano,Váckĺav Klaus toho může po skončení mandátu ještě mnoho vykonat v podhradí. Tedy,chraň nás Bůh od všeho zlého. Světská spravedlnost toho zločince /ano,mám na mysli našeho soudruha prezidenta/ nedostane. JIsté je,že skončí jako Dr. Bohadlo ve Škvoreckého povídce Práce pro kádrováky. Doufám,že to bude brzy,neboť pohled na jeho vlídnou tvář dokáže vzbudit pocit jakoby zdviženého žaludku.

M. Prokop 5.1.2013 17:02

Re: a co na to vy?

Politolog vašeho formátu - nestačilo by napsat vůl?

B. Rybák 8.1.2013 0:35

Re: a co na to vy?

Bať, bať. Vaše soudruhy prezidenty lidská spravedlnost nedostihne, dávno se už "smaží v pekle" a kopřivami zarostly jejich hroby.

Nesnažte se plivat tak vysoko. Vždyť už jste celej poplivanej.

V. Němec 5.1.2013 9:04

Věc názoru

To že byl projev nezajímavý či zajímavý je věc názoru můj je opačný než autorův a to je myslím v pořádku . V hodnocení reakce politiků ale i médií nám podobný dojem to jak například předseda US po té co si přečetl noviny a zjistil že ta chvála amnestie by ho mohla stát voličskou přízeň otočil se na pětníku. To co předvádí média je snad již nemoc z nákazy antiklauzovským virem . Také si nemyslím že si Václav Klaus z někým hraje podle mne se jen snaží dělat to co podle jeho názoru je obecně prospěšné 8

J. Boleslav 6.1.2013 14:06

Re: Věc názoru

Protiklausovská hysterie je po této amnestii už skutečně naprosto nechutná.

V. Mlich 6.1.2013 20:16

Hysterie je jen falešný dojem

To se jen pár lidí potřebuje předvést. Mlčící většina to vidí střízlivě, uvidíte, že při nejbližším průzkumu bude Klaus jako vždycky přes 60%

S. Donát 5.1.2013 8:48

Díky za ten článek

Po té neuvěřitelné mediální masáži a honu na čarodějnice příjemná změna.

V. Plocek 5.1.2013 2:03

Reakce na Klause dokládají úroveň české politiky

V článku je uvedeno velmi pravdivé hodnocení jak prezidenta Klause, tak jeho nástupců a i současných politiků. Ale koho máme proboha za týden voli?

J. Dvořák 5.1.2013 10:13

Re: Reakce na Klause dokládají úroveň české politiky

Přeci Franze !Kdo má tak nádherně potetovanýho prezidenta ? Nikdo !

I. Lyčka 5.1.2013 18:12

Re: Reakce na Klause dokládají úroveň české politiky

Proč ne právě Franze? Nemyslím, že byl nějak horší než ostatní uchazeči. A tetování? No Bóže. Svět si zvykne. A měli bychom posuzovat lidi podle schopností a ne podle vzhledu.

A. Špronglová 5.1.2013 10:21

Ptáte se koho volit?

To vám neřeknu, rozhodnutí je na vás. Řeknu však koho určitě nevolit : Zemana a Bobošíkovou. Proč? Osvěžte paměť a zamyslete se nad jejich minulosti na politické scéně, charakteru, motivaci, atd.. Nezapomňte, že alespoń jeden z nich je dlouhodobým "přítelem" Ing. Klause což se scela jistě prokáže v případě po jeho/jejím případném zvolení udělením významného postu. V případě zvolení M Zemana vám mohu předem zaručit, že s ním na ten Hrad půjde také jeho pravá ruka Šlauf. Ten teď je ukryt v zákulisí, odkud tahá za provázky!

Když použijete nic víc než "selský rozum" dospějete rychle sám k jedinému možnému kandidátu, který splńuje veškeré požadavky na Prezidenta ČR doma i v zahraničí.

J. Boleslav 6.1.2013 14:00

Re: Ptáte se koho volit?

Můžete říct, kdo to podle Vás je?

M. Prokop 5.1.2013 17:04

Re: Reakce na Klause dokládají úroveň české politiky

Nikoho. Nikdo volitelný tam není.

M. Prokop 5.1.2013 0:17

Stručně řečeno,

zblbnul z toho kdekdo, nejen Jelínek, u nějž je to obvyklé.

P. Brodský 6.1.2013 3:11

To je zase prokopovina

Vy ten jed ukapáváte jako včelka Mája. Nemohl byste ho alespoň jednou vyčůrat třeba pět řádků?

P. Kmoníček 6.1.2013 11:03

Re: Stručně řečeno,

pane Prokope,Vaše příspěvky jednoznačně dokazují,že nám to patří.

J. Boleslav 6.1.2013 14:07

Re: Stručně řečeno,

Přesně tak.