23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 13.4.2010 8:59

No, já tedy u studující mládeže

zaznamenávám spíše levicové smýšlení...

J. Láníček 12.4.2010 19:58

Ano, děti mají víc rozumu !

A řekl bych, soudě třeba podle jedné ankety, kterou jsem nedávno četl, že nejvíc rozumu mají ty děti, které chodí na střední školu a politika je vůbec nezajímá a také o ní nic neví. Stačí jim, že si třeba na facebooku přečtou, že Paroubek je papaláš. Že Topolánek byl zase podvodník, korupčník a vyděrač, to jim třeba zatím nikdo neřekl. Já bych tady zavedl volební právo od 21 let věku. Až ti mladí a rozumní vyjdou ze školních lavic  a ošahají si to živobytí vlastníma rukama. Aspoň budou mít o tom skutečném životě jakousi reálnou představu.Pak se mohou také kvalifikovaněji rozhodovat ! A zkuste mezi nimi třeba udělat anketu, jestli nejsou pro zrušení celého Parlamentu. Já už vím předem, jak by to dopadlo. A když mají ti mladí tolik rozumu, ODS by určitě za těchto podmínek v parlamentních volbách už nekandidovala !

R. John 12.4.2010 18:23

Máte pane Šafránku zajímavé brýle,

znám takové, kteří maji takto vybarvené kabáty a stranické legitimace.  Než byste řekl "švec" jsou převlečeni a legitka v šuplíku vyměněna.

L. Šepsová 12.4.2010 13:07

Re: Vzpoura deprivantů

Pokud je diskutujícím skutečně kolega T.Vodvářka/ těch jmen  stejných tolik nebude/.zdravím nejen jeho.Oba jsme byli v ČLK svědky vlády Ratha a  nikdy nelze z ČLK sejmout  odpovědnost za to, že tomuto člověku umožnila takový vzestup jeho kariéry.Těch jeho nadšených obdivovatelů,  přisluhovačů,poskoků a donašečů stálých a příležitostných/ kategorie používaná za c.k. mocnářství/z okruhu   VŠ vzdělaných tzv. úctyhodných lidí nebylo zrovna  málo. A asi jich   ani doposavad  není.

Prim.Koukolík napsal i Základy stupidologie,což je II.díl Života s deprivanty. V knize jze nalézt  návody,jak se  tyto jevy  dají,alespoń teoreticky,omezit/to cituji ze záložky/.Je to neveselé čtení,tyto dvě knihy

Bohužel  v naší populaci  zatížené strachem  projevit  svobodně  své názory  je stále nelehké. je pravda, že postavit se do cesty psychopatovi,není jednoduché a může to být i za cenu osobních obětí.

Typy jako středočeský hejtman jsou krom vlastností uvedených v příspěvku T. V.i většinou typičtí zbabělci neodrostlí od matčiných sukní. Při prvním výstřelu by se rozbrečeli.Zato jsou,pokud  cítí beztrestnost, schopni jako deprivanti trápit a ničit  okolí.

Pokud  voliči nezasáhnou, dočkáme se ho v premiérském křesle. papežem  být  nemůže,ani vládcem zeměkoule- zatím

R. Sedláček 12.4.2010 12:19

Paroubek proti Paroubkovi

Na bilboardech u silnic můžete vidět Jiřího s rodinkou a u toho nápis o plnění snů našich dětí. No tak jim k tomu dejme příležitost, aby nám své sny vyjevily.

Naplňme.sny.svých.dětí

P. Kolář 12.4.2010 10:48

Typický obraz socanské politiky.

Je třeba zakázat vše, co se jim nehodí do krámu, mlčet o ostudách Paroubka, kakaového Krause, multisexualisty Dratha atd. To nás čekají pěkné věci, jestli se ten břichoun stane premiérem.

J. Marešová 12.4.2010 10:42

Ještě, že ty děti mají rozum

Je vidět, že děti mají mnohdy víc rozumu, než jejich rodiče i prarodiče, kteří jsou někdy zatíženi minulostí. Zvláště prarodiče mají sklony si minulou dobu idealizovat. Mladí lidé mají větší rozhled, s minulostí se setkávají pouze z vyprávění, nebo z televize. Sama dobře vím, jak pro ně zní neuvěřitelně, jaké jsme my měli v dětství a mládí problémy se školou i s volným časem. Oni mají jiné podmínky a pokud jsou dobře vedení i cíle.

Hrozím se ale, co by se stalo, kdyby se k moci dostali podobní politici jako jsou ti levicoví v čele s Paroubkem a Ráthem. Určitě by velmi rádi svobodu okleštili, aby vyhovovala jejich cílům. Ráth už to dokázal, když zavázal politiky z jeho strany k placení pokuty, pokud nebudou loajální. Paroubek zase nemilostrdně stíhá ty, kteří mají svůj názor, neztotožňující se z předsedovým. Ti bývají odejiti, vždy se na ně něco najde.

T. Vodvářka 12.4.2010 8:25

Vzpoura deprivantů

Pan primář František Koukolík napsal knihu Vzpoura deprivantů. Deprivant je dle jeho definice nekriminální psychopat. Kriminální psychopat je společností poměrně záhy odhalen a eliminován /vrah, zloděj/. Nekriminální psychopat - deprivant - je ve své podstatě pro společnost více nebezpečný. Tento jedinec je většinou velmi inteligentní, umí velmi dobře zjistit  náladu posluchačů a umí jim říci přesně to, co chtějí slyšet. Je však zcela zbaven možnosti rozpoznat, co je to svědomí, morálka, cit. Je schopen pro drobnou výhodu zcela zlikvidovat dlouholeté přátelství. Pokud je mu to vyčteno, není schopen pochopit, o čem je řeč. Tito jedinci jsou většinou dlouho schopni zejména v méně vyzrálém posluchačstvu vzbuzovat dojem, že jedině oni všemu rozumějí, že jedině oni vše zařídí.

Současný hejtman Rath je přímo esencí tohoto deprivantství a je dobře, že takovýto člověk existuje. Podle něj totiž zbytek společnosti poměřuje své činy a postoje. Jeho volba do čela kraje tak ukazuje všem vnímavým voličům, že tito lidé existují a že je třeba je vykázat tam, kam patří. Pokud se totiž těmto lidem vezme kamera a mikrofon od úst a obličeje, zanikají a jsou pro společnost zcela bezvýznamní. Už aby to bylo....

V. Kain 12.4.2010 8:05

Re: Zvolili si jej,tak ať ho mají....

Proč do toho pletete Tlustého a odprásknutého mafiána Mrázka? To,že to byla špatná volba udělat prolháného a narcisního Rátha hejtmanem dneska už ví většina občanů středočeského kraje,tak jako američané už vědí koho příště volit nebudou do funkce prezidenta.Kdyby dneska byly volby, tak si tato  arogantní kreatura v středočeském kraji ani nečichne.

K. Pořická 12.4.2010 1:28

Zvolili si jej,tak ať ho mají....

Nikdo jim tu osobu nenutil,dali mu hlas ve volbách.Bída byla,že měli na výběr je-li horší on,nebo spolek pp.Bendl ,Tlustý ,Mrázek a spol. Mezi slepými je jednooký král....