29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
volič 4.1.2010 10:50

Re: Tak nějak,

A to nám chceš sdělit, jako že Topolánek je extra špatný politik ?? A co by prosím tě měl být Paroubek ? Ten už se vidí být premiérem,tak bude slibovat hory doly, což mu jde ze všeho nejlíp.Topolánek měl svoje chyby, ale tento kult Paroubka nemá obdoby !!!

Petr 4.1.2010 11:08

Re: Tak nějak,

To jestli je politik dobrý nebo špatný (nehodnotím zde zda je morální či zda je lump) se pozná podle toho zda je schopen předvídat kroky svého politického soupeře a využít je k potřebě své a své strany a to se jaksi povedlo Paroubkovi lépe, smutné je že se mu to nepovedle lépe kvůli tomu že je lepší politik ale proto že Topolánek je politik horší,či spíše není vůbec politik.

lucinapes 4.1.2010 12:38

Re: Tak nějak,

bohužel. Topol neměl podporu svých vlastních lidí, tak těžko mohl bojovat proti kalibru, jako je Pupek.

smajlík 4.1.2010 8:37

Pryč s Paroubkem

I když Zemana nemám rád, tak proti umolousanému Paroubkovi je úplná hvězda a doufám, že to Pupkáčovi natře.

libero 4.1.2010 8:56

Re: Pryč s Paroubkem

Co si zajit pro volicsky prukaz a volit v Usti ?

smajlík 4.1.2010 11:00

Re: Pryč s Paroubkem

To nejde, my máme ve Střed. kraji vlastního kreténa, kterého je třeba porazit.

Zebra 4.1.2010 8:34

Je mi celkem jedno, koho voliči socanů preferují,

nicméně se musím pozastavit nad spojováním sice inteligentního a elokventního, avšak nehorázného burana Zemana s noblesou – česky jemností resp. ušlechtilostí. Pokud tak autor činí a ještě se Zemanovým urážkám a sprosťárnám smál či směje, bude asi stejného ražení.

Hanka 4.1.2010 8:29

Mluví mi ze sdrce

Konečně, někdo napsal to, co si myslím i já. Kvůli stylu a chování pana Paroubka jsem ztratila poslední iluze a zanevřela jsem na politiku.Debaty s ním nemohu poslouchat, vypínám je. Děkuji pisateli za tak pregnantní vyjádření i mých názorů.Jen nepřestávejte zaslepeným lidem otevírat oči. Díky. Dneska bude krásný den! Hanka

V.ladimír 4.1.2010 8:30

Re: Mluví mi ze sdrce

A kdo otevře oči Vám?

ladik53 4.1.2010 8:31

Re: Mluví mi ze sdrce

Nikdo, ona je má otevřené. Ta je blbá, jak daleko vidí!!!

ladik53 4.1.2010 8:39

Re: Mluví mi ze sdrce

Struktura a vývoj státního dluhu

BM 4.1.2010 9:23

Re: Mluví mi ze sdrce

Druhé obviňuješ z blbosti, sám jsi pobral ještě méně intelektu, než průměrný volič onoho nejmenovaného politika. Kdybys totiž byl jen trochu více inteligentní, nemohl bys dávat odkazy na čísla dokazující, jak ČSSD tuto zemi zadlužila. Musel bys totiž vidět, že dluh který vznikl od roku 2007 (rozpočet na rok 2007 připravovali ještě sosani), tvoří více jak z poloviny mandatorní výdaje převážně na různé sociální dávky, prosazené koalicí KSČM s ČSSD a obrovskou a stále narůstající složku rozpočtu tvoří obsluha státního dluhu (úroky, úmor atd.).

ladik53 4.1.2010 12:02

Re: Mluví mi ze sdrce

Typická lež. Největší dluhy navrhla a prosazovala KDU (jistý Severa) a pomáhal je prosazovat Kalousek jako její tehdejší předseda. Napsal jsem to už tisíckrát a pořád je to pravda!!! Vy patříte mezi skupinu lidí, kteří tohle nechtějí vědět!!! ČSSD opravdu tuto zemi zadlužila, to já vim moc dobře, ale Vy a ti, které kritizuji nechtějí vědět, že i všichni ostatní a někteří ještě víc. 200 miliard od ČSSD je stejných jako 200 miliard od Kalouska!!! A vždycky bude!!!

j 4.1.2010 9:00

Re: Mluví mi ze sdrce

včera jsem viděl chvíli debatu dokud nepřeblikli  na Paroprase a hned se mi navalilo a šel jsem raději něco dělat  

Kobylka Lajda 4.1.2010 9:09

Re: Mluví mi ze sdrce

Chtěla jsem Vám vyjádřit podporu a souhlas s Vaším názorem pomocí smějících se smejlíku a kladně vztyčeného palce - ale příspěvek tohoto druhu byl mi smazán. Tak snad takto vyjádřený souhlas bude dosti nóblesní, aby stál za zveřejnění. Začínám nerozumět způsobům cenzury na NP.

AKIBUA 4.1.2010 8:27

TAK,TAK

Jiří Paroubek nepochybně není vzorem lidských ctností. Pokud by byl na politické scéně sám jistě by jej voliči bleskově sestřelili, podobně jako tomu učinili v případě pana Sládka. O nikom jiném se jako o destilátu lidských špatností však nepíše. Pokládám si otázku, zda je to tak jednoduché. Mirek Topolánek je vlastně Mirek Dušín a Paroubek je prostě Paroubek. Jeho chování je a to by si měl připustit i největší jeho odůrce, do značné míry ovlivněno událostmi na politické scéně. Vznikla labilní vláda díky jeho poslancům. Prezident republiky byl zvolen díky jeho poslanci. Volby prohrál díky jakémusi Kubicemu. Vladimír Špidla byl vzorem cností politika a na NP byl vysmíván stejně. Takže článek je agitační materiál pro volby, který z pana Zemana dělá poctivého a slušného politika.  S ohledem na věk autora se divím, že se spolehnul na zapomětlivost voličů a dokonce pana Zemana jeho vlastní citací zkrášluje. Byl to velmi významný politik, byl velmi inteligentní a to by mohlo stačit. 

js 4.1.2010 8:21

Pravdou je,

že v porovnání třeba s tou přihřá.tou Putinovou on.ucí, lžipro.fesorem Klausem, je Zeman inteligentní, umí skvěle mluvit spatra (vždycky si v této souvislosti vzpomenu na trapný výstup Klause v Evropském parlamentu, kde česky, protože cizí jazyky ovládá značně mizerně, koktal tak jako kdysi Jakeš z připraveného papírku), je vtipný a i podle Kmentovy knihy o Mrázkovi je Zeman nezkorumpovatelný (na rozdíl od Klause, Grosse, Íčka, Téčka, Kalouska). Zeman také přivedl, přes odpor Klause, Grebeníčka a ostatních ruských poskoků, Česko do NATO a připravil podmínky pro vstup do EU. To vše bych mu připočítal k dobru. Nicméně, mám trochu obavy, jestli už není na politiku trochu starý...

ladik53 4.1.2010 8:30

Re: Pravdou je,

Je mu 66!

I-Worm 4.1.2010 9:29

Náhodou Klaus umí docela dobře

rusky, jak prokázal při rozhovoru s Putinem.

VL 4.1.2010 11:32

Re: Pravdou je,

Jestli se nemýlím, tak jednacími jazyky EU, i Evropského parlamentu jsou úřední jazyky jednotlivých zemí. Takže nevidím jediný důvod, proč by při oficiálním jednání měl zástupce České republiky mluvit jinak, než česky. Nebo jsme kolonie, která mluví jazykem kolonizátorů?

Yossariann 4.1.2010 8:21

Souhlasím s vámi

Byť jsou moje názory výhradně pravicové, Zeman byl pro mě mistr rétor a čitelný zástupce politického pólu, který jsem vždycky spíše nesnášel. Na rozdíl od Zemana je Paroubek škůdce a politický idiot, a pokud se najde kdokoli, kdo mu znepříjemní jeho devastující tanec po palicích a kapsách voličů, budu jenom rád. Zeman by na to mohl mít...

Vala Josef 4.1.2010 8:16

Fandím Zemanovi

Naprosto souhlasím s článkem pana Matějky.Paroubkova zpupnost a nadutost jakož i jeho chování typu bulváru a urážky překračují všechny meze.Fandím Zemanovi ať mu dá na frak.Kéž by se to v Ústí podařilo.

zoch 4.1.2010 8:13

Myslet si můžete o mně,co chcete

...ale já vidím při srovnání obou pánů za lepšího pro stát Jiřího Paroubka. Zdůvodňovat se mně to moc nechce byť důvody mám jasné.

Vznik MZ strany se dal předpokládat. Viděl,že Paroubek bude těžit z pošramocení ODS a proto chce alespoň zaškodit.  Je v něm asi tolik dobroty jako v Klausovi. Prostě samolibí šme.di .

Hana 4.1.2010 8:23

Re: Myslet si můžete o mně,co chcete

...možná bude lepší, když tam Paroubek ještě nějakou dobu zůstane.  Těm sockám, které letí na jeho sliby, ještě chvilku bude trvat, než jim dojde, jak škodí. Až nebude mít na jejich "uplácení" , aby si udržoval prestiž, pak ho potopí hlavně ty socky.

cipísek 4.1.2010 8:40

Re: Myslet si můžete o mně,co chcete

Jen abychom se do té doby neutopili všichni.

Ašek 4.1.2010 8:06

Není to dobré

Paroubek má větší šanci potopit socky.Zeman je daleko větší strateg,to není dobrá zprava.Na pravo je bohužel pusto.Ač šedesatiletý dědek,budu volit mladé piraty(ČPS).Jinak mě tento duel socek docela zajimá.Vrací se starý humor z dob komančů a jsme zase v prd...

BuBu 4.1.2010 8:02

Naprosto souhlasím s autorem !!!

Jyří Paroubek je od chvíle, kdy chcípla na syfilis zrůda zvaná Klement Gottwald . . . . nepříšernější politickou i lidskou kreaturou v dějinách naší země !!! Zápotocký, Novotný, Svoboda, Husák, Bilak, Jakeš, Štěpán a další komunistické zrůdy . . . . . . jsou oproti němu jen chaboučkým bolševickým odvarem !!!!! Kdyby Jyrka měl takové možnosti, jako měli výše jmenovaní - tak to by se panečku "dějiny divily" !!!

Naprostý souhlas s autorem : Je třeba co nejdříve tuto kreaturu odstranit ! Čím dříve to uděláme - tím lépe pro tuto zem !!!

¨Pamětník 2 4.1.2010 13:47

Re: Naprosto souhlasím s autorem !!!

Pane BuBu,Váš nick sice svádí k tomu,že vše bude jednoduché,ale pokud nepřesvědčíte voliče,kteří v mnoha případech vůbec Vámi jmenované osoby nepamatují,aby volili jinak,budou vládnout dál.Tady žádné odvolávání na politické kreatury není nic platné.Rozhodující je volič i když se budete  odvolávat na všechny komunistické pohlaváry.

astor 4.1.2010 7:58

Svět je tak krásně černobílý!A pravdy tak jednoduché!

Problém není vztah Zeman - Paroubek.Problém je vztah Topolánek - Paroubek.Volte mezi populismem pravicovým a levicovým...Všechny naděje,které vkládají voliči ODS a jejich B a C týmů do Zemana,jsou liché.Neb je psáno,že nevstoupíš dvakrát do jedné a té samé řeky.Voliči teď vcelku nevnímají volby jako střed idejí,ale jako střet symbolů.ODS je vnímána jako agresivní partaj kořistníků a ČSSD jako matka nastavující všem ochrannou náruč.Nic není ovšem vzdalenější takovým názorům než skutečná realita,u porcování českého lva je potkáte nezávisle na konfesích s mastnýma hubama a dranžírákem v ruce obě dvě.