1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Pyrrhovo vítězství Bohuslava Sobotky

Dobrá věc se podařila, pravda a láska zvítězila, notuje si nejspíš předseda sociálních demokratů Bohuslav Sobotka za souhlasného přikyvování většiny českých novinářů. Puč odpadlíků a renegátů Škromacha, Haška, Tejce a dalších byl rozdrcen a poražení jedinci složili zbraně a část svých funkcí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 18.11.2013 19:21

S odstupem.

ČSSD volby naprosto prohrála, číselně, (ODS,TOP,SSO stejně, po té propagandě) a mohla by z toho taky trošku do budoucna vycházet. Ale Sobotka jest zoufalec.

ANO a Okamuru nepočítám. Dlouhodobě, na rok mají sílu.

J. Boleslav 18.11.2013 16:11

Pravdivé, leč nic objevného.

L. Šarina 18.11.2013 10:02

Dobře a trefně

napsáno. Nevím proč jsou Češi tak hašteřiví a někdy to působí že si ani sami vládnout neumí. Za 23 let jenom dvě vlády vydržely celé funkční období, tak že né boj o blaho lidu jak by se někomu zdálo ale o vlastní kapsu přes partaje. To české přísloví: Já na bráchu a brácha na mne je patrné všude a k tomu tu naši povahu česku "blázniví husiti proti všem" a je vymalováno! Jsme jako národ neobyčejně kreativní, ale bohužel ve všem a navíc si myslíme že jsme pupkem světa. Nejsme a bez nás se klidně západní Evropa potažmo EU obejde. Tak že se vrátím na začátek je úplně jedno kdo tady bude vládnout ,akorát to odnese český člověk "malý český člověk" slovem J.Waricha.

P. Lenc 18.11.2013 8:52

Ano,

může se stát  to, že pokud se vláda ustaví,  Sobotka a ČSSD dopadne jako ODS.Smát se bude někdo jiný.

Š. Hašek 18.11.2013 21:38

Re: Ano,

Pravda.