29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Psychopati sobě

Radim Jančura se inzerováním telefonních čísel na premiéra a ministra zařadil po bok nácků z White Media. Jeho kampaň dělá z policejní reformy estrádu a z politiky zónu, ve které vydrží jen psychopati.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vrška 27.6.2016 18:29

POLITIKA: Psychopati sobě

Pane Kašpárku, neúspěšní psychopati jsou ve vězení.

P. Papež 27.6.2016 14:01

Když

Když se proti rychlému způsobu výměny na policejních postech nikdo neozve, budou z nás kašpárkové (nebo Kašpárek). Kdyby se čekalo na standardní a mocipány schválené postupy proti nim, žili bychom ještě v jeskyních.

F. Doušek 27.6.2016 12:12

Kašpárku, vy jste

kašpar.

J. Farda 27.6.2016 22:11

Re: Kašpárku, vy jste

Podle sebe soudím Tebe!?

R. Tichý 27.6.2016 12:06

Proc by mel psat "otevreny dopis", kdyz si na sve autobusy muze ten vzkaz vylepit?

P. Rudolf 27.6.2016 11:21

Hluboce jste autore nepochopil

Demokracii. To, co pan Jančura dělá, jak protestuje, se vám vůbec líbit nemusí. Je to ale ve svobodné společnosti nejen legitimní, ale i legální. Zaplať pánbůh za Jančury, neb většina národa jen sedí u piva a remcá.

B. Rameš 27.6.2016 10:42

Je to za hranicemi mého vkusu,

ale když se Lidové noviny s potěšením prohrabují ukradenou korespondencí premiéra vlády, není to stejné? Jen další ukázka, kam se posunulo vnímání soukromí a společenských norem za posledních pár desítek let.

F. Egerer 27.6.2016 10:36

Proč je Jančura "nácek"?

Pane Kašpárku, páně Jančurova "kampaň" je mi vcelku lhostejná, ale vnímám ji. Nemohu však přijít na to, proč dělá z Jančury ve vašich očích "nácka"? Nemohl byste to vysvětlit? Děkuji.

J. Urban 27.6.2016 10:11

Kašpárek. Nomen omen.

Protože kdyby socanská pakáž se chovala jinak, když už stejně §vinsky, tak aspoň chytřeji, nebyly by xychty Chovance na žlutých busech. Chovanec vs. Jančura? U mne vždy jen a jen Jančura, a to vždy! On něco dokázal, vlastním přičiněním, prací a podnikáním. Jo, pučista Chovanec má doktorát z plzeňských práv - sic!

O. Prokop 27.6.2016 9:03

dodatek

nevím, jestli autor článku zná 20 charakteristik psychopatie- psychopatie II. typu- tj. charakteristik úspěšných psychopatů- korporátních psychopatů- deprivantů. To ale někdy trvá, než se tyto lidi podaří zařadit. Po britském referendu se psychopaty jeví být i Farage a Johnson.

M. Koutný 27.6.2016 7:21

Jen na okraj

zajímavé je, že Kašpárek v rohlíku si vybírá na srovnání údajné nácky (kdy zveřejnili nějací náckové nějaká telefonní čísla, prosím?) a unikla mu podobná aktivita hnutí Antifa, kteří tímto způsobem navigují muslimy na terče z řad radikálníc h odpůrců islámské okupace.(zveřejňují nejen telefony, ale i adresy!!!)

L. Popovský 27.6.2016 9:47

Re: Jen na okraj

Dobrý postřeh. Nikdo nejsme dokonalý, ani pan Kašpárek.

Ty kluky z White-Media bych neodsuzoval, každému doporučuji ten web navštívit, alespoň trochu prostudovat a udělat si vlastní názor dříve, než bude nedobrovolně zrušen.

J. Berger 27.6.2016 11:31

Re: Jen na okraj

Tak jsem se na ten server podíval, je to různé. Od rozumných článků až po dosti antisemitské. Dost Židů naletělo na bolševické kecy o "rovnosti", stali se tudíž propagátory komunismu. Stalo se tedy, že např. 90% komunistických funkcionářů byli Židé. No, a pak to na ně přišlo a vystřízlivěli... Ten článek, zastávající se Breivika je trochu za hranou. Já vím, že Breivik byl v podstatě veden správnou ideou (pro Izrael a proti iracionálnímu bojkotu izraelského zboží, proti nekritickému podporování Palestinců), ale byl to psychopat, takhle se to řešit nedá. Navíc před časem u soudu hajloval, takže povrdil svou psychopatii.

L. Popovský 27.6.2016 11:42

Re: Jen na okraj

Děkuji Vám za Váš postřeh. S tím, co píšete, naprosto souhlasím. Ten web je skutečně rozsáhlý, články jsem nečetl, prohlédl jsem si zhruba jen některé sekce a prozkoumal jsem některé e-maily. Je toho tam tolik, že bych tím strávil mládí.

Nicméně jejich aktivity na YouTube upozorňující na různé rasové věci vnímám pozitivně. Nic není černobílé.

Antisemitismus je skutečně mor, EU a Brusel je jím prolezlý až po střechu.

L. Křivan 27.6.2016 17:48

Re: Jen na okraj

Vystřízlivěli. Nejpozději na Sibiři. Slánský vystřízlivěl na šibenici.

P. Maleček 27.6.2016 5:28

A podělaná mlčící většina zbaběle čeká kdo vyhraje

V zemích s nízkou politickou kulturou a silným klientelistickým prostředím se reorganizace policie provádí, když policie funguje až příliš dobře a ohrožuje důsledným vyšetřováním politiky a jejich okolí.

Zdroj: http://ceskapozice.lidovky.cz/reorganizace-policie-cesko-se-vydava-spise-slovenskou-cestou-p6e-/tema.aspx?c=A160622_175206_pozice-tema_lube

Jančura se třeba blbě, ale aspoň snaží. Mlčící většina zbaběle čeká, aby se pak přidala, jedno zda bídák či hrdina, na stranu toho co vyhraje.

J. Lepka 27.6.2016 0:31

Mnozí si pletou demokracii s anarchií.

Tento příklad je o jednání na hraně, ovšem i p. Jančura je bytostně závislý na rentabilitě svých linek. Ergo, komu připadá jeho postup za hranou, měl by jezdit s jinou firmou a uvidíme, jak se kasička / oslíček/ zatřese.