29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tatina 10.4.2009 9:24

Soudruh Roko Paroubek je nezodpovědný,

umounění,mocichtivý a proto pro demokracii i velmi nebezpečný jedinec,který se svými kůmpány,jako jsou Jandák,Rath,Zaorálek a další,zakopávají i poslední šanci,aby se socialisté opravdu stali demokratickou stranou.Z jejich jednání je cítit dlouhá desetiletí spojenectví s komunistama.Ty tam jsou doby demokratických socialistů pod vedením pana J.Horáka a posléze jeho vyhazovatele a  tlučhuby pana Zemana.

Džejpí 10.4.2009 9:16

Re: K článku

Má ty prostoto.:-/

Karotka 10.4.2009 9:15

Re: agent StB Jemelík

No, nevím.

Když si někde přečtu, že někde v Blalbanésii (Srbsko, Gruzie, Somálsko, zúčastněným se omlouvám...) padla vláda, pokrčím rameny a řeknu si - no jasně, Blalbanésie, co jiného tam taky čekat.

Když padne vláda v Anglii nebo ve Švýcarsku, podivím se. Není to sice katastrofa, vesmír se nezhroutí ale řeknu si, že se něco fakt děje.

Tak to je ten rozdíl, kam chceme pro vnější pozorovatele patřit. Jednou, časem, zatím jsme jednoznačně Blalbanésané.

karel 10.4.2009 9:13

Re: Zaveďte tedy diktaturu, milý autore

Náčelníku,ty ho máš skvrnitýho, protože jsi ho vytáhl ze zadku tvýho soukmenovce.

Karotka 10.4.2009 9:09

Re: Proč hned psychiatr?

Parazit, který zabije svého hostitele, není pragmatický taktik, ale blázen ;-)

Kudloch 10.4.2009 8:50

Proč hned psychiatr?

Samozřejmě, že se čte poutavěji o tom, jaký je ten Paroubek schizofrenik a že nelze nalézt v jeho činech ani stín logiky.  Paroubka rád nemám a ani nejsem příznivcem ČSSD, JENŽE, ve chvíli, kdy se Topolánek začal poměrně úspěšně zabydlovat v předsednické židli a volební preference ČSSD a ODS se začaly srovnávat, prostě něco udělat musel. Není sice jasné, zda si tím pomohl nebo uškodil, ale kdyby jen seděl a koukal, tak by ty příští volby taky mohl prohrát. Takže ne případ pro psychiatra, ale pragmatický taktik ;-P

A je to 10.4.2009 8:47

K článku

Vláda padla oprávněně.Tý žumpy kolem Topola ,Dalíka,Vesecké ,Čun(í)ka a Langera bylo už dost.Nijak bych nepřeceňoval naše vedení EU,které to chtěl Topol náležitě osladit.V minulosti se to již přihodilo 4 státům.Největší škůdce ČR byla DALÍKOVO vláda. Pád vlády proběhl regulerně,demokraticky.Navíc ČSSD to avizovala dostatečně dopředu již od roku 2006.Totéž Tlustý. Vládu spíše potopili 2 telata ze strany Zelených. Autor je dost neobjektivní jako většina pisálků do tohoto plátku. Za chod či pád své vlády je v první řadě zodpovědný PREMIÉR vlády-tedy Topolánek!!! Tento pád začal už v roce 2006,tím,že ji založil na korupci a podplacených přeběhlících.  Další průběh vč. jmenování Fischera jde opět demokratickou cestou.Jo a náhodou jsme dobří - zvládneme předsednictví v EU i když obměníme aparátčíky.

čtenář zrojů 10.4.2009 8:20

agent StB Jemelík

agent StB Jemelík by nám měl místo prázdného mlácení slámy o tom, jak těžce bylo poškozeno postavení ČR díky pádě vlády, vyjmenovat kokrétně, jaké škody byly Česku opravdu způsobeny.

Odpovím sám: ŽÁDNÉ

Evropská unie nezkolabovala. Proč by také měla? Samotní pravicoví politikové před začátkem našeho předsednictví tvrdili, že předsednictví je stejně jen formalita. Česká koruna v posledních dnech spíše posiluje a pražská burza roste. Takže nic katastrofálního se nekoná.

Náčelník Skvrnitý ocas 10.4.2009 8:18

Zaveďte tedy diktaturu, milý autore

Paroubka nemusím, ale když dovolíte, všechno proběhlo v souladu s ústavou. Všem, kterým se to nelíbí, doporučuji provést puč a zavést diktaturu. Mají-li dostatek odvahy.

egoist 10.4.2009 8:16

Re: už je docela únavné to číst

Také souhlas. 

hafusak2 10.4.2009 8:13

už je docela únavné to číst

Další z nepříliž inteligentních článků "na jedno brdo", který se liší jen svým úvodem od průměrné šedi. Opět dokonalá vládní koalice, lotr Paroubek, nezodpovědná opozice, evropská ostuda, jen to strašení komunismem a zadlužením vnoučat tam chybí. Pravice zkrátka zahájila předvolební propagandistickou ofenzívu a tak se otiskuje vše protiparoubkovské bez ohledu na kvalitu, fakta, objektivitu i slušnost. Zlaté časy pro šmoky, jak prodejné novináře nazýval K. Čapek.

egoist 10.4.2009 8:12

Re: Jemelík jako agent STB patřil zcela jistě k tomu lepšímu.

Naprostý souhlas. A to temné dědictví si poneseme ještě desetiletí. Pokud nás EU nezcivilizuje.

Standa 10.4.2009 8:10

Re: Auvajs

Chápeme popletení jmen, že místo Paroubek, patří Topolánek, o kterém se ví, že je prázdný a falešný a tudíž nemá mozek, místo něj měl mozek Dalík, kterému to nevyšlo.

Frank 10.4.2009 8:09

Jemelík jako agent STB patřil zcela jistě k tomu lepšímu.

A dneska mudruje o demokracii. Chybou polistopadových vlád bylo hlavně to, že nezatočili se všemi nomenklaturními kádry a jejich konfidenty. Jenže to by na hradě nesměl sedět Havel, který jim předtím slíbil beztrestnost.

Standa 10.4.2009 8:07

Jó,

někdy je třeba přepřáhnout voly v půlce brodu, pokud začnou trojčit, jak se stalo, a vyměnit je za chytřejší tažné koně, které náklad z toho brodu vytáhnou, ikdyž už pooškozený trojčením volů.

Josef Von Honkong 10.4.2009 7:51

Vrať se do kanálu pidižvíku.

Jsi chytrý jak Šalomounovo hovno, bývalý komunistický konfidente.

Ladislav 77 10.4.2009 7:51

Re: Auvajs

Jsem přesvědčen, že pan Paroubek není sice žádný démon, ale že se jedná pouze o psychicky narušenou osobu s nenaplňenými ambicemi. Jako člověka  je mi ho upřímně líto.  Je to opravdu nešťastný člověk. A obávám se, že mu v tomto případě nepomůže ani jeho celostátně známý a odivovaný "sexy mozek".;-D

Nikoloki 10.4.2009 7:39

Jsem zmaten

"Všechna média pociťují potřebu nabízet svým zákazníkům jejich úvahy, ..." - to nechápu, znamená to tedy, že třeba Neviditelný pes mi nabízí moje úvahy 8-o ???

egoist 10.4.2009 7:15

Auvajs

Po prokousání úvodem jsem se dostal  světe zboř , překvapivě k tomu,  jaký je ten  pan Paroubek démon.  A to dovolávání se svobodné nezávislé vůle při hlasování je až půvabné,  ve světle štvanice na pány z ods , kteří si dovolili skutečně podle svého vlastního uvážení hlasovat(interpretace může být samozřejmě různá). A už to pánové přijměte jako chlapi.Prostě jste z  hrušky dole.

magog 10.4.2009 7:11

Re: Možná pan paroubek prostě jen plní euroagendu:

Během konference v Postupimi padla vláda W.Churchilla. A změnilo se tím něco na jejích výsledcích? Klid, na to jak jsme byli skvělí ěhem předsedování Unie si jenom hrajeme a rádi se necháváme přesvědčit. Jsme skvělí v politice, ve fotbale atd. Jen o tom ještě přesvědčit i za ohraničními hvozdy.   

GRUNTORÁD 10.4.2009 6:50

ZANECHTE BLÁBOLENÍ

STRUČNĚ,JASNĚ,

http://karel.steigerwald.cz/

picc 10.4.2009 6:05

Česká psychopatologická politická společnost.

No konečně někdo  pojmenoval věci pravými jmény.

Česká psychopatogenní politická kultura, to nepochopitelné dědictví šíleného komunismu pořád rodí své pohrobky. 

Smrt komunismu.  smrt komunistům.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 10.4.2009 3:25

Re: Topolánkova vláda postavená na přeběhlících....

Jerry, byt vami, tak mu tech 30 Kc odpustim, i kdybyste to mel dat ze sveho ;-D

marv 10.4.2009 1:28

Jsme po Itálii, Francii a Dánsku čtvrtou zemí, kde během předsednictví padla vláda

viz "Nic nového, říká historie EU k pádu vlády v předsednické zemi" na iDnes 24.3.

Jerry 10.4.2009 1:21

Re: Topolánkova vláda postavená na přeběhlících....

Zralí na psychiatra jsou nejenom politici.Jestli nemáte pohotově 30 Ká čé,ozvěte se,rád Vám vypomůžu.

Mr.Gog 10.4.2009 1:19

Možná pan paroubek prostě jen plní euroagendu:

 tj.dokázat že malé státy nejsou schopny a nemají tudíž žádné právo se podílet na spravování evropských záležitostí - a v tomto zadání z bruselu si vede na jedničku, určitě ho za to  budoucnosti čeká  nějaké luxusně placené eurokoryto v bruselu.;-P

Herakleitos 10.4.2009 1:09

Topolánkova vláda postavená na přeběhlících....

na svoji špinavost dojela!Takové vládnutí-nevládnutí stejně nestálo za nic!