5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Majkkl 12.1.2008 14:28

Re: Re: Vážená paní,

... nevím, co dělala ve školce. Jednu věc ale vím dobře, ve svobodné společnosti umí být každý hrdina. Ovšem za totáče většina lidí podřízeně táhla s davem, tak nevím, kde ona bere právo soudit Topolánkovy řeči, když sama té totalitě aktivně napomáhala. Lézt tam nemusela.

Majkkl 12.1.2008 14:25

Re: Žvaníte nesmysly - souhlasné petice se "vstupem vojsk"

... my určitě ne, tenhle národ přišel o hrdiny za války. o tom to právě je. Po roce 70 ohnula hřbet většina, ony ty prověrky tak prostě byly, tak nevykládejte blbosti. Bojovat jsme nemuseli, ale kolaborovat tak, jak to masově probíhalo, to určitě ne. To je jako před válkou my jsme do toho nešli, protože to bylo zbytečné, Poláci šli na koních proti tankům, prohráli to, ale aspoň to zkusili. O tom to je....

Ludva 12.1.2008 14:24

Re: Vážená paní,

No, byli tady i další aktivní svazáci, třeba pan senátor Mejstřík. Možná byste měl přidat, jaké názory měla paní Bobošíková ve školce. Ona se každopádně nepodělala, když si zaměstnaci veřejnoprávní televize udělali dovolenou.

Pamětník starejch dob 12.1.2008 14:23

Klaus nemohl podepsat hlavní euronesmysly, protože

v jeho době ty eurohovadiny ještě ani neexistovaly.

Majkkl 12.1.2008 14:22

Re: Re: pro "delilah"

R^

Pamětník starejch dob 12.1.2008 14:21

Žvaníte nesmysly - souhlasné petice se "vstupem vojsk"

nepodepisoval "zanedlouho" skoro nikdo a po roce 1969 (prověrky r 1970) jen malá menšina. Půl milionu bývalých komunistů odešlo z KSČ, aby souhlasit nemuseli, z nestraníků NIKDY nevyslovila explicitní souhlas velká většina.

Lidé pouze rezignovali na ozbrojený odpor, měli jsme podle Vačeho názoru do toho v srpnu 1968 jít??

Majkkl 12.1.2008 14:20

Re: Kdo z Vás se proti "podělánkům" ohradil?

... já po Topolánkovi nechci žádnou omluvu, protože řekl jen to, co si taky myslím. Kde jste všichni, vy "bojovníci", byli před listopadem? V prvomájovém průvodu? "Vždyť by se stačilo sebrat a jít" - jo, to umíte dobře. Vezměte si s sebou mávátka, určitě je máte ještě ve skříni...

Majkkl 12.1.2008 14:17

Re: Paní Bobošíková......

... jo na vás se může dříví stípat, to je pravda, když Topolánkovi vyčítáte, že právě tohle nahlas řekl.

Majkkl 12.1.2008 14:16

Vážená paní,

cintáte pěkně. Jenže on má dost pravdu, jinak by tady tak dlouho mohli vládnout komunisté a svazáci, jichž jste byla velkou oporou - nebo snad vaše členství bylo výrazem hrdinství? Právě vaše vychcanost či připosranost (co jiného si o tom myslet, soudě podle polistopadového obratu "názorů") je držela na pozicích. Vy máte Topolánka nejméně xo soudit... Radši sklapněte a buďte ráda, že vám a vašemu muži chování před listopadem nikdo nepřipomíná. Z podobných aktivních svazáků, co neustále umí jít s dobou, je mi blivno!!! RvRvRv

XawerW 12.1.2008 14:12

Prázdný a dutý Topol

Ten článek sedí, nafoukanej Topolánek je zřejmně přesvědčen, že právě on je extra šíbr. Ale vono už se mu to krátí :-))))

kacir 12.1.2008 14:08

BaBa BoBo

se především podělala v listopadu 1989, kdy  jako přední funkcionářka SSM a vyznavačka bolševického kultu rychle vzala nohy na ramena a přes noc se z ní  stala demokratka západního střihu. ..

Pamětník starejch dob 12.1.2008 14:07

Bohužel, článek má pravdu. Mnohem HORŠÍ je, že

evropští polikové jsou "stateční" jen vůči těm, kteří už dvakrát výtáhli Evropu z průšvihu, který si sama zavařila, totiž Američanům.

Podotýkám též, že příchod Adolfa Hitlera do čela Německa byl také zkratovou reakcí voličů na neschopnost německých politiků, kteří nakonec dosadili Hitlera s jeho 32% křesel v parlamentu do funkce kancléře demokraticky.

Jery 12.1.2008 14:01

Re: Zajímavý postřeh,

Když už chceš kritizovat tak od začátku.

První předpodesraným  vůči EÚ prodělal tvůj Klaus podpisem asociační smlouvy, která byla výchozí pozicí pro přístupové dohody. Sám vznešený a sebou milovaný papá tunel to v sedmičce omlouval slovy " já jsem na to nedohlédl". Tato katastrofální chyba stála ČR obrovské ekonomické ztráty.

Ludva 12.1.2008 13:49

Kdoví jak to myslel ?

Možná chtěl říci, že se vždy podělají Češi, což neplatí pro něho, jakožto Valacha.

Milan 12.1.2008 13:27

Paní Bobošíková......

Výstižný je váš článek a musím souhlasit,že to,co si dovoluje ten náš debilní předseda vlády,by si nikdo jiný z politiků nedovolil.Jenže,na češích se dá dříví štípat a nic s nimi nepohne.

Snowy White 12.1.2008 13:17

Re: Na poslankyni Evropského parlamentu odvážný článek.

Souhlas. EU armádu hned tak mít nebude - ER již dávno rozhodla převzít WEAG (+výzkumná pracoviště) a od prosince 99 se měla budovat efektivní vojenská kapacita EU v rozsahu 15 brigád - nemusím vám vysvětlovat, že vše je po letech stále jen na papíře. Základní problém spočívá v tom, že Evropa jako celek při proklamacích (a u těch bohužel zůstává) ubezpečuje sebe i okolí že se obrazně řečeno s nikým mazat nebude. Pak stačí aby v jednom humoristickém plátku v Dánsku vyšlo pár "veselých" obrázků Proroka, a další dění je notoricky známé. ;-(

Doktor Živago 12.1.2008 12:55

Na poslankyni Evropského parlamentu odvážný článek.

V článku je bohužel hodně pravdy.Roztříštěná Evropa vyhovuje všem, mimo občanů EU.Faktem ale zůstává, že nemáme EU armádu se strategickými zbraněmi, jež by vzbuzovaly respekt u našich sousedů.Bez těchto prostředků se nic dojednat nedá.Proto musíme skákat jak jiní pískají.Věřím ale , že s upevňováním pozic  EU institucí, by se tento neduh mohl zmenšit či odstranit.Omezíme hypertrofické sociální dávky a budeme investovat více do mocenských předpokladů EU. Určitě se nám to jednou k dobrému přičte.Představa, že nás jako EU má někdo rád a chce nám nezjištně pomáhat je velice naivní .Respekt u svých blízkých ale i vzdálených sousedů si musíme vydobýt.Zadarmo to nebude.

PetrK 12.1.2008 12:54

Zajímavý postřeh,

jenže paní Bobo uniklo, že je o několik let opožděný. A s tím, že jsme národem z valné části předpodesraným, nezbývá než souhlasit. Za ústupky a chyby, kterých se dopustila naše "sociálně citlivá" vláda socdemánků při vyjednávání v Bruselu, budeme pykat hodně a dlouho.

KLAUS 12.1.2008 12:45

Re: Re: Ale s tim Topolankem ma kus pravdy

Uhuhu, ty debile je tady řeč o tvém soukmenovci Topolánkovi a ne o Paroubkovi .

KLAUS 12.1.2008 12:39

Re: Re: A nepodělal se nám prezident

MALY ASTON----VZKAZ--- v Bohnické ústavu přijímají.

xxx Kubeš 12.1.2008 12:37

Re: pro "delilah"

Celkem vzato souhlasím, i s výrokem Topolánka ( i když neplatí stoprocentně).Doplním příklady: 1) V prvních volbách po únoru, kdo nesouhlasil s novým režimem, mohl vhodit bílý lístek (bylo jich mizivé procento). 2) Za války byla Škodovka zbrojařským podnikem, titíž (co dělali dvanáctky i šestnáctky) po únoru se stali úderníky. 3) V r.68 se zdálo, že se národ probudil (všude nápisy proti okupantům atd.). Zanedlouho všichni v závodech podepisovali souhlasné petice se vstupem vojsk okupantů.

venuse 12.1.2008 12:36

taktak Evo

 ze stazenych ocasu je upleneten zcela viditelne NP

HB 12.1.2008 12:24

Kdo z Vás se proti "podělánkům" ohradil?

Kydáte tady hnůj na hlavy všech okolo sebe, ale kolik z Vás napsalo Topolánkovi aby se mu omluvil? To raději haníte Bobošíkovou, ale napsat e-mail Topolánkovi, požadovat od něho omluvu za urážku národa, to ne!

Bobošíková nepíše nic jiného, že bychom to měli chtít VŠICHNI A HNED!!! Donutit toho arogantního magora se omluvit!

A že podělaní jsou ti nahoře, na to vemte jed!

Vždyť by se stačilo sebrat a jít!

Tak už konečně se ohraďte proti urážkám, které padají na Vaší hlavu z úst vládnícvh činitelů, Topolánkových obzvlášť!>-

JJ 12.1.2008 12:18

Sarkozy ohyba hrbet?

Pred Lybii?8-o8-o8-o

Boze cemu jsi dal mozek.

Vojcek 12.1.2008 12:17

Re: Re: Europoslankyně vs. její práce

"jste zavistivy, neuspokojeny nouma ktery ve vsem hleda cervy!"

a to jsi poznal podle toho jednoho příspěvku? Wow, tebe je na internetové diskuse škoda, takový génius by určitě našel uplatnění někde jinde

dulcibelka 12.1.2008 12:08

To je legrace.

Už si představuju, jak se Putin bojí svých občanů...

Schumacher 12.1.2008 11:43

Klíč je zřejmý. Ekonomické zájmy.

Ty jsou důvodem k technologické a vojenské  "pomoci" diktátorům. Naše vlády je nechají vyzbrojit a potom dřou peníze z daňových poplatníků na obranu. Na prvním i druhém vydělávají ti samí. Pokud za rohem nějakého diktátora nemáme, objednají nepotřebné zboží. Například obrněné transportéry. Tak tomu bude pořád, dokud budou u moci lidé napojení na vojenskoprůmyslový komplex.

delilah@post.cz 12.1.2008 11:40

pro pani Bobosikovou

Ja se naopak domnivam, ze premier rekl cistou pravdu.Kdykoliv v dejinach slo se cti se branit,Cesi stahli ocasy mezi nohy a popripade hailovali nebo soudruhovali.Jedina etapa dejin , kterou tak radi vy Cesi adorujete, je doba husitskych valek, kdy nevzdelana chaska lumpu a zbojniku zdevastovala nejen ceske zeme, ale i pul Evropy.Komunisti toto obdobi prizpusobili obrazu svemu a cesky narod tomu doted veri a holedba se tim.My tady na Morave, alespon nekteri, mame jiny nazor.Vraceje se k novodobym dejinam, ukazte mi jediny priklad, kdy se narod choval statecne, napr. jako Polaci.A pokud chcete uvest odboj proti nacistum , jako zarny priklad, pak si uvedomte, ze zahranicni armadu tvorili vetsinou Zide a ze ze 300.000 obeti byli take z velke casti Zide, ostatni poslusne vyrabeli pro Risi.A za komunistu? na to si jeste dobre pamatujeme, alespon my starsi.Premier mel pravdu a spekulovat , co by stalo, kdyby podobnou vec rekl G.W.Bush, je primer kulhajici na obe nohy.Americky lid se nikdy nepodelal , naopak zachranil  a porad chrani nas evropske podelance.

Vestor 12.1.2008 11:39

Návrh

Navrhuju tuhle rubriku přejmenovat. Hodilo by se třeba "Víkendové plky od povalečky z Bruselu" nebo tak něco.

Roneček 12.1.2008 11:32

Re: Re: Europoslankyně vs. její práce

Můžu jenom souhlasit.R^