18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Streit 10.6.2011 8:44

Němec Hvížďala

Až teď jsem se mi potvrdilo, co z jeho článků vždy vyplývalo, že Hvížďala je Němec. Nelze se tedy divit, že jinému Němci Grušovi přispěchal na pomoc proti českému prezidentovi:

http://streit.blog.idnes.cz/c/195305/Horlivi-proroci-podprumeru-Grusa-a-Hvizdala-utoci-na-Klause.html

S. Netzer 10.6.2011 9:26

Trapné

K článku nic, ale zato proti osobě autora.

Jenom proto, že nesdílí Váš obdiv k osobě "českého prezidenta"? Označit svého názorového odpůrce za "Němce" je vysvědčením intelektuální láce a argumentační mizérie.

P. Rajman 10.6.2011 10:47

Re: Němec ?

Být Němec je hana ( 2. sv. válka ) nebo chvála ( soused, který nás už asi 60 let strčí ekonomicky do kapsy ) ? O obětech 2. sv. války se samozřejmě nežertuje. Ale kdo si dovolí žertavat nad miliony životů lidí, kteří již nejsou mezi námi a byli nuceni celý aktivní život ( nebo jeho většinu ) prožít v prostředí české bolševické kolaborace, kdy německý poválečný ekonomický úspěch jim pomáhal v mentální obraně proti místní nacionálně-bolševické zvůli.   

S. Netzer 10.6.2011 11:29

Re: Němec ?

Být Němcem je zrovna tak moc nebo málo hanlivé jako být Čechem (Laponcem, Papuáncem, Pygmejem, ...), protože takový se člověk rodí. Na rozdíl od toho, co člověk ze sebe a ze svého života člověk udělá (nacistu, filantropa, komunistu, vraha, ...).

Jen pro hlupáka může národnost být invektivou.

P. Rajman 10.6.2011 14:06

Re: Němec ?

Bezpochyby. Přesto i jen zmínka o německém občanství ( ! ) spouští u autora příspěvku zacyklené představy, které mají kořeny v programu národně socialistickém ( záměrně neříkám jakém, protože je to jedno ). Chorobná jistě není kritika kohokoliv ( tedy ani Němců ani německého občana pana Hvížďaly ), ale ona neustále se vracející zacyklená představa, která se stává v jistém smyslu programovou posedlostí nemalé části české veřejnosti, kterou se snaží "infikovat" své okolí.

D. Streit 10.6.2011 11:17

Re: Trapné

Za Němce se označil v článku sám

S. Netzer 10.6.2011 11:31

Re: Trapné

Citát?

M. Prokop 10.6.2011 11:28

Re: Němec Hvížďala

On není Němec, jen má klapku přes oko.

Bordel vidí jen zde (občas i správně), v Brave New EU už ne.

J. Láníček 10.6.2011 8:36

V tom zadávání průzkumů musí mít prsty Nečas jako tichý společník

Protože takové preference dokážou přímo divy. Ty přivedou k rozumu i velmi tvrdé povahy, zvlášť když jde o prachy. To vždycky umoudří i veverky a ti začnou být opět na nějaký čas strašně zodpovědné. Sice s podmínkou, ale ta se pravidelně řetězí jak pracovní poměr na dobu určitou. Oni to mají do konce řádného volebního období. Větší tyátr začnou předvádět až nějaký týden před jeho skončením, to se nebudou znát k ničemu, co se lidem nelíbilo. A co se té nezvládnuté komunikace týče - to máte těžké, chodit mezi lidi a o něčem je přesvědčovat, když chcete dělat politiku jen pro hrstku z nich. A ještě u nás, kde se můžete denodenně dočíst, kolik se toho tam nebo onde prošustrovalo (většinou tam i onde). Zkrátka ta naše současná vládní vrchnost jsou jeden větší ondoň než druhý. A my onidonich to máme kontinuálně (pokud možno zodpovědně bez remcání) cálovat ! A ti pánové Sedláček a Frank by nám mohli cvičně předvést, co by tady psali, kdyby takové zhovadilosti, kterými nás permanentně zásobuje ta současná vládní sebranka - předváděla vláda pod vedením socdemáků. To si rád přečtu !

J. Kočí 10.6.2011 8:28

Článek mi něco připomíná

Konkrétně, jak Švejk geniálně předpověděl  průběh války. Myslím, že pan Hvížďala je na tom podobně. :-)

P. Skřivan 10.6.2011 2:32

Nzvládnutá komunikace s občany ?

To asi sotva. To by muselo být co komunikovat ! :-)

Zatím se mi nezdá, že by cokoliv, co tahle vláda navrhla, obstálo v byť jen povrchní debatě. :-)

M. Frank 10.6.2011 7:03

To co dělá vláda

dokonce doporučuje Evropská komise. Myslím, že jen zcela zaslepený a ekonomicky nevzdělaný člověk to nevidí a žádnou, ani povrchní debatu není vůbec schopen vést.

R. Sedláček 10.6.2011 7:32

Re: To co dělá vláda

K tomu jen doplním, že i to málo, co se lidem vláda pokouší dostat do hlsav je dehonestováno neskutečnou demagogií levice a jejich odborů. Schází tady serióznost a politická odpovědnost. Takhle lidem lhát a vymýšlet si, jako to u nás dělá ČSSD mohou jen strany v banánových republikách. V ruzvinutých kulturách se takové metody nepřipouštějí. Díky našim politikům se neustále vzdalujeme těmto státům a řadíme se na úroveň rozvojových zemí a diktatur proletariátu.

P. Skřivan 10.6.2011 13:00

Re: To co dělá vláda

Tak to je stará praxe, že když dojdou argumenty, tak se schováme za EU. Jistě EU doporučuje důchodovou reformu, ale nikde jsem neslyšel o tom, že ten pskvil, co je navržen a do žádná reforma není.

F. Šimek 10.6.2011 9:39

Re: Nzvládnutá komunikace s občany ?

copak nevidíte, jak si z vás tato vláda dělá p...l? Kalousek ještě nedavno Vondru nechtěl a divím se, že při jeho emotivním projevu nebratra ,ale nyní opět bratra nešmejklo. Prej už mu Vondra nevadí, ale vadí mu Bárta a VV. Vám taková šaškárna přijde něco jako komunikace s občany? Myslím si, že srandu by si měli dělat z pastelíny!