26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Proč se opoziční strany nemohou dohodnout

Podíváme-li se na naši politickou krajinu trochu z odstupu, třeba z výše Petřínské rozhledny, zahlédneme řadu uskupení, která nemají skoro nic společného.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Mentlík 12.2.2020 6:42

Vážený pane Hvížďalo, přečetl jsem Váš příspěvek několikrát, ale chytrej z něj pořád nejsem. Pravděpodobně jste měl na mysli, proč se nemohou dohodnout opoziční strany proti Babišovu hnutí. A já se ptám: jak by se mohly, když se straníci nejsou schopni dohodnout uvnitř svých stran a permanentně soupeří se svými spolustraníky ? Viděl jste někdy třeba Borise Johnsona, že by při tiskové konferenci měl kolem sebe stafáž, jejíž členové mají nutkání ze sebe vypudit za každou cenu nějaké "chytro", důležitější než "chytro" svého soukmenovce ? Nejúsměvnější mi v tomto připadají lidovci, ale ostatní nijak nezaostávají. Ať se pak nediví, že je lidé nevolí, neboť tuší, jak by měl vůdce vypadat, ale v tom davu ho nepoznají.

L. Písařík 12.2.2020 7:31

Palec hore.

Z. Ukolébavka 12.2.2020 8:42

Jo, jo.

J. Ráž 12.2.2020 13:33

Máte pravdu!!!

PS. I z původně rozhodně působícího Babiše se postupem času stala ukecaná bačkora, která je už jen loutkou v rukou svých PR manažerů a když náhodou plácne něco z patra, působí to trapně. Ale to, že má v průzkumech stále největší podporu jen svědčí o tom, že ostatní "vůdcové" jsou ještě horší. Ach jo!

V. Pavelka 12.2.2020 18:31

Tak by jste to chtěl aby to bylo ,přání otcem myšlenky , s realitou to nemá nic společného .