Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Richard iii

22. 7. 2006 12:39
Paroubek skutečně prohrál

Škoda, že tenhle komentář nevyšel v nějakém rozšířenějším mediu. Je zapotřebí neustále opakovat, kdo vyhrál volby a kdo a proč zabetonoval českou politiku. Věřím, že nakonec Paroubek prohraje i to, co mohl udržet, kdyby k výsledku voleb přistoupil čestně a ne jako jiní levicoví šíbři, popírající demoikratické volby.

0 0
možnosti

franta

22. 7. 2006 13:09
Je třeba neustále opakovat

Volby vyhrála ODS ! Volby vyhrála ODS ! Volby vyhrála ODS ! Volby vyhrála ODS ! Volby vyhrála ODS !

Myslíte, Richarde, že to aspoň trochu pomohlo ? Každý z nás by to mohl stokrát opsat a nechat doma podepsat.

0 0
možnosti

Pete Brich

22. 7. 2006 12:32
Pane Bárto, omylem je, že se sociální demokracie bolševizovala až po Zemanovi.

Způsob, jakým se Zeman a jeho bolševická kamarila zmocnili této strany a vyházeli staré sociální demokraty připomíná, jakým způsobem se zmocnil Hitler socialistické dělnické strany v Německu. Ne náhodou čelo ČSSD nyní tvoří bývalí komunisté, SSM kádry a StBáci.

Půvabné je, jak Roko nyní spoléhá už jen na to, že ho při volbách podrží trojkoalice. Když rudý doubledecker mohl být přelakován na oranžovo, proč by nemohl být oranžový buldozer přelakován na modro s černým a zeleným proužkem? ;-):-P;-P:-D;-D;-D

PB

0 0
možnosti

analytik

22. 7. 2006 12:53
Re: Pane Pete, Vaším omylem je, že se nedíváte co dělá Topolánek a jeho melodyboys

První použití výraziva z doby Hitlera má na svědomí dutý Topol. V ODS je dost starých komunistů ( ovšem s obrácenými kabáty ), kteří do strany vnesli více stalinistických metod než Rusové k nám v 50-tých letech. To, že jsou mezi nimi i STBáci s čistými osvědčeními, které dostali za to, že budou šlapat podle nových písní, to je snadno prokazatelné. To, že se při jednání neřídí demokratickými principy mám za prokázané.

Výlevy na adresu pana Paroubka, ať je jakýkoliv, jsou jen ukázkou toho, že taktika ČSSD na koalu platí a je účinná. Takže mnozí přispivatelé tohoto fóra mohou jen nadávat a žít z toho, co se ještě nestačilo rozkrást za Klause a jemu podobných. Ten opovrhovaný socialismus měl moc dobrý kořínek, když i přes ubohost nových mocipánů ve firmách je stále z čeho brát.

A abych předešel Vašemu argumentu na téma mých názorů, sděluji, že podnikám, daně na rozdíl od lumpenkapitalistů z ODS platím a nepožívám výhod. Naproti tomu mohu sdělovat svůj názor tak, jak jsem ho sděloval i dříve. Jen nutno dodat, že dříve nebylo tolik hloupých lidí vidět a slyšet na veřejnosti.

Přeji pěkný den.

0 0
možnosti

Vlali

22. 7. 2006 12:08
srovnání

Tak nám zase nezvolili předsedu parlamentu. Hned se ozvali modří, že jsou oranžoví zbabělí. No ono to spíše vypadá tak, že P je chytřejší /vyčur.. než T. Ono nasadit Němcovou co prohrála volby na Vysočině a nesjednat jí podporu byla pěkná blbost. Holt P tak blbej není aby ukazoval karty předem tak do něj kopneme aspoň, že hraje při zdi. Omlouvat vlastní blbost vychytralostí protivníka je přinejmenším zbloudilé. Zajímat se o dění ve vlastních řadách, proč? T vidí že ho VK hodil již přes palubu tak si aspoň zaplakal tu na B tu na VK. Hroutí se Vám sen o snadném přechodu k moci tak aspoň nadáváte soupeři. Asi závist, že to umí lépe.

0 0
možnosti

Ladislav N.

22. 7. 2006 12:44
Re: srovnání

Nejste vy Paroubkův "marťan"? Ignorujete Paroubkova prohlášení? Máte básnickou licenci? ;-)

0 0
možnosti

Karel008

22. 7. 2006 11:11
Copek netušíte, že to je jen další finta na hloupý národ?

0 0
možnosti

Patron Divný

22. 7. 2006 12:14
Re: Copek netušíte, že to je jen další finta na hloupý národ?

To jako mluvíte za sebe?

0 0
možnosti

jonáš

22. 7. 2006 11:00
No možná to bylo tim

že už byl domluvenej s http://lidovky.zpravy.cz/bem-pripustil-opozicni-smlouvu-dnw-/ln_domov.asp?c=A060722_101551_ln_domov_hlm" target="_blank" rel="nofollow">kámošem z magoše a nechtěl zabetonovat situaci ?8-o

0 0
možnosti

bara

22. 7. 2006 13:19
Re: No možná to bylo tim

myslím, že tak  ;-)

0 0
možnosti

Satirik

22. 7. 2006 10:18
Splín

Splín na duši mám a já se stále ptám,kdy skončí politiků labutí píseň, to mi dělá v duši tíseň.

Kdy válka žabomyší,kdy už jednou skončí a peníze,které berou, za nic nedělání si seberou.

0 0
možnosti

Elia

22. 7. 2006 9:56
Velkokapitál a jeho bílý kůň Jiří Áda Paroubek

Stojí zde proti sobě na jedné straně velkokapitál zastupovaný levicí předstírající, že myslí na pracující, jejímž pravým úkolem je zmást co nejvíce lidí, aby měli velkokapitalisté jak své jisté, tak dostatek lidského materiálu do svých velkoprovozoven.

Na druhé straně stojí střední třída (lidé, kteří se o sebe chtějí a dovedou postarat) kterou by měla zastupovat pravice.

Proti obrovské finanční síle velkokapitálu to má střední třída těžce zdecimovaná komunisty velice těžké. Je proto velice obtížné zastavit zničující nástup levice směřující k novému otrokářství pokud jejich falešné předstírání včas neprohlédne dostatečná většina.

Je ještě šance je zastavit?

0 0
možnosti

janoryna

22. 7. 2006 11:21
Re: Velkokapitál a jeho bílý kůň Jiří Áda Paroubek

od kdy je KSČ přestavitel velkokapitálu ? A představa, že s. Filip je loutka nastrčená úspěšnými podnikateli Krejčřem, Salzmanem a Koženým je teda poněkud scestná. a čí zájmy hájí ODS. rozhodně ne nějakých intelektuálů, učitelů či neuznaných umělců.  ale 101 dávají dohromady p. Tlustý a s. Filip. Socani budou vedle jak ta jedle.  nebude to vláda s podporou komunistů. tohle by bylo je kdyby to udělal paroubek.

0 0
možnosti

Malý Aston

22. 7. 2006 9:25
Není o čem jednat.

Rozdíl v programech tříkoalice a dvoukoalice je natolik rozdílný,že dohoda o programu společném,není možná. Ano dohoda mezi politiky možná je.Jedni chtějí ještě vládnout a druzí již chtějí vládnout.Poměr 100:100 nic jiného neumožňuje, je nutné zahájit jednání o nových volbách s jedinou změnou a to je počet poslanců na lichý počet. Není důvod aby levice podporovala pravici a naopak. Naopak je možné,že politici začnou podporovat jeden druhého,bez rozdílu levičák,pravičák . Ona ta touha po moci i když nebudou schopni plnit programy svých stran,pro které je občané volili,může být větší než jejich odpovědnost . Tedy zrada svých občanů,voličů. Pokud ODS odstoupí od své politiky,najdou si pravicoví voliči stranu jinou,pokud ČSSD bude trvat na spolupráci s KSČM,budou občané voliči,příště volit přímo KSČM. Já osobně nepodporuji spojení ČSSD+KSČM a zejména nepodporuji,že poslanci KSČM jsou postaveni do pozice rozhodující politické strany. Dále nechápu,proč pan Paroubek,vytváří tak složité kombinace.Pokud bude tříkoalice u vlády,tak levice bude mít v parlamentu dostatek síly,aby mohla zabránit ODS realizaci jejich programu,který ČSSD nepodporuje a to jednak společným hlasováním s KSČM tak i s jinými stranami tříkoalice.Naopak ČSSD nemůže vytvořit vládu bez KSČM. Není pravda,že se musí politici dohodnout,to je jen jejich přání. My občané voliči jsme nešli k volbám,aby se za našimi zády dohodli,my voliči jsme tu možnost neměli,my jsme volili dle svého přesvědčení.Jedni volili levici,druzí pravici a z důvodů špatně postaveného zákona,kdy máme sudý počet poslanců vznikla tato situace.Pokud je pravda,že se již nějak dohodli,tak to co nám tady předvádí,je jen divadlo,obsazené špatnými herci,scénář napsal pan Jičínský a my jako diváci jsme postaveni do role blbců sedících v hledišti a střídavě tleskající jednou nalevo,podruhé napravo. Prospěch z tohoto divadla mají jen šatnářky a majitel divadla,který vybírá vstupné od nás občanů,kteří tu šaškárnu zaplatíme ze svých daní.

0 0
možnosti

Milaz

22. 7. 2006 9:35
Re: Není o čem jednat.

Je to až neuvěřitelné, ale musím s Vámi souhlasit. Jen otázka - chápete smysl trojkoalice?

0 0
možnosti

Milaz

22. 7. 2006 9:06
Proč né druhý pokus?

Proč Klaus neprohlásí, že dá Paroubkovi druhou šanci na sestavení vlády? - za křeslo předsedy parlamentu pro ODS

Vždyď kdyby to udělal, tak Paroubka mohou zrušit tím, že mu "trojkoala" nedá podporu a třetí volbu má ODS. No a v případě neúspěchu by byly předčasné volby s nedůvěryhodnou vládou Topolánka a spol.. Vše zablokoval Klaus - né Paroubek. Ten chce jen svou legitimní šanci na sestavení vlády.

0 0
možnosti

janoryna

22. 7. 2006 11:28
Re: Proč né druhý pokus?

bez obav. trojkoalici pomůže KSČ odtavit socany. co je na tom špatného. když dva spoluracují s KSČ, není to totéž !

0 0
možnosti

Skepticus Maximus

22. 7. 2006 8:57
Výborná příležitost parlament zrušit a nechat jen senát.

Beztak z té zvlčilé chátry není žádný užitek :-/

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz