6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Přihlížení

Jedno je jisté, pokud nepřiletí Marťané nebo z nitra Země nevyleze potvora jménem Godzilla – příští Poslední slovo budu zase psát o prezidentských volbách. Zatím (píšu sloupek v neděli) je ticho po pěšině v tom smyslu, že finalisté se teprve chystají vstoupit do ringu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Khail 23.1.2018 13:21

Re: Já aeronet nečtu

Pak je chyba jen a jen ve vaší hlavě :-)

P. Lenc 23.1.2018 10:07

Takže dle

autora většina "primitivů" co budou volit Zemana je pod vlivem Aeronet.cz? Tím jste se pane Neffe v mých očích naprosto diskvalifikoval.Je to přesně tak, jak jsem psal minulý týden.Pokud Drahoš prohraje, bude za to moct "Hrad" nějakou tou "podpásovkou", potom Putin a ruské weby a hlavně "nevzdělaní" důchodci a jak jsem se onehdy dozvěděl, nezaměstnaní.Už to začíná být tak trapné jako útoky na Trumpa.

M. Valenta 23.1.2018 11:19

Re: Takže dle

Že lide nevidící tu tunu průšvihů, které za sebou vleče jejich kandidát, jsou pod vlivem, je evidentní.

P. Lenc 23.1.2018 13:41

Re: Takže dle

A vy jste na tom jak?

J. Mrázek 23.1.2018 9:54

Nebylo by logičtější připustit, že...

...lidi už mají věčného jánabráchysmu a kšeftíků stran s místy v dozorčích radách, doplněné přezíravými úsměvy a sděleními, že promeškali možnost mlčet, že tohohle prostě už mají dost ? Havlovy, Vaňkovy a další lavičky za milion ostentativně budované z daní lidí, kteří sotva vycházejí s platem sotva desetinovým, než mají politici, to je malý podnět ke kopnutí do zabetonovaných figurek ? Spíše je k podivu, že národ ještě nepopadl vidle ... a sluníčkáři nedají pokoj a budou pořád provokovat ... zapomínajíc na to, že národ se v dobách kritických semknout dokáže a že defenestrace může velmi rychle být považována za velmi potřebnou ...

V. Kotas 23.1.2018 10:14

Re: Nebylo by logičtější připustit, že...

Už včera bylo pozdě.

F. Navrátil 23.1.2018 9:43

Přepálená kampaň Antizeman posouvá Zemana na hrad!

Myslím si, na rozdíl od Astona, že útok na Zemanovo zdraví a věk, by měl kontraproduktivní účinky. Asi jako Mádlovo: Přemluv bábu, přemluv dědka!, které mu dodnes lidé nemohou zapomenout. A pokud se už dopředu hledají výmluvy na ruské zasahování do voleb, pak se jedná o zoufalou výmluvu a stahování si gatí ještě před brodem. A nyní pozor! Panikářská pražská kavárna si není schopna uvědomit, že Drahoš vyhraje volby, pokud neudělá v diskuzi fatální chybu nebo mainstream nepřepálí kampaň Antizeman tak, aby byla kontraproduktivní. Trapná pražská estráda s neúspěšnými kandidáty a béčkovými umělci napovídá, že se dělá všechno, aby byl Zeman zvolen! Opravdu chcete, aby tam ještě rok, dva strašil, než předčasně odejde ze zdravotních důvodů?

M. Valenta 23.1.2018 9:24

Prachy z Moskvy dorazily včas.

Napráskáno dostal Zeman neboť protizemanovští kandidáti na místech 2-4 mají dohromady výrazný náskok. Tedy Zeman je na tom podobně jako Babiš a to je jeden z důvodů proč se ti dva výtečníci také tak "podpírají".

Ovšem chaos v zemanovském táboře, kde se počítalo s vítězstvím v prvním kole, je docela viditelný. Na jedno se ovšem spolehnout mohou a to, že peníze z Moskvy dorazí vždy a včas.

K. Luboš 23.1.2018 9:38

Re: Prachy z Moskvy dorazily včas.

V zájmu Moskvy není to, aby byl zvolen nějaký Zeman, podržtašků má Putin opravdu dost, ale takoví lidí jako jsou Drahoš, Merkelová anebo Macron, tzn. lidé, kteří dovedou EU spolehlivě ke krachu.

P. Zinga 23.1.2018 9:05

Já tu už jednou žádal,

aby mi někdo doložil svědectví přítomných, že Zeman byl opilý. Zatím nic. Má je autor anebo taky jenom blafe?

I. Schlägel 23.1.2018 9:22

Re: Já tu už jednou žádal,

Diplomatických i méně diplomatických vyjádření o jeho "indispozici" bylo poměrně dost. Od přímých účastníků, samozřejmě. Nelze ovšem vyloučit možnost, že se Zeman den předem nechal na ruské ambasádě přeočkovat proti viróze a prostě to neklaplo.

P. Zinga 23.1.2018 10:20

Re: Já tu už jednou žádal,

Tak mi na autory těchto vyjádření dejte kontakt či odkaz, prosím.

I. Schlägel 23.1.2018 11:16

Re: Já tu už jednou žádal,

Seznam tehdejších klíčníků je k mání veřejně.

P. Zinga 23.1.2018 19:49

Re: Já tu už jednou žádal,

Takže víte prd a jenom papouškujete...

I. Schlägel 24.1.2018 7:34

Re: Já tu už jednou žádal,

A Vy máte jaké informace?

M. Šejna 23.1.2018 8:06

Astonovou kouzlo nechtěného

Aston je samozřejmě zamilován do Drahoše a tak vidí jen špatnosti na Zemanovi. Uniká mu, že rejpáním do finančních zdrojů Zemanovy kampaně nadělává sr@čky do Drahošových finančních zdrojů.

V neděli se v diskuzi na ČT pokusil napadnout financování Zemanovy kampaně modrý soudruh Fiala. Okamžitě ho setřel exministr Chovanec upozorněním, že mnohem víc porušuje pravidla finacování kampaně Drahoš, protože používá finanční zdroje Horáčka a dalších neúspěšných kandidátů, kteří zaplacené reklamní plochy poskytli nyní Drahošovi a Drahoš tím překročil zákonem povolený finanční limit.

Proto bych do financování kampaně - být Astonem - moc nerejpal. Mohlo by se to Drahošovi vymstít.

P. Kmoníček 23.1.2018 8:19

Re: Astonovou kouzlo nechtěného

Šejno jedno, jste přesvědčený, že by Zemanův tým v obrácené situaci bilboard z klenotnice chrámu sv. Víta nepoužil? Stačí ANO nebo NE, bez maskovacích a problém zamlžujících keců. Nejste na to asi zvyklý, ale DĚKUJI za odpověď. A hlavně nerozebírejte pravopisnou chybu ve slovech -přesvědčený- a -zvyklý-, je to záměrné.

M. Šejna 23.1.2018 8:37

vážený pane Kmoníčku

na Váš velmi vřelý a slušný dotaz, začínající oslovením "pane Šejno", odpovídám: NE

Přeji hezký den.

I. Schlägel 23.1.2018 9:23

Re: vážený pane Kmoníčku

:-)))

M. Prokop 23.1.2018 11:05

Re: Astonovou kouzlo nechtěného

Vymstít leda tak u hlupáků vašeho ražení.

Drahoš pravidla neporušuje, je věcí ostatních kandidátů, co se svými penězi a službami udělají. Mimo to, původ JEJICH peněz je znám, což u Zemana neplatí. Drahoš ani tak limit nepřekračuje.

M. Šejna 23.1.2018 11:21

Vážený pane Prokope

děkuji za milý a podnětný komentář. Moc mě potěšilo, že jste mě označil tak mile za hlupáka.

Teď mi psala e-mail moje dcera z Londýna a pozdravuje Vás. Už jí chybí to Vaše milé a přátelské zmiňování se o její osobě a jejím pracovním vytížení.

Přeji hezký den.

P. Rudolf 23.1.2018 8:04

Pane Neffe

nebylo by lepší si napřed zamést před vlastním prahem? Čtenář NP si totiž dnes pro ruskou propagandu nemusí chodit na nějaký Aeronet.cz, stačí mu zůstat u vás doma.

Jinak, ten slogan, aby skutečně oslovil, by měl znít "CHCETE MĚ?". Ale spíš bych volil jeho foto z akce "ZEMAN PUTINS SLUT!" Buďme aktuální a fér.

I. Schlägel 23.1.2018 9:24

Re: Pane Neffe

Když ten Aeronet píše tak srozumitelně. Nekupte to!

P. Rudolf 23.1.2018 9:31

Re: Pane Neffe

Ač jsem ho nikdy nečetl, tak o tom nepochybuji. Hoaxy vždy musí cílit na ty jednodužší.

M. Prokop 23.1.2018 11:06

Re: Pane Neffe

Včetně vašich.

P. Sulc 23.1.2018 6:55

Zda se, ze

Cechum rusky obojek vubec nevadi, alespon hodne z nich. Za tech 40 let se na nej, jak to vypada, dobre uvykli. Nejsky obojek , zrejme, byt musi, proc ne ten rusky, jdou to bratri Slovane.

M. Šejna 23.1.2018 8:09

pane Šulci

jestli máte na sobě ruský obojek, nic Vám nebrání si ho sundat. Nebo Vám to někdo zakázal?

A kdybyste náhodou hledal v Trestním zákoně pragraf "poškozování finančních zájmů Ruska" tak nám dejte vědět. Já vím zatím jen o paragrafu "poškozování finančních zájmů EU"

K. Luboš 23.1.2018 9:41

Re: Zda se, ze

Já žádný ruský obojek necítím, ale ten bruselský rozhodně ano!

P. Sulc 23.1.2018 21:53

Re: Zda se, ze

Ten rusky trval do roku 1989. A ten bruselsky od dob, kdy Cesi s velikou slavou vztoupili do EU a hlavne, kdy prinutili, temer nasilim, Klause podepsat Lisabonskou smlouvu. Vsak mu pro nepodepsani nadavali vlevo vpravo a vyhrozovali blazincem. Takze do toho chomoutu strcili hlavu velice dobrovolne a se slavou. Tak si pane Kovari nestezujte ale radujte se, jaci jsou Cesi koumaci.

P. Boublíková 23.1.2018 5:52

Stran financování

Tak například jsme se dozvěděli, že Drahoše finančně podporuje pan X (nebudu nikoho z konkrétních sponzorů jmenovat, i když jména jsou známa). A kde mám vzít jistotu, že předtím panu X neposlal ty miliony pan Y s tím, že je má přeposlat Drahošovi?