6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ignác 27.3.2009 10:20

Re: Celý článek je založen na velkém omylu, který zní:

Když vláda jmenovaná prezidentem důvěru nedostane, je jen na p. prezidentovi jak rychle jmenuje nového premiéra (alespoň Václav Klaus si tak ústavu evidentně vykládá, protože nemá nikde stanovený termín, do kdy to musí udělat). Pokud ho nejmenuje do konce volebního období, druhý pokus o sestavení vlády už prostě nebude. Mezitím vládne v demisi vláda která nezískala důvěru. Takže p. Bartoň ústavu asi dočetl, spíš vy jste nedomyslel co je i při stávajícím znění ústavy taky možné.

jamo 27.3.2009 9:49

Re: A máme viníka!

tak koukám, že také Elir je výkonnější než CIA a KGB ;-P Může nám milostivě sdělit o jaké "šílené experimenty" jde a odkud tyhle "zaručené" informace má? Z formy příspěvku soudím, že od samotného VELKÉHO Bursíka. Nebo snad, můjtybože až od... R^8-o?

Jan Řezák 27.3.2009 9:43

Re: pane Bartoň,

Pokud myslíte moje "pana" s jedním N, tak to mě mrzí. Ale nikdy bych nenapsal "aby jste", to bych se musel stydět.

Jan 27.3.2009 9:37

Celý článek je založen na velkém omylu, který zní:

Cituji:"..... Klaus jmenuje vládu sobě milých oblíbenců a nechá jí vládnout i bez důvěry až do řádného termínu voleb v roce 2010."

Nuže, pane Bartoni, asi jste nedočetl ústavu: Vláda, jmenovaná prezidentem musí do 30 dnů od jmenování požádat parlament o důvěru. Buď ji získá a pak ať vládne, nebo ji nezíská a následují další dva pokusy o sestavení vlády. Nebudou-li úspěšné, rozpustí president Poslaneckou sněmovnu.

Nebo by někdo musel změnit ústavu a pak vyvstává otázka, je-li v Parlamentu nějaká ústavní většina...

magi 27.3.2009 9:28

Re: Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

Taťáno ! Asi máte něco s očima,když tvrdíte,že profesor je sportovec.Jestli máte za to,že když nosí značkový oblečení,je sportovec,pak opravdu,ale opravdu musíte navštívit očního lékaře. Rozhodně u nás žádnou relevantní konkurenci nemá. BOHUŽEL ;-( Ale sportovec ?

Vašek 27.3.2009 9:04

Re: viditelnymacek.cz ukázka...

Asi má i o moc vyšší  IQ.

Malý Aston 27.3.2009 8:55

Re: pane Bartoň,

Já Vám soudruhu navrhuji aby jste si přečetl co jste to vlastně napsal. My jsme si z Vašeho psaného projevu svůj obrázek o Vás již udělali.:-D

jitka 27.3.2009 8:53

příběh M.T.

Vážený pane Bartoňi, velmi s Vámi souhlasím. Naše situace je opravdu hrozná, dle informací z PS je dost toho v režii Ruska, na to by se také mělo upozornit!

Mirek F. 27.3.2009 8:41

Re: Topolánek jen sklízí úrodu,

Možná by bylo zajímavé zjistit, koho ta slušná mlčící většina volila před rokem 1989, pak bychom byli moudřejší.

fox 27.3.2009 8:40

Re: viditelnymacek.cz ukázka...

Jo,Valach říká co si myslí.Není to politické,ale je to sympatické.Má určitě větší zkušenosti,než celý Obama.

No... 27.3.2009 8:35

viditelnymacek.cz ukázka...

Mirek Topolánek označil biliony dolarů, které chce prezident Obama

nasypat do americké ekonomiky, za "cestu do pekel". Většina evropských

a spousta amerických politiků si to myslí taky, jen to tak jasně a

stručně neřekla: jsou totiž už zcela zblblí "politickou korektností".

Vítek 27.3.2009 8:30

Re: pane Bartoň,

možná to mělo i politický podtext a chtěl se pomstít své manželce Pavle,která měla jiný politický názor a talmanky vyznávala jeho ODS.Taky způsob,jak prosadit myšlenky ODS.:-D

js 27.3.2009 8:26

Topolánek jen sklízí úrodu,

z toho, co zasel - loni protlačil pomocí soudruha Šloufa, vydírání a výhrůžek (Snítilý, Melčák, Pohanka) a "pozitivní motivace" (lidovci) toho ruského lokaje a nedovzdělaného absolventa VŠE konce 50. let Klause na Hrad. A ten mu "za odměnu" podrazil sesli.

Celá ta situace má alespoň jeden pozitivní efekt: alespoň každý vidí, jak ubohou stranou je současná ODS, kde se mezi sebou navzájem podrážejí a vyřízují si mezi sebou účty jako zbabělí haranti. Nepředpokládám, že by genetický odpad, který celý život zbaběle volil komunisty a dnes volí buď modré komunisty z ODS nebo ty rudé z KSČM, změnil názor, ale třeba se konečně probudí ta slušná mlčící většina. A pošle protizápadní proruské strany ODS a KSČM i s dědkem Klausem konečně do (Y)

Jan Řezák 27.3.2009 8:25

Re: pane Bartoň,

Zbouchnutí jedné zapšklé staré pany v parlamentě a narození bastarda, to je to jediné, co se mu povedlo. Jenže valný úspěch to není: Talmanka by v tu chvíli dala každému a šoustat umí každý cikán (většinou je to to jediné, co umí).

kritik 27.3.2009 8:18

jejda jejda

autor si asi myslí, že místo M+ P jsou ve sněmovně jiní poslanci viz:

poté, co jeho vznik umožnili Melčák a Pohanka odchodem z poslanecké sněmovny

nešpatné řízení EU - připomenu, že už na podzim Klaus říkal, že je to o ceremonii a dál - akce Gaza - náš podíl 0, vystoupení Topolánka v Evropském parlamentu - trapas, Entropa - trapas, Evropě to osladíme - trapas (ale nám to teď zhořklo) - jaký  klad autor vidí?

JK 27.3.2009 8:17

Velmi souhlasím

jenom bych přihodil úvahu, že to není Sarajevo naruby, ale druhé Sarajevo, kde Klaus je na straně atentátníků. Připadá mi to,  jako když se zjistilo, že úchylové, kteří zneužívají děti, byli sami v dětství zneužíváni. Tak to prostě posílají dál.

čtenář zdrojů 27.3.2009 8:13

Re: Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

koukám že blb kiri tento odkaz tapetuje všude. Jen nám zapomněl k

tomu dodat, že v roce 2007 vzrostl státní dluh o 95 mld. a loni o 102

mld. Koncem roku 2008 byl celkový státní dluh 999,68 mld. Kč

http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/central_govern_debt_46115.html

Vítek 27.3.2009 7:50

pane Bartoň,

hezky jste to zaobalil,ale stačilo napsat pár slov a vyjádřil jste to rychleji asi takto: Sprostý a bezcitný buran, který si nevidí do huby.

Kiri 27.3.2009 7:23

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

Frank 27.3.2009 6:50

"Vláda si rozhodně při řízení EU nepočínala špatně"...

A můžete nám sdělit Bartoni, co řídila a jaký to mělo konkrétní vliv na chod EU? Když pomineme hostinu , kterou uspořádali pro bafuňáře, tak jaké jsou ostatní výstupy tohoto našeho "řízení"? Topolánek není schopen řídit ani své soukromé věci, ne tak vládu a potažmo radu EU. Ale je pravda, že Mirek byl i ve vysílání CNN. A to žádný bolševický lampasák z valašska ještě nikdy nebyl. Inu, pokrok se nedá zastavit.

derik 27.3.2009 5:47

Zvlastni ze zadny bulvar nepsal o tech oslavach

Ani na Hrade, ani na magistratu, ani na ruske ambasade. Bud to to bylo tak utajene ze se to nikdo nedozvedel a Topolanek statecne spehoval prezidenta, prazskeho primatora, a ruskeho velvyslance. Nebo si to Topolanek lzive vymyslel a pak to siril do sveta.

Svatopluk 27.3.2009 4:53

Re: A máme viníka!

:-DR^

Elir 27.3.2009 1:47

Re: A máme viníka!

A to si myslíte, že politik co jde přes mrtvoly a první co podráží jsou ti kdo se pro něj obětovali je dobrý politik??? A to že mu tohle vychází tyhle jeho šílený experimenty je hrůza - pokud to teda nedělá na popud KGB...

Už jen čekám, až potopí i Béma...

P.S: To nemůže Paroubek+Toplánek vydat ústavní zákon a udělat volby v říjnu či dřív... Klasovi navzdory... ať si dá do vlády třeba Tlustýho??

vrata 27.3.2009 1:34

Re: Zcela souhlasím.

Stačí si připomenout, že se díval jak vyoraná myš a ani doutník si nezapálil.

vrata 27.3.2009 1:32

Re: A máme viníka!

Vážený Dane, musím Vás ujistit, že Klaus je velmi dobrý šachista.

Jirka 27.3.2009 0:52

Re: Zcela souhlasím.

Taky si myslím,že se Paroubkovi podařilo něco,co vlastně nechtěl.:-D

Taťána 27.3.2009 0:44

Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

Jo, sportovec je sportovec !:-) A máte pravdu : rozhodně u nás žádnou relevantní konkurenci nemá. BOHUŽEL.;-(

Taťána 27.3.2009 0:41

Zcela souhlasím.

V této souvislosti mne napadá, jak si asi Klaus musel doslova užít krátkého rozhovoru s Paroubkem na sjezdu ČSSD. Náležitě ho vytěžil (Paroubek ho jistě ujistil o tom, že hlasovat o nedůvěře se bude) a připravil další kroky.

Paroubek chtěl dostat Topolánka. Namísto toho ale sám spadl do jámy, kterou vykopal. To muselo být překvapení, když se na tabuli objevily výsledky hlasování !:-)

Dan 27.3.2009 0:33

A máme viníka!

Kdyby pan prezident dokázal organizovat všechny  pikle které mu každý "udajně" připisuje byl by rozhodně výkonější než  CIA a KGB dohromady.A navíc by dokazovalo,že ostatní politické špičky jsou ubozí čičmundové komunální úrovně!Všecho jen doměnky podporované skutečnými viníky,kteří navíc ve zprávách tv Nova vesele argumentují tisíci děkovnými esemeskami.