3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 27.3.2009 11:47

Re: Velmi souhlasím

Připojuju se. Když se ODS potřebovala osamostatnit, tak prosadila Klause na presidenta. To byl docela dobrý tah. Jenže Klaus se snažil pořád  ODS ovládat. Má potřebu se mstít a nedovede existovat s rovnocennými partnery (to je nakonec hlavní důvod, proč ho ODS potřebovala odstavit). Proto shromažďuje kolem sebe přitakávače a podrazáky. Rád by působil jako tatíček Masaryk, ale na něj nemá, je to spíš karikatura. Topolánek dokázal hodně pozitivního, přestože to vůbec neměl snadné. 

Vítek 27.3.2009 7:50

pane Bartoň,

hezky jste to zaobalil,ale stačilo napsat pár slov a vyjádřil jste to rychleji asi takto: Sprostý a bezcitný buran, který si nevidí do huby.

Jan Řezák 27.3.2009 8:25

Re: pane Bartoň,

Zbouchnutí jedné zapšklé staré pany v parlamentě a narození bastarda, to je to jediné, co se mu povedlo. Jenže valný úspěch to není: Talmanka by v tu chvíli dala každému a šoustat umí každý cikán (většinou je to to jediné, co umí).

Vítek 27.3.2009 8:30

Re: pane Bartoň,

možná to mělo i politický podtext a chtěl se pomstít své manželce Pavle,která měla jiný politický názor a talmanky vyznávala jeho ODS.Taky způsob,jak prosadit myšlenky ODS.:-D

Malý Aston 27.3.2009 8:55

Re: pane Bartoň,

Já Vám soudruhu navrhuji aby jste si přečetl co jste to vlastně napsal. My jsme si z Vašeho psaného projevu svůj obrázek o Vás již udělali.:-D

Jan Řezák 27.3.2009 9:43

Re: pane Bartoň,

Pokud myslíte moje "pana" s jedním N, tak to mě mrzí. Ale nikdy bych nenapsal "aby jste", to bych se musel stydět.

karel-smichov 27.3.2009 10:45

Re: pane Bartoň,

HONZA zůstane HONZOU  ! jseš nechutný balvan ;-O

Pamětník 2 27.3.2009 13:01

Re: pane Bartoň,

Pane Řezák,Váš příspěvek rozhodně pomůže řešit politický problém v naší zemi.Normální mi sice nepřipadá,spíše do té kategorie málo vtipných ,spíš se sklonem k vulgaritě a při  řešení paní Talmanové jste zapoměl poznamenat,kdo patří mezi ty chytré,či hloupé.:-)

Zetor 27.3.2009 17:04

Re: pane Bartoň,

Amáte p. Řezáku i nějaký názor?

Pozorovatel 27.3.2009 10:48

Re: pane Bartoň,

Myslím, že je lepší, když nám vládne, sprostý bezcitný buran, který řekne třeba prezidentovi USA, že to vede do pekel. Rozhodně je to lepší, než kdyby politicky korektně říkal, jaké mají USA zajímavé plány a do těch pekel by je to skutečně přivedlo. To je asi hlavní rozdíl mezi voliči - jednu část zajímá, co se říká a jak to vypadá a druhou to, jestli ten nediplomaticky řečený problém bude někdo řešit dřív, než bude pozdě. A to je hlavní přednost Topolánka, coby arogantního burana - on ty problémy skutečně pojmenovává a snaží se je řešit. Opozice vede pro své voliče líbivé řeči, ale problémy neřeší, spíše způsobuje další - prostě umetá cestu do pekel.

Kiri 27.3.2009 7:23

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

čtenář zdrojů 27.3.2009 8:13

Re: Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

koukám že blb kiri tento odkaz tapetuje všude. Jen nám zapomněl k

tomu dodat, že v roce 2007 vzrostl státní dluh o 95 mld. a loni o 102

mld. Koncem roku 2008 byl celkový státní dluh 999,68 mld. Kč

http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/central_govern_debt_46115.html

Frank 27.3.2009 6:50

"Vláda si rozhodně při řízení EU nepočínala špatně"...

A můžete nám sdělit Bartoni, co řídila a jaký to mělo konkrétní vliv na chod EU? Když pomineme hostinu , kterou uspořádali pro bafuňáře, tak jaké jsou ostatní výstupy tohoto našeho "řízení"? Topolánek není schopen řídit ani své soukromé věci, ne tak vládu a potažmo radu EU. Ale je pravda, že Mirek byl i ve vysílání CNN. A to žádný bolševický lampasák z valašska ještě nikdy nebyl. Inu, pokrok se nedá zastavit.

derik 27.3.2009 5:47

Zvlastni ze zadny bulvar nepsal o tech oslavach

Ani na Hrade, ani na magistratu, ani na ruske ambasade. Bud to to bylo tak utajene ze se to nikdo nedozvedel a Topolanek statecne spehoval prezidenta, prazskeho primatora, a ruskeho velvyslance. Nebo si to Topolanek lzive vymyslel a pak to siril do sveta.

Taťána 27.3.2009 0:41

Zcela souhlasím.

V této souvislosti mne napadá, jak si asi Klaus musel doslova užít krátkého rozhovoru s Paroubkem na sjezdu ČSSD. Náležitě ho vytěžil (Paroubek ho jistě ujistil o tom, že hlasovat o nedůvěře se bude) a připravil další kroky.

Paroubek chtěl dostat Topolánka. Namísto toho ale sám spadl do jámy, kterou vykopal. To muselo být překvapení, když se na tabuli objevily výsledky hlasování !:-)

Jirka 27.3.2009 0:52

Re: Zcela souhlasím.

Taky si myslím,že se Paroubkovi podařilo něco,co vlastně nechtěl.:-D

vrata 27.3.2009 1:34

Re: Zcela souhlasím.

Stačí si připomenout, že se díval jak vyoraná myš a ani doutník si nezapálil.

Dan 27.3.2009 0:33

A máme viníka!

Kdyby pan prezident dokázal organizovat všechny  pikle které mu každý "udajně" připisuje byl by rozhodně výkonější než  CIA a KGB dohromady.A navíc by dokazovalo,že ostatní politické špičky jsou ubozí čičmundové komunální úrovně!Všecho jen doměnky podporované skutečnými viníky,kteří navíc ve zprávách tv Nova vesele argumentují tisíci děkovnými esemeskami.

Taťána 27.3.2009 0:44

Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

Jo, sportovec je sportovec !:-) A máte pravdu : rozhodně u nás žádnou relevantní konkurenci nemá. BOHUŽEL.;-(

magi 27.3.2009 9:28

Re: Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

Taťáno ! Asi máte něco s očima,když tvrdíte,že profesor je sportovec.Jestli máte za to,že když nosí značkový oblečení,je sportovec,pak opravdu,ale opravdu musíte navštívit očního lékaře. Rozhodně u nás žádnou relevantní konkurenci nemá. BOHUŽEL ;-( Ale sportovec ?

karel-smichov 27.3.2009 10:58

Re: Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

Tak jak plácal tenis to dokáže každý druhý !hlavně s těmi jako je Bartuška ,kteří ho

nechávali vyhrát, za přízeň,a dobrý flíček 8-o>-

magi 27.3.2009 11:20

Re: Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

přesně jste to vystihl ! Všichni ti Bartoškové,Knižákové.....to je kapitola sama. Oni za něj i p..í !!! Topolovi a spol to přeju. Chtěli ho prezidentem = mají ho ! Jinak,co se týče toho tenisu. Tak jak ho umí hrát on,to umím i já a moje stará taky.  Akorát oblečení máme od rákosníků ! >-

Jiří Heincl 27.3.2009 16:38

Re: Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

Vy a karel-smichov jste opravdu někdy hráli tenis? Podle toho, jak o tenisu píšete, tak o vašich tenisových schopnostech velmi pochybuji.

magi 27.3.2009 17:57

Re: Pan prezident je rozhodně výkonný dost. Na ten věk ?! Obdivuhodné !

 Tenis jsem opravdu,ale opravdu nikdy v životě nehrál. Viděl jsem,ale na vlastní oči hrát Klause i Topolánka. Do smrti na to nezapomenu. Když se jim podařil přehodit náhodou míček přes síť,tak se radovali,že jsem si myslel,že vyhráli ten Wimbledon,nebo to co se hraje. Takže to shrnu. Tak to čemu oni,nebo snaď,probůh i vy říkáte tenis,to umím taky,ale opakuji. Mám oblečení jen od rákosníků. Raketu bych na vás tři nepotřeboval. Stačilo by na vás prkýnko na maso !

vrata 27.3.2009 1:32

Re: A máme viníka!

Vážený Dane, musím Vás ujistit, že Klaus je velmi dobrý šachista.

Elir 27.3.2009 1:47

Re: A máme viníka!

A to si myslíte, že politik co jde přes mrtvoly a první co podráží jsou ti kdo se pro něj obětovali je dobrý politik??? A to že mu tohle vychází tyhle jeho šílený experimenty je hrůza - pokud to teda nedělá na popud KGB...

Už jen čekám, až potopí i Béma...

P.S: To nemůže Paroubek+Toplánek vydat ústavní zákon a udělat volby v říjnu či dřív... Klasovi navzdory... ať si dá do vlády třeba Tlustýho??

jamo 27.3.2009 9:49

Re: A máme viníka!

tak koukám, že také Elir je výkonnější než CIA a KGB ;-P Může nám milostivě sdělit o jaké "šílené experimenty" jde a odkud tyhle "zaručené" informace má? Z formy příspěvku soudím, že od samotného VELKÉHO Bursíka. Nebo snad, můjtybože až od... R^8-o?

karel-smichov 27.3.2009 11:06

Re: A máme viníka!

Tady se píše o p.V.K a najednou sem  " jamo " plete p.Bursíka , který jediný je charaktér

ten řekl co si myslí o p.Klausovi jak při volbě tak i nyní ! Má pravdu !>-

Svatopluk 27.3.2009 4:53

Re: A máme viníka!

:-DR^