4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident vs. obecní blb

Miloš Zeman, věren obsahu svého bonmotu, že názory nemění jen idiot, rozhodl se udělit milost Jiřímu Kajínkovi. V této záležitosti tedy názor změnil, neb není idiot, dalo by se dovodit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Řezák 15.5.2017 8:39

Volil jsem Zemana. A vite proč?

Protože nakonec nebylo na výběr: ušišlané kníže, které třikrát usne i ve větě holé a nosí froté ponožky ke smokingu, "matka Tereza" Fišerová, nepochybně hrozně hodná, empatická, ale to je asi tak vše, jeden neschopný doktůrek okresního formátu, šedivý vzhledem, šedivý v názorech, politická prostitutka Bobošíková (snad opravdu jen politická), která jde kdykoliv s kýmkoliv, kdo jí slíbí funkci, a další, kteří mi nestáli za zapamatování. Samozřejmě příští rok musí člověk zvážit, jak si MZ vedl v praxi - počínaje nepřesným překladem slova pussy, přes málem obohacení korunovačních klenotů o šavli a konče třeba šamanskými tanečky kolem řitě Velkého Žlutého Otce z Pekingu. Ale opět: koho postavíme proti němu? Snad bývalého veksláka či jiné exoty? Navrhněte, rád se podělím o názor, nejsem dogmatik. Napadá mě Kajínek: právě končí 23 let průpravky, mluvit umí a vázat kravatu ho už naučíme :-)

I. Mertl 15.5.2017 9:04

Re: Volil jsem Zemana. A vite proč?

Uměl bych na Vaši otázku odpovědět stručně.

R. Langer 15.5.2017 9:29

A to jak? To by mě zrovna zajímalo?

J. Řezák 15.5.2017 9:59

Re: Volil jsem Zemana. A vite proč?

Dychtím po Vaší odpovědi. Odpovězte, prosím, ale stručně.

J. Lepka 15.5.2017 9:31

Re: Volil jsem Zemana. A vite proč?

Doplňující otázka : Myslíte, že by KS i se svými chybami dokázal nadělat tolik ostudy?

J. Řezák 15.5.2017 9:56

Re: Volil jsem Zemana. A vite proč?

Obávám se, že ano, byť jiného charakteru.

R. Langer 15.5.2017 10:24

Re: Volil jsem Zemana. A vite proč?

Možná méně ostudy, ale rozhodně více škody.

J. Lepka 15.5.2017 13:35

Re: Volil jsem Zemana. A vite proč?

No, nevím, viděl jsem jak např. Condoleezza Rice šla před aristokratem do kolen, stačilo, že jí políbil ruku.

K. Loskot 15.5.2017 15:23

Re: Volil jsem Zemana. A vite proč?

To se divím, v Americe je to harašení :-)) Možná chtěla jít na kolena kvůli něčemu jinému ;-))

M. Valenta 15.5.2017 8:33

Skoro to vypadá,

že takto odpudivý exot může delší dobu vydržet pouze v jediné funkci a tou je neodpovědná funkce prezidenta České Republiky, neboť z každé jiné, státní či soukromé instituce/firmy by už dávno letěl.

K. Loskot 15.5.2017 13:03

Re: Skoro to vypadá,

To ti v Německu neřekli, že ČR se rozepisuje jako Česká republika ?

Že ty budeš novinář nebo rovnou editor.

D. Stirský 15.5.2017 7:42

Miloš Zeman,

a to nemyslím pejorativně, je postižen typickými příznaky stařecké demence: žvatlavost, opakování se, občasná agresivita, zapomínání, potíže s motorikou... On je opravdu především případ pro gerontology - poučení: nevolit za hlavu státu starce/stařeny. Čiperní, růžolící senioři běhající po horách a studující university 3. věku sice existují, ale jen v reklamách na kloubní přípravky a na protézní fixační krémy. Jinak je to spíše výjimka. Sleduji ovšem s potěšením, jak skvadra z IVK dosud jásající nad každým Zemanovým výpadem proti muslimům/běžencům/Unii nyní mlčí. A pak: neměli bychom volit ty starší třeba i proto, že jsou až příliš spojeni s dobou minulou. Koneckonců to vidím sám na sobě a to ještě stařec nejsem a režim předlistopadový mně byl z duše protivný. Přesto 30 let života v reálném socialismu vymazat nemohu.

V. Heidlerová 15.5.2017 8:39

Re: Miloš Zeman,

Kvítku medový, buďte k nám, starcům/stařenám trochu milostivější. Mně je 80, účastním se akademie 3. věku - a měl byste vidět asi 50 duševně čiperných a chytrých lidiček, kteří nenechávají svůj mozek v nečinnosti. Pravda, tělesně už nejsme takoví junáci, ale mnozí z nás by vojenským krokem rázovali při přehlídce, nebelhali se už v 70, nebo se nenechali zvedat a poponášet jak náš tzv. president. TGM byl také stařec - ale jaký!!!! Chtěla bych vidět Zemana, jak se drápe na koňa. Ani 4 jeřábníci by ho tam se svými stroji nevysadili!!!

Zeman je český Brežněv. ŽUCH.

Jinak máte pravdu.

J. Řezák 15.5.2017 8:41

Re: Miloš Zeman,

Paní Heidlerová, kandidujte.

V. Heidlerová 15.5.2017 8:58

Re: Miloš Zeman,

K našemu věku také patří velká dávka sebekritičnosti, hodnotíme svůj uplynulý život a vnímáme, co všechno jsme zpackali. Je nám spíš smutno, než abychom se snažili o protlačování se do vysokých postů. Ale na tom malém plácku, který nám ještě zbývá, může i starý člověk udělat něco dobrého, užitečného. Vím, že mladým jsme k posměchu, ale i Vy jednou možná do tohoto stádia dospějete. Píšu v množném čísle, neb moje úvahy jsou výsledky rozhovorů se starými přáteli.

Než dosáhnete Vy takové věkové hranice, nic Vám nebrání státi se naší další ovarovou hlavou na Hradě.

J. Řezák 15.5.2017 10:14

Re: Miloš Zeman,

Madam, kdybyste věděla, kolik mi je, tak byste mě asi neposílala dělat Ovara druhého, slunce naše jasné. Pravda, hůl, jako Zeman, ještě nemám, tolik dioptrií, jako Husák, také ne, dokážu přejít hradní nádvoří, aniž bych se pomočil ... Nedívejte se na to, co jsme zpackali, spíše na to, co jste dokázala. A, pokud říkáte pravdu o svém věku, pak klobouk dolů, protože pracujete s PC, kamarádíte se s internetem atd., scházíte se s přáteli a debatujete o současnosti, nejen "za našííích mladíích čašůůů", to není málo.

V. Heidlerová 15.5.2017 13:37

Re: Miloš Zeman,

Děkuju za povzbuzení, ale smutná pravda, kterou disponuju s naprostou určitostí je, že jsem zrozena v prosinci 1936, takže už je mi víc než 80. Na PC lozím pro informace a z důvodů, abych se vnučce nejevila jako "seskočivší ze stromu" nebo jako "vylezší zpod šutru", což mi občas připomene, jenom gramaticky nesprávně nebo zjednodušeně. Nemám pocit, že bych něco dokázala, to asi lidi v mém věku kriticky přepadne, ale aspoň jsem si příliš nepokřivila páteř. Odpusťte, že jsem někdy štiplavá, ale bez toho by diskuse neměla kořennou příchuť. Nazdar.

Jinak jste to napsal moc hezky a vtipně,háááááááááááááááá Zdraví babka

J. Řezák 15.5.2017 14:42

Re: Miloš Zeman,

Mějte se moc hezky a pozdravujte vnučku :-)

O. Prokop 15.5.2017 12:27

Re: Miloš Zeman,

Přesně tak. Zeman je psychopatem II. typu. nyní navíc ta demence. Potencovaná alkoholem, kouřením. Kdo takhle špatně chodí( má neuropatii dolních končetin), tak zákonitě musí mít poškozen mozek. A nejenom pohybová centra, ale i jiná. Arterioskleroza mozku, cukrovka, alkoholismus, poškození srdce, jater - takový občan by měl být v LDN a ne na Hradě.

K. Loskot 15.5.2017 15:26

Re: Miloš Zeman,

Prokope a vy jste jakého typu ? :-))

I. Dvořák 15.5.2017 7:23

Slušňák Zeman?

Pane Stejskale, Zeman a slušnost, to nejde dohromady.

D. Habina 15.5.2017 7:27

Re: Slušňák Zeman?

Na hrubý pytel hrubá záplata ...

R. Langer 15.5.2017 8:54

Asi tak.

I. Dvořák 15.5.2017 13:20

Re: Slušňák Zeman?

No majestát prezidentského úřadu Miloš pokálel nesčíslněkrát. Tož pro jednou se svět nezblázní. Jenže tentokrát to mělo takové grády, že jeho další hradní podnájem je velmi, (po klasovsku) ale velmi ohrožen. Zkrátka, hradní hošíci budou balit. Na to si můžete vsadit.

D. Habina 15.5.2017 7:04

ZEMANA BUDU VOLIT i na vzdory Stejskalovi :-)

Pane Stejskale, prosím vás, nechtějte se zařadit mezi "Blbouny nejapné "ŽIJÍCÍ" na Madagaskaru" :-) Tímto článkem jste si opravdu nepomohl. Dobří novináři rozumí Zemanovi velmi dobře a na tyto jeho narážky / urážky nereagují. Nemá to žádný rozumný smysl. Víte máme doma slepice a vždy se mezi nimi najde jedna velmi agresivní , která na ty druhé neustále útočí. Ty ostatní mají z ní stres a málo snášejí no a to je potom jediná pomoc ...

R. Langer 15.5.2017 8:54

No, před prezidentskými volbami jsem měl dojem, že agresivní byly vechny slepice a jedna je pak jenom pojmenovala.

J. Lepka 15.5.2017 9:34

Re: ZEMANA BUDU VOLIT i na vzdory Stejskalovi :-)

"Dobří" novináři sice možná Mlhošovi rozumí, ale musí hledat články vlevo dole.

J. Lepka 15.5.2017 9:36

Re: ZEMANA BUDU VOLIT i na vzdory Stejskalovi :-)

A když už jsme u toho Blbouna nejapného, je jistě signifikantní, že skoro kompletní kostra byla nalezena v Jelením příkopu. Zřejmě inspirace.

P. Burda 15.5.2017 6:56

Hláška od učitele biologie

Pokud bych si u dronte MAURICIJSKÉHO, řečeného blboun nejapný, na gymplu spletl Mauricius a Madagaskar, byl bych učitelem označen za TOTÁLNÍho IGNORANTa LEXIKÁLNÍCH FUNDAMENTŮ. Takhle tituloval pan (ač musel být oslovován skudruh) učitel (profesor) biologie ty, co vypustili z úst zcela nepopíratelně nesprávný výrok.

U písemek by náš prezident, vládce náš, slunko naše jasné (podle: Z. Svěrák, Lotrando a Zubejda) dostal 4- (čtyři mínus), protože se pod svoje neznalosti podepisuje (a 5 dával pan učitel těm bl..., "co se neumí ani podepsat").

J. Kavalír 15.5.2017 9:01

Re: Hláška od učitele biologie

Na gymplu by to jistě byla ostuda, ale u "staršího pána" se dá ukecnutí tolerovat. :-)))