20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matlas 24.3.2010 17:25

Ano, přetvářka je naší špolečenskou normou.

Téměř každý máme nasazenou masku. Někdo má těch masek několik, podle toho v jakém společenství se právě pohybuje. Být otevřený, tak na to je třeba pořádný kus srdnatosti, odvahy a moudrosti. Když se otevře duchovně nevyspělý člověk a strhne tedy alespoň jen částečně svou masku (Topolánek), tak všichni čumí kolik povrchnosti, se za ní nachází. Když se dívám na masky jeho nejbližších spolupracovníků, tak  vidím jak již ani nestíhají maskovat. Nelze si totiž nevšimnout různých deformit, intonace řeči, hyperaktivních mimovolných pohybů a celkového vyzařování. Čím více si oni uvědomují, že jsou již dobře ostatními přečteni, tím více prozrazujících znaků nevyspělosti a mravní bídy je na nich vidět až začnou připomínat spíše čerty.

J. Šimek 24.3.2010 19:35

Re: Ano, přetvářka je naší špolečenskou normou.

ano,krasny nazor,kdyz vidim a slysim v televizi pana Langra, jak mluvi jako kdyz masla ukrajuje,chce se mi zvracet. K Mirku Topolankovi: pametnici to mohou potvrdit, na vojne velitel ukladal vojakovi trest ne za to co provedl, ale za to, ze se nechal chytit. Nedovedu si predstavit, ze se tohle tele chce stat premierem teto republiky. Doted jsem ve vsech volbach kde ODS kandidovala ODS i volil, ted by me musela ruka upadnout.

V. Kain 24.3.2010 12:08

Přetvářka jako společenská norma

Ono se to totiž panu Paroubkovi náramně hodí.Předražený nákup pandurů,na kterém má Paroubek lví podíl je odsunut.Že by tam byla nějaká korupce? Tak k tomu by se čestný,poctivý,pravdomluvný a vždy slovo dodržující pan Paroubek určitě nesnížil.