17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Novák 7.10.2010 17:46

Pražáci

Přeji Vám, aby jste si " stvořitele " a nejúžasnějšího nadčlověka a nelepšího primáta v celém meziplanetárním prostoru dostatečně hm hm užili. Je zdravý, účastní se všeho, mluví do všeho, když před ním zavřete dveře, vleze oknem.

J. Urban 7.10.2010 13:47

Svobodovi tu roli

fakt nezávidím, připadá mi trapný. Především proto, že je jasné, že pokud by i uspěl, bude jen nastrčenou figurkou pražských kmotrů. Je přece nabíledni, že nemohli nabídnout Jančíka - ovšem ve skutečnosti by tam zrovna on pražskému odéestapu seděl, jak (_._) na hrnec.

J. Kolouch 7.10.2010 12:47

V té nefunkčnosti není Praha sama

Brno si nemůže nechat ujít svůj díl. Například křižovatka jedné z nejrušnějších a nejzatíženejších ulic, Křenová x Špitálka, byla snad půl roku z velké části zabrána až po koleje tramvaje stavbou, která se odehrává ve Špitálce, ačkoliv se na zabrané části křižovatky dlouho nic nedělo. Nejméně týden (ale spíš více týdnů, nedělal jsem si deník) trvalo, než po vyrovnání terénu cca 5 cm pod úroveň silnice na Křenové, navezení a zhuštění kameniva byl položen asfaltový koberec. Přitom tam denně vznikaly fronty aut, trolejbusů i tramvají.

Podobná situace je na křižovatce ulic Palackého a Hrubého, kde v ohrazené části křižovatky (opět skoro až ke kolejím) není nic než parkoviště pro auta, zřejmě pracovníků stavby (obvykle tam stojí nějaké osobní auto, občas  nákladní, častěji tam není vůbec  nic).

A mohl bych pokračovat: ulice Mlýnská a další - škoda mluvit.

K. Janyška 7.10.2010 8:07

Kajan

Za to, co ODS pro Prahu udělala, jí patří veliký dík !  Vyrovnaný rozpočet, spousta práce a udržení svobody Pražanů na maximální možnou míru ! Praha je jedním z nejúspěšnějších hlavních měst světa ! Dzp.

V. Pavel 7.10.2010 8:09

Re: Kajan

Janyško! Kdy jste naposledy pobyl v Praze a jak dlouho to bylo?

Z. Jaromír 7.10.2010 6:46

Přesně řečeno

Ta první věta se vám opravdu povedla, o ODS to letos  platí dvojnásob!

Dostali jsme tady na Praze 15 do schránky zatím tři volební letáky, strany se v programu pro nás zdejší nijak neliší, vlastně spíše vůbec, rozdíly jsou toliko v  provedení tiskoviny. Komunisti se ukazují jako skuteční proletáři, leták je halířový, vypadá skoro jako nějaká pozvánka na pokoutní, podvratnou schůzi. Sociální demokrati sugerují dělnost,  každodenní práci pro a s lidmi jakoby novinami, uměřenými, solidními. Zato ODS se vytáhla, reprekalendáře těch nejbohatších firem se jí  jak papírem, tím nejbělejším, nejlesklejším  a nejtlustším, tak fotkami  stěží vyrovnají. Skoro se mi to příčí jen tak  vyhodit, celostránkové foto kandidátky na starostku by mohlo jít na titulní stránku pánského magazínu, hesla a vyznání dalších adeptů do školních slohů...   A navíc blob a jízda zdarma, no, nevolte je!

 

V. Kain 7.10.2010 7:58

Re: Přesně řečeno

Je mě zcela lhostejné koho budete volit i když z vašeho příspěvku to je víc než patrné.

Jenom mě není dost dobře jasné proč takovým jako vy těch čtyřicet let žití pod bolševickou bagánou nestačilo.Vždyť v podvodech,lhaní,rozkrádání a korupci byli právě komunisti uznávanými světovými odborníky.

J. Urban 7.10.2010 13:49

Re: Přesně řečeno

Jo - sosani jsou vysosaní po parlamentkách, ods tehdy asi něco šetřila, tak se rozšoupne teď. No - nevolte je :-)))

V. Pavel 7.10.2010 6:46

Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Hvížďala částečně trefně popisuje trapné počínání Béma a celé ODS okolo Kaplického knihovny, avšak důsledně se vyhýbá sebemenší zmínce o tom, kdo v celé hanebnosti mezinárodního rozměru sehrál roli nehanebnější! Je to ten, který veřejně vystoupil proti vítěznému návrhu mazinárodní architektonické soutěže se sugestivním prohlášením, že při zahájení výkopových prací pro tuto stavbu, se nechá připoutat k bagru! 

K. Janyška 7.10.2010 8:08

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Kaplického předražený flus hraje v rozvoji Prahy absolutně nulovou roli ! Dzp.

V. Pavel 7.10.2010 8:12

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Janyško! Škoda, že Klaus neprojevil větší moudrost než vy, alespoň v tomto případě! Kaplického blob mohl již na Letenské pláni stát a úspěšně pomáhat přílivu turistů lačných po moderní architektuře do Prahy!

P. Vaníček 7.10.2010 10:03

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

V.Pavle,jste stejný hlupák jako s.Kvíčala-vlastně Hvížďala. Ta slova od p.prezidenta Klause o bagru byla nadsázka a kdo to donekonečna omílá jako skutečnost tak je trouba na entou. Co si takhle říci,co se v Praze povedlo a ne jen kritizovat bez nabídky lepšího řešení.To nenabízí ani rozumprd Hvížďala.Jen do všeho rejt a zlostně pomlouvat každého ,kdo jde proti nám.Ale to už tady bylo,že???

V. Pavel 7.10.2010 16:15

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Vaníčku! Nejsem takový primitiv, za kterého mne podle sebe soudíte, abych nepochopil, že šlo o nadsázku. Nicméně, bohužel, tato hloupá  nadsázka od Hlavy státu vyvolala reakci vrtichvosta Béma, který na její konto otočil názor na Kaplického blob o 180 stupňů a stavba se kvůli nadsázce z Hradu nekonala. To jste nepochopil, protože patrně řešíte o co vůbec nejde a nikoliv o co "kráčí".

F. Šimek 7.10.2010 12:12

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

je vidět, že vás taky profesor okouzlil svojim všestraným vkusem. Nazývat něco moderního, čemu nerozumím flusem, je zhovadilost. To už před váma  řekl blb z horní dolní, takže nejste první a je vidět, že opakujete všechno, co řeknou vaši mudrci. Takovou zhovadilost by neřekl ani M.Jakeš. Když něčemu nerozumím, tak jen čumím a mlčím! Nečekám, až řekne profesor, tč president, jazzman, tenista, lyžař, astromaut, gynekolog, košíkář mistr odbornýho výcviku V.Klaus :  to se mi opravdu, ale opravdu nelíbí!

K. Janyška 7.10.2010 13:15

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Nejmodernější je vždy to postavené na tradici ! To přežívá ! Dzp.

F. Šimek 7.10.2010 13:25

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

to řekl kdo?

V. Pavel 7.10.2010 15:03

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Janyško! Raději se věnujte, čemu rozumíte, tj.  skoku sounožmo z místa do výšky na tlesknutí a zvolání "Hop!", než architektuře!

V. Pavel 7.10.2010 15:01

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Šimku! U V. Klause doporučuji raději důsledně používat titul "Pseudoprofesor", aby nedocházelo k urážení řádných VŠ Profesorů, kteří pedagogickou hodnost nabyli poctivě!

F. Šimek 7.10.2010 16:11

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Že je V.Klaus jen pseudoprofesor to vím, ale vysloveně žádá, aby byl titulovanej profesorem, tam mu to dopřejme!

V. Pavel 7.10.2010 16:17

Re: Hvížďala zde ve stylu "chození okolo horké kaše"

Šimku! Chápete ale, jak asi je Profesorům, kteří titul nabyli poctivě?