5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vasekpav 7.8.2008 14:42

matěji

Žijeme , lidé i  brouci  v  době , kdy  všechno , může  znamenat   cokoliv .!  J . TURBER  . Z  hrušky   dolů  ,mladý  Pane !!                 

vasekpav 7.8.2008 15:06

Re: matěji

P , S.  Topolánka  ani  Bursíka  nemusím  , ale  z  jejich snažení , mi vyplívá  snaha  o reformní  posun  i  přesto  že  jim  různá patetická  trdla ,  házejí  klacky  pod nohy . POZDRAVUJTE  pane  Matěji  vaše  kolegyně  Kuchtovou ,a ostatní  děvčata . A  ZEPTEJTE  SE  JEJTLIŽE  DOKÁŽÍ  DODRŽET  NA  STO  PROCENT  RODINNÝ  VÝLET  . Pak  mů žou  vyžadovat  stoprocentní  plnění  volebního  programu.?!

Pavel Pekárek 6.8.2008 0:19

Stropnický je totiž

absolutní kretén, hlavně , když má bílý oblek a nechá se politikou živit.

Jinak , přesně jako každý  bolševik neumí nic, jen KECAT.

Doufám, že zmizí z politického obzoru do politického hnoje a přeji mu to zcela a beze zbytku.

Patří tam, debil jeden , už za prohlášení, že Tamáš a tendruhej debil , jsou něco jako Palch a Zedník.

To mi ukázalo, jaké je to hovado.

Ladislav N :-))) 7.8.2008 16:08

Re: Stropnický je totiž

 ;-)R^!!

Pepa 5.8.2008 21:10

Zelení jsou něco jako

nádor na těle celkem dobře fungujícího organismu, a volit zelené znamená rezignaci a rozloučení se zdravým úsudkem.

jm 5.8.2008 18:42

I S VĚDOMÍM RIZIKA PAZGŘIVCŮ JAKO JE AUTOR A PODOBNÍ

I PRO PAZGŘIVCE  JAKO JE AUTOR A PODOBNÍ nebyli oběti na životech otroků, nevolníků a proletářů marné. Nebýt jich, vedlo by se i těmto pazgřivcům nejčastěji a nejlépe tak, jako většině v afrických a asijských zemích, dosud nezasažených rakovinou lidské revolty!

brána 5.8.2008 17:04

Těším se na zítra

Někdy stačí pár hodin k pochpení, že strana zelených zastupuje smýšlení jak pravicové tak levicové. A to jak fundamentalisty radikálně tak politicky reálně jednajících. Jsou tak terčem pro kohokoliv, kdykoliv, a jakkoliv.

qwert 5.8.2008 13:16

ad "...tvrdá regulace a státní zásahy...." jen taková poznámečka

zalistujte na internetu a seznamte se s obdobím v USA před 100 lety. Nepochybuji, že pokud byste tehdy žil rovněž byste kritizoval zavádění tvrdé regulace a státní zásahy. Ono tam tehdy totiž probíhalo zavádění státních technických norem, zavádění požadavků na kvalitu výrobků a služeb o jejichž smysluplnosti a užitečnosti dodnes nikdo nepochybuje.

pra 5.8.2008 13:49

Re: ad "...tvrdá regulace a státní zásahy...." jen taková poznámečka

Normotvorba  je samozřejmě v technické problematice nutná - např.usnadňuje návrhy výrobků a staveb.

Zde je však srovnávána a zaměňována se socialistickou regulací, která je pouze odrazem závisti a nenávisti, jak nám prozradil jeden sociálně-demokratický zastupitel ze severní Moravy.

Ladislav N 7.8.2008 16:11

Re: ad "...tvrdá regulace a státní zásahy...." jen taková poznámečka

Je vidět, že pojem SVOBODA vám (stejně jako ostatním zeleným socialistům)  nic neříká, a patláte dohromady svobodu občana s technickou unifikací...

traktorista 5.8.2008 11:51

proč toho matěje Matěje berete vážně?? :-(

Proboha, pro toho matěje Matěje berete vážně?? Tím jenom budujete bez tak již naduřelé ego mladého "levicového intelektuála" :-( Já bych ho poslal na roční studijní pobyt ke strýčku Kimovi do KLDR a pak at dělá politickpu práci.)

Jan Daniel 5.8.2008 10:30

nadbytečný článek

Politologické rozbory Stropnického blábolení nejsou vůbec potřeba. Z jeho článku "Zelení v neoliberálním bludu" nebo jak se to jmenovalo je zjevné, že Stropnický je potrhlý polokomouš. Jeho nesmyslné cintání nelze analyzovat, neb se jedná o zmatený guláš regulace, socanského mesianismu a státomilství, které ani nemůže mít vnitřní logiku. V jeho pojetí je stát zázračný "I'm Winston Wolfe. I solve problems." Stejně jako pro řady dalších etatistů z nutnosti, kteří nerozumí běhu světa, je to vysvobozující vysvětlení. Když je něco příliš komplexní, je tady přece moudrá vláda, která má recept na všechno.

Irena 5.8.2008 10:51

Re: nadbytečný článek

Pane Danieli, asi málokdo na vás zareaguje!Můžete hádat proč!Není to náhodou chronickou enervací, která u vás vyvolává totální enallagé?!

Jan Daniel 5.8.2008 13:45

Re: Re: nadbytečný článek

Irenko, vám koupili slovník cizích slov?

Jura Jurax 5.8.2008 11:13

Re: nadbytečný článek

Dovolil bych si souhlasit. Je prostě Zelený. A meloun uvnitř rudý.

Ale třeba z toho chlapec ještě vyroste. Je dosud mlád, takže většinu životních průserů má ještě před sebou a má též dostatek času na zmoudření.

woka 5.8.2008 14:29

Re: Re: nadbytečný článek

já se obávám, že nevyroste - ke vší té blbosti je ještě příliš krásný a tudíž je tu další důvod ke vzrůstu ega do nadoblačných výšin. To by musela být pořádná ťafka od života, až na kost, aby spadl z výšin své hloupoučké samolibosti. Ani nevím, jestli bychom mu to měli přát.  Spíš doufat, že zelení nebudou v parlamentu, film Máj bude mít úspěch a milý chlapec se stane úspěšným hercem na plný úvazek.        

honzak 5.8.2008 11:49

Re: nadbytečný článek

ten mladej fučík možná dostane rozum, až bude muset řešit svoje problémy v reálném čase a s reálnými prostředky. Otázkou zůstává, proč takové vemeno dostává tolik prostoru v médiích. Já za tím tuším dlouhou ruku Pravdy&Lásky s.u.b.r. (společnost úplně bez ručení).

vlasta 5.8.2008 13:47

Re: Re: nadbytečný článek

To je pravda, Stropnický může ze své blbosti vyrůst a bude z něho celkem normální člověk. Ale Pravda a láska, s.u.b.r., tady zůstane a najde si nového Stropnického. :-(

ana 5.8.2008 17:22

Re: Re: Re: nadbytečný článek

Už aby byl Stropnický poklesl mezi nás moudré a pozvedl naší erotickou úroveň.

Karel 5.8.2008 10:06

Soudruhu Zálome, to je blábol...

Prodstě napište rovnou, že Stropnický je agent Moskyv, Paroubka, Pekingu a Pchongjangu - Vaší objektivitě by to odpovídalo....j

Jura Jurax 5.8.2008 11:17

Re: Soudruhu Zálome, to je blábol...

No, lépe by bylo napsat, že je prostě vůl - a navíc Zelený. Agenti naopak blbí nebývají - to by nebyli agenty dlouho. Ale mohl by být skutečným agentem navedený ;-D i když soukromě si myslím, že chlapec blbne spontánně, jaksi z vlastních zdrojů a bez cizího zavinění.

honzak 5.8.2008 11:50

Re: Re: Soudruhu Zálome, to je blábol...

to se mu to blbne, když má dotace na provozní režii a přístup do debilizátoru a tisku aj tlače!

Apea 5.8.2008 10:04

Když už jsme v těch banálních citátech

tak každá polopravda je úplná lež. Ani školství, ani zdravotnictví nejsou státní, a to už dlouho. Regionální školství je hlavně obecní a krajské - něco pod deset procent soukromé, stát má asi tyři střední školy ( policejní a bývala jedna pod spravedlností, ale nevím, jestli ještě je a do rejstříku se mi lést nechce), vysoké školy jsou vesměs veřejné instituce založené zákonem, šest procent pak jsou soukromé instituce ( ta procenta jsou na počty studentů).

Možná pan Zálom považuje vlastnictví obcí za státní, možná považuje za státní veřejné instituce - ale to platívalo leda na komunismu.

Jan Daniel 5.8.2008 10:14

Re: Když už jsme v těch banálních citátech

Státní - krajské - obecní: to je jen trapná hra se slovíčky. Jak se to nazve je celkem jedno, podstata zůstává: celé dohromady je to jeden veřejný neefektivní hampejz.

cb 5.8.2008 10:19

Re: Když už jsme v těch banálních citátech

Jsou veřejné.

ana 5.8.2008 17:24

Re: Re: Když už jsme v těch banálních citátech

a budou zprivatizované:-P

Standa 5.8.2008 9:48

Pravá

tvář zelených je Bursík, který ubírá ODS hlasy pro sebe. Bursíkovi se nejedná o zelené, ty potřebuje jako zástěrku a oni mu na to naletí. Bursíkovi se potom  bude lépe jednat s Dalíkem a Topolánkem o finančních výhodách pro zbohatlíky. Zelení jsou neskutečně hloupí.

Irena 5.8.2008 10:25

Re: Pravá

K tomu skutečně není co dodat!R^

Niky. 5.8.2008 9:48

To se dalo čekat.

Soudruh Rath veřejně podpořil soudruha Kocába.

Karel 5.8.2008 10:07

SOUDRUH TOPOLÁNEK TO UDĚLÁ ZÍTRA....