29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Přátelská pomoc

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 2.3.2009 12:35

Re: Fajn pane Bláho, vy jste nestraník jako prase......

Pardon, Mrštinově hotelu. Oni se mi ti šibalové pletou.;-P

PetrH 2.3.2009 12:34

Re: Fajn pane Bláho, vy jste nestraník jako prase......

Vám a Drymlovi je dost dobré, vy jste snad ten, co měl v tom jeho nevinném hotelu bordel?;-)

gerontusinza 2.3.2009 12:32

Fajn pane Bláho, vy jste nestraník jako prase......

;-D Vám ani nevadí, že dotaci tomu bordelu přiklepl kolega z ODS a nikoli pan kolega Škromach.... ? ;-) víte co mě vadí víc než lež? tzv polopravda co se jako pravda tváří.....:-/   Dobře vidíte modře, vy nestraníku s názorem......;-D   a Dryml se vám nelíbí? No a ? Vy mě a Drymlovi taky ne......;-D;-D  Co takhle něco skutečně důležitého..... prošustrované prachy v "privatizacích" kamarádům, jednota ODS a ČSSD poslanců při "nabývání" státní půdy\ za pakatel a následné 10-100 násobné prodeje zpět státu?.... inu hlavně ,že víte kam patříte.........;-D

Pamětník 2 2.3.2009 12:29

Re: Pamětníku "starých dobrých pořádků" . . . .

Ještě jednou Vás musím opravit.Nevím,kde jste si "vycucal" ,toho pamětníka dobrých pořádků,ale také nevím kolik jste toho prožil Vy.Jen nemám rád,když někomu někdo projevuje svou nelibost tak jako Vy,urážkami a vulgarismy .Tak diskutujte dál,ale mne klidně vynechejte.:-)

Pamětník 2 2.3.2009 12:19

Re: Pamětníku "starých dobrých pořádků" . . . .

Na všechny strany se snažím dívat s nadhledem a vůbec mi není zatěžko uznávat problémy všech našich politiků.Nebo si snad myslíte,že politici druhých stran jsou převlečení andělé strážní?Asi by jste měl stát občas na pevné zemi,než začnete někoho hodnotit.Já se domnívám,že bolševiků převlečených do jiných kabátů ubývá,ale dorůstají nebolševici s bolševickými manýry.Ale,když si myslíte to,co si myslíte ,brát Vám to nebudu.:-):-):-)

j 2.3.2009 11:45

Re: To je opravdu bomba plná prkotin

Za to u Moravy jste tady prskal, že jo. Ty biliony tady rozkradli hlavně ti vaši komunisti, jiná věc , že je to někdo nechal rozkrást

jirka.s. 2.3.2009 11:44

Re: To je opravdu bomba plná prkotin

No to víš, ludánku, dobrá hospodyňka pro pírko i přes plot skočí! Korunka ke korunce a hned je barák na Floridě! ;-P

xxxKubeš 2.3.2009 11:37

Autorovi článku

R^

BuBu 2.3.2009 11:36

Re: Pamětníku "starých dobrých pořádků" . . . .

. . . . koukám, že Vám je šíleně "zatěžko" . . . uznat fakt, že socani "made in Czech republic" . . . . že to jsou vlastně jen převlečené bolševické Ku*vy - což ??? ;-D 

Vašek 2.3.2009 11:21

být aféra

na jiné straně,zejména ODS,dovedete si představit,co by reozehrál Paroubek a kolektiv za pomoci sdělovacích prostředků,zejména ČT s jejich Reportéry,l68,Události a komentáře,Plesla,Práva,Respektu,HN atd.?Ta aférea má vskutku výbušný náboj,přestože některé stránky mohou být nadsazené.Co na to investigativci?Zašantročený židovský majetek,obchod s bílým masem,kuplířství,korupce sa dotacemi,lustrační osvědčení atd.

Ludva 2.3.2009 11:19

To je opravdu bomba plná prkotin

Ve státě kde zmizely bilióny korun za Klausovy slavné privatizace, kde státní orgány zasahují do soudnictví jak jim to vyhovuje, kde voliči odevzdávají hlasy a neví za koho vlastně jejich poslanec bude hlasovat, tak tam je důležité řešit takové prkotiny. Mimochodem přestavba veřejného domu na hotel je snad akce prospěšná nebo snad někdo lituje, že už nemá kam chodit ? Zajímavé, že když se pod tlakem lobbistů odloží zákon o stravenkách, kde to pěkně páchne, tak se kromě pořadu "Reportéři ČT" nenapíše skoro nic. Asi proto, aby neznervóznili premiéra při jeho oslazování Evropě.

promirul 2.3.2009 11:09

Přátelská pomoc

Pane Bláha to všechno víme,ale nejhorší je to,že vládní koalice naprosto neumí využít tyto věci,které by byly jinde uznány za katastrofální pro stranu.Jenom žvaní ,protože jsou tam samí političtí neumětelové a strejdové,kteří si myslí,že všechno příjde samo..

jirka.s. 2.3.2009 10:25

Re: Jen bych doplnil...

Správně, jiříku, časové rozpětí je v případě sosáckých bordelů naprosto podružné! ;-D

http://www.denik.cz/z_domova/mrstina_nevestinec_cssd20090225.html

3směsi 2.3.2009 10:00

Re: ČSSD = obrovský socialistický Bordel !!!

Bohumil Sobotka, Hašek, Tejc, Kateřina Konečná, atd., to jsou ti rovnou ze školy a těch ostatních, co se s prací nesetkali je tam ve sněmovně cca 200 kusů. 

Ladic 2.3.2009 9:57

Re: Aler no tak, pane Blaho, vám NESTRANÍKŮM?

ještě něco k článku soudruhu?

Pamětník 2 2.3.2009 9:45

Re: ČSSD = obrovský socialistický Bordel !!!

Mám takový dojem,že jste pernamentně zděšená.Nebylo by lépe něco proti tomu v demokratickém státě dělat?Být zděšená a nenávidět to nestačí:-/

? 2.3.2009 9:29

Aler no tak, pane Blaho, vám NESTRANÍKŮM?

To jsou ale věci, pane Blaho. Od čelného politickéhu údu jihomoravské ODS to opravdu, ale opravdu sedi...;-D

huhu 2.3.2009 9:18

internacionální, soudružská, bratrská či přátelská pomoc

soudruh/přítel Dryml jen pokračuje v socialistické tradici poskytování internacionální / soudružské /  bratrské / přátelské pomoci...:-P

Anzo 2.3.2009 9:11

Re: Jen bych doplnil...

Myslím, že o detaily dotace na bordel v tomto článku vůbec nejde. Podstatné je to, že si nejvyšší přátelé vedou na své stávající i potenciální nepřátele archiv - evidentně fotografický i listinný.

Kdyby tzv. Úřad pro ochranu osobních údajů skutečně dělal to, k čemu byl zřízen, tj. ochranu osobních údajů, dávno by Igor Němců musel vtrhnout do LD a udělat šťáru.

Jiřik 2.3.2009 8:48

Jen bych doplnil...

... že přiklepnutí dotace a provozování bordelu se časově rozchází o pár let a že nejdůležitější slovo v rámci této dotace měl příslušný úřad práce (nikoliv ministr), ale to jsou asi jen podružnosti, že...

vlasta.232 2.3.2009 8:35

Jsem zvědavá-

kolik hnoje je tato společnost ještě ochotna tolerovat- za plný hrnec pod hubou!!!

Frank 2.3.2009 8:28

Bláhový Bláha objevil Ameriku.

Ale jsem rád, že takové praktiky nejsou v ODS. Jinak bych špatně spal.

muf 2.3.2009 8:22

Re: ČSSD = obrovský socialistický Bordel !!!

milý bubu - to je princip politiky..bez rozdílu politické příslušnosti..vyprávět by ti mohli  třeba pánové Vidím či Benda, kteří se v politice pohybují od útlého věku a v podstatě s jakoukoliv  jinou, lidem  skutečně prospěšnou prací se nikdy nepotkali a taky nikdy nepotkají..

vajan 2.3.2009 8:17

Naivky

si myslí, že je to specifika jedné strany a některých lidí v politice - nejenom naší.Proč si do politiky netroufne vstoupit nkdo z moudrých a solidních lidí? (Resp. rychle vycouvají, když se tam náhodně ocitnou).

batys62 2.3.2009 8:11

Prostitutek plná strana

Pod tímto příspěvkem, bych mnoho překvapených pisatelů nečekal!  A jestli přece pár překvapených naivů něco vypotí, rád si to přečtu. Bude to stát určitě za TO!

vlasta.232 2.3.2009 7:56

Re: ČSSD = obrovský socialistický Bordel !!!

Jsem i tak naprosto zděšená- co to je za neskutečný do.bytek v  LIDOVÉM DOMĚ!

BuBu 2.3.2009 7:42

ČSSD = obrovský socialistický Bordel !!!

A co jiného lze očekávat od strany, jejíž úspěchy jsou založeny pouze a jen na těch nejhorších lidských vlastnostech, jako jsou demagogie, lež a závist !!! Tedy na těch vlastnostech, ze kterých žila 41-let Lůza zvaná KSČ !!! 

Takže pane Blaha - nic překvapujícího : V socialistickém bordelu nemůžete hledat nic jiného  - než Socialistické Ku*vy !!!

muf 2.3.2009 6:46

jsou v podstatě jen 2 druhy politiků

a to bez rozdílu barvy stranické knížky..ty na které se špinavosti již provalily a ty, kteří žijí v naději, že na ně nic nepraskne..