6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 30.10.2008 17:35

Dluhy

Jak hluboko míní vaše strana nyní zatnout sekyru

Pavel 30.10.2008 17:33

Re: Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Přesně tak. :-) Teď se pošklebuje a za chvilku bude vysvětlovat, proč je radar naprostá nezbytnost. Copak za to asi amíci nabízejí, že se o to ti psi tak perou ... .

Mojmir Prusa 30.10.2008 17:32

Ze volici vystavili ODS vysvedceni o zpusobilosti VLADNOUT

je celkem nepochybne. Volici jsou hodne nastvani, a tak prisli a vesmes rekli VELKE NE! Nicmene byti socialnim demokratem, neradoval bych se zas az tak.

V parlamentnich volbach bude hlasovat Praha. To je basta ODS a tyto volby to potvrdily. To situaci ODS zasadne zmeni. Ale nezmeni to situaci lidovcu a zelenych. Ty by se fakt do parlamentu nemuseli dostat.....

Pak bych si jeste vzpomenul, jak na tom bylo CSSD rok pred poslednimi parlamentnimi volbami. To vypadalo na drtivou porazku, preference osclovaly nekde k 10%. A najednou jak ptak Fenix a celkem o fous jen bylo lepsi ODS. Myslim, se to bude v modrem v roce 2010 opakovat.

Nicmene faktem je, ze zvitezila CSSD. Zvitezila tak, ze by si vedeni ODS melo pripevnit masli. Oni se vsak tvari, ze jako se nic nedeje. Ono se fakt nic nedeje. Lobisti jsou stale u koryt a tak co by se mel kdo znepokojovat. A vymenou Topolanek, Bem, nebo Pepik Hrebik se to nezmeni. Tak o co jdë?

My ostatni si pripomenme, ze i kdyby se tam dostal Paroubek, nebo Pepek Vyskoc,   stejne se nic moc nezmeni. Nekdy mne napada, jestli to vlastne neni TO DOBRE!

Pavel 30.10.2008 17:27

Re: Křečku, Křečku

Rudé nebezpečí byli hlavně poradci z Ruska. Tedy alespoň v počátku ... . Jinak dost pochybuju, že by to komunistům v roce 48 jen tak prošlo. Takže bych byl v klidu. Konečně ne každý agent s řídícím důstojníkem v Moskvě se dostane na ten úplně nejvyšší post.

... a drát je zcela jistě lepší. :-) ... je s ním o mnoho více legrace. :-) Třeba se opět zjistí, že kecání mu jde dobře, ale s prací to zase bude horší. :-)

ok 30.10.2008 17:22

Re: Poplatky u lekare...

Však jsou taky Irové chudáci na úrovni Čechů tak v šedesátých letech.

hostinský 30.10.2008 17:18

- jak smetana.

To co jste napsal, slyším v hospůdce dnes a denně. Nic novýho, a tak bych si moc puky nežehlil . Vono nebylo žádný umění tyhle volby vyhrát. Uměním by bylo je nevyhrát! A to mohl dopustit jenom hluchej -

Pavel 30.10.2008 17:17

Pane poslanče Křečku,

dovolil bych si doplnit, že to nepochopení je jistě i ve Vaší straně. Jistě uznáte, že voliči tak nevolili jen proto, že by byli přesvědčeni o všeobecném blahu pod vaším vedením. Tomu byste snad ani sám nevěřil. Neznám nikoho, komu by se z obličeje Vašeho předsedy nedělalo špatně a komu by jeho hulvátství imponovalo (tím méně vazby na podsvětí). Možná spíš šlo jen o to, že když je někdo prolhaný, tak je celkem jedno, jakou má barvu: hlavně aby se to střídalo a aby jedna strana neměla v moci všechno. ...  a konečně, proč volit liberály, když zavádějí poplatky a daně ? To by byla hloupost ne ?

Dachs 30.10.2008 17:15

Re: Pane Bože, ne!!!

Milá Hanko, je důležité poznat jak to s námi myslí, a vzhledem k tomu, že omámeni úspěchem stále více přiznávají pravou barvu, nebude moci po dalším "vítězném únoru" (tentokrát Paroubkově) nikdo tvrdit, že nevěděl a že oni to mysleli dobře... Plnou Parouback!!(Y)

Harry 30.10.2008 17:02

Re: Poplatky u lekare...

Pan Křeček jenom ví, že opakovaná lež stává se pravdou. A tak dělá, co může.

Ocean Soul 30.10.2008 16:59

Poplatky u lekare...

"Privatizace nemocnic, tedy ohrožení dostupné zdravotní péče, poplatky u lékaře na úrovni, která prostě nemá v Evropě obdoby?"

Pane Krecku, bud lzete zamerne nebo z neznalosti. Vite jake jsou poplatky  napr. v Irsku? Jen pro ilustraci: bezna navsteva obvodniho lekare (GP) stoji kolem 60 Euro. Pokud si platite soukrome zdravotni pojisteni, tak Vam mensi cast platby vrati pojistovna zpet (podle druhu a vyse pojistky). Tak prosim netvrdte, ze v CR jsou poplatky na urovni, ktera nema v Evrope obdoby.

adas 30.10.2008 16:25

Re: Výborně napsáno

A které tvrzení je podle Vás pravdivé. To že ČSSD nemá žádný program nebo to že je nerealizovatelný ? I podle pana Křečka je pravdivé jen jedno.

milan007 30.10.2008 15:40

Re: Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Pokud se něčemu pošklebuje Zaorálek, dával bych si na to pro jistotu pozor :-)

Jura Jurax 30.10.2008 15:18

Re: Pane Křečku, zajímavě jste to popsal a je to zajímavé nic jste nevynechal jen poněkud věci trochu jinak akcentoval.....

No, je-li tomu tak, tak se Křeček holt nepoučil ... ono Husák byl koneckonců taky komunisty vězněn ... :-/

Jura Jurax 30.10.2008 15:17

Re: Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

8-o

a tohle Z je svéprávné? Nebo je to mladý komunista?

Jura Jurax 30.10.2008 15:14

Re: Sakra, Křečku,

Ty kydy v článku máte za argumenty ... hm ... přesto jsem to výše zkusil, ale nedělám si naděje - socana nepřesvěčím a moudrý člověk to nepotřebuje  ...;-)

Jura Jurax 30.10.2008 15:12

Re: x

Ale nebezpečný - je to totiž volený zastupič za socany ...;-D

Jura Jurax 30.10.2008 15:11

Re: Dobře zásobený Křeček na ......

Vždyť vláda socialistů, to je přešlapování namístě, úlitby nefachčenkům, voličům to socialistů a komunistů a to na dluh a to je vše.

Tohle by se mělo tesat.

A i dál souhlas.

Jura Jurax 30.10.2008 15:09

Křečku, Křečku:

ad 6 - no, všichni politici se pochopitelně zaklínají vírou v moudrost voličů a všichni vědí, že podstatná část voličů je blbá jak troky a je třeba ji patřičně zblbnout - kupříkladu démonizací poplatků; A ještě, Křečku, pravíte doslova poplatky u lékaře na úrovni, která prostě nemá v Evropě obdoby, ovšem opomíjíte dodat , že tak nízkou spoluúčast (tedy vyjma postkom země) vskutku nikdo nemá; ostatně drát chtěl před pár lety poplatky výrazně vyšší - to ovšem kopal za lékařské odbory, ne za socany

ad 7 - vymazání Zelených je jediným světlým bodem voleb

bytová politika KDU-ČSL, včetně neustálých požadavků na deregulaci nájmů (prosazovaných moravskými lidoveckými funkcionáři, jejichž voliči bydlí zpravidla ve svých venkovských staveních a tuto problematiku vůbec nechápou) ... ale chápou, že někdo dostal kdysi bydlení od státu grátis, teď bydlí za regulované a parazituje tak na jiných, co platili a platí plnou cenu a ještě případně přispívají na regulaci ...

Jura Jurax 30.10.2008 15:06

Křečku, Křečku

ad 1 - rudí rudé nebezpečí nevidí a ani viděti nemohou

ad 3 - rozlišujme předvolební lži (třeba tu socanskou o zrušení poplatků) a programy stran - ty totiž opravdu málokdo čte.

ad 4 - ale blbost - sociální demokraté nejsou socialisty?

ad 5 - inu, drát je jistě lidsky lepší než Bendl, že ano, soudruhu Křečku

Jenda 30.10.2008 15:00

Re: Hrách na Křečkovy stěny házeti

Pripadne obdobny pripad. Obcan dostal prideleny 4+1, za ktery plati nejakych bratru 8000 najmu. Ten po separatnich pokojich pronajima podnajemnikum, dohromady za rekneme 25000. A sam bydli za Prahou v panelaku na lezato. Socialni pripad.

Jenda 30.10.2008 14:56

Re: Inu,

Jestli ono to nebude tim, ze pan Kilian je MUDr. nikoli RSDr.

Ivan Nový 30.10.2008 14:55

A národ

ignoruje realitu. Co s tím?

Jenda 30.10.2008 14:54

Re: Chápu, že se rudého nebezpečí nebojíte.

I levicak by mel byt opatrny. Spousta povesenych, do lagru a nasibir poslanych, byla primo z luna Kreckovy rodne strany. Komuniste s oblibou likvidovali vnitrostranickou konkurenci.

Jenda 30.10.2008 14:49

Re: jak bydlíte?

Ale prece byste mu nevycital uzivani socialniho bydleni. Musi prece bydlet v regulovanem aby, narozdil od zminenych moravaku co bydli ve svem a ze sve, chapal sve volice!

emil 30.10.2008 14:45

Re: Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Křeček ti všechno slíbí. Určitě mu věř, on je totiž doktor. Po dlouhé době lží, ale je.

Z 30.10.2008 14:40

Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Ve středu 29.8.2008 proběhlo v Parlamentu ČR jednání, při němž si vládní koalice chtěla vynutit na poslancích PČR souhlas s umístěním radaru USA v České republice. Musím konstatovat, že podívaná to byla opravdu „excelentní“.

Ministryně obrany ČR Parkanová poslancům sdělila, že po tvrdém vyjednávání byly ze strany USA učiněny České republice zásadní ústupky ve sjednané smlouvě o umístění USA radaru v ČR. To je podivná argumentace ministryně vlády ČR, protože USA snad budou v ČR hostem? Nebo se opravdu jedná o okupaci a ČR si musí na budoucím okupantovi vydupat předem šetrné zacházení? Pokud USA požádaly ČR a chtějí do ČR vojensky vstoupit, pak samy USA měly nabídnout takové podmínky svého pobytu, aby s nimi ČR jako hostitelská země mohla souhlasit bez nutnosti 1,5 roku tvrdého vyjednávání a odporu USA k požadavkům ČR.

Když hovořil ministr zahraničí Schwarzenberg a obhajoval smlouvu o radaru, jeho řečnický výkon z věcného i estetického hlediska bylo nutno sledovat s velkým sebezapřením. Přímější povahy by řekly, že Schwarzenberg byl k blití, ale já to neučiním. Nevím, kde se neustále bere tradovaná aureola o jakési noblesnosti této postavy člena české vlády za Stranu zelených. Architekt ministr Bursík působil dojmem, že je mluvčím ODS. Stále hovořil o jakési architektuře a jeho řečnický výkon na obranu radaru byl lepší, než výkon řečníka Topolánka. Také křesťanka Šojdrová překvapila svou vehemencí, s jakou obhajovala radar USA do ČR.

Nedivím se, že poslanec ČSSD Zaorálek se za řečnickým pultem neubránil smíchu, když konstatoval, že vládní koalice tahá argumenty z paty, protože žádné rozumné nemá a zatím žádné relevantní nezazněly. Musím s ním jenom souhlasit. ČSSD nebo hnutí Ne základnám by mohli videa s řečnickými výkony Schwarzenberga, Parkanové, Šojdrové, Bursíka umístit na svých webech, protože tak děsivý kabaret se jen tak nevidí.

Pane poslanče Křečku, udělejte všechno pro to, aby smlouva o radaru nebyla schválena. Tak nedůvěryhodná argumentace koalice je děsivá.

Lájoš 30.10.2008 14:28

Dobře zásobený Křeček na ......

Z pana Křečka doslova sálá vítězství jeho ČSSD. O důvodech které k tomu vítězství vedly se ze široka rozepisuje. Snad má někde i pravdu, ale dle mého se sakra mýlí v tom hlavním a to že voliči jim dali hlasy pro jejich úžasně pro lidi přitažlivý program a politiku. Zajímavější bude sledovat, co ve skutečnosti budou socialisté schopni nabídnout. Nevím, bude-li stačit hospodaření na dluh, jen aby byly plné žaludky.Vždyť vláda socialistů, to je přešlapování namístě, úlitby nefachčenkům, voličům to socialistů a komunistů a to na dluh a to je vše.

Vítězství socialistům spadlo do klína zásluhou trojkoaličního vládnutí - nevládnutí, kde takové nány Jakubková a Zubová, zvláštní lidé typu Hovorky, Lišky, Tlustého a několika dalších, kteří nevědí co by chtěli a jestli vůbec si pro svou kariéru vybrali tu správnou stranu. Taky obsazení některých ministerstev nebylo zrovna šťastné a tak pravicový volič je znechucen a dal to najevo.

Vašek 30.10.2008 14:22

Bratrská pomoc.

Je to čím dál lepší,představitelé vítězů mnoha a mnoha slovy radí poraženým,co dělat,aby opět byli vítězi.Je to na stejné úrovni,jako bratrská pomoc Brežněva,zkrátka cesta do pekel.ČSSD je p.Křečku skutečně socialistická strana nemající žádný program,než rušení prospěšných zárodků reforem ,což při masivní kampani stačilo,aby 14 %  voličů jim v těchto volbách dalo hlas.A pokud jde o komunisty,tak ti stále i svým názvem vycházejí z učení Marxe,Engelse,Lenina se základem v třídní nenávisti,revoluce ,vlády proletarátu,spol.vlastnictví výr,prostředků,atd.Jen čekají na vhodné podmínky,aby svoje cíle mohli uskutečňovat.Proč by jinak z názvu neškrtli slovo "komunistická"?

x 30.10.2008 14:22

x

Krecek , to je dementni duchodce

Kajan 30.10.2008 14:09

A ta lepší polovina národa nerozumí Vám, Křečku ! Dzp.