8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Minutus 7.5.2009 8:43

Honzákovi bych

oponoval s tím, že mobily a jejich provoz jsou vůči podobné částce marginální záležitostí. Momochodem - kolik asi mobilních připojení k internetu ministerstvo potřebuje? Co s tím má společného portál za 370 miliónů? Nač vlastně potřebuje ministerstvo tak drahý portál? Obecní úžady větších pražských obvodů mají slušné portály za zlomek této ceny. Ministerstvo má větší moc, kakže potřebuje dražší portál? Dovolte mi úsměv ...

Minutus 7.5.2009 8:36

Re: Hnupove, to chcehte opravdu znicit ODS?

Gandalovi4 na ODS kašle. Dostane jistě tučnou provizi.

xxx 7.5.2009 8:11

Re: autorce bych

Ono to podstatne je zmineno jen tak mimochodem. A to 'dva roky prace'. Telefonica tam uz dva roky tvori, integruje, provozuje stovky blikajicich krabic - a ted by tam mel nabehnout nekdo uplne jiny, vsechno vyhazet a zacit znova? Vsechny ty 'nejmenovane zdroje' by hlavne rady videly aspon kus tech stamilionu ve sve kapse (jooo, za zprostredkovani kseftiku jsou fajn provize a vysledek uz nas zajimat nemusi, ze). Pan Gandalovic se zase jednou projevil jako rozumny manazer

Jiří Heincl 7.5.2009 6:57

Re: autorce bych

Honzáku, Vaše pravicové a konzervativní názory jsou mi sympatické. Domnívám se však, že Vaše obhajoba ODS není obhajobou pravicové politické strany, protože ODS už podle mých zkušeností pravicovou stranou není. Stala se z ní strana klientelistů, nebo-li ekonomických lumpů. Uznávám však, že ODS je zatím menší zlo než ČSSD. Uznávám také, že v tomto konkrétním případě s MZe můžete mít pravdu.

honzak 7.5.2009 6:12

autorce bych

doporučil, aby si napřed zjistila, u kterého že operátora má MZe služební mobily. Pak teprve může vytasit plamenné pero a dštít oheň a síru. 

Pro zjednodušení - když vaše rodina bude mít 2 mobily u O2, tak svým trojčatům pořídíte k 10. narozeninám mobily (s datovými přenosy) od Vodafonu? Těžko.

strejda 7.5.2009 0:54

Re: Hnupove, to chcehte opravdu znicit ODS?

Budete se divit, někteří si to opravdu myslí a někteří myslí jen na peníze. Ví, že se k lizu dlouho nedostanou.

derikze 7.5.2009 0:36

Hnupove, to chcehte opravdu znicit ODS?

Kde jsou vase sliby o transparentnosti a o boji s korupci? To si opravdu myslite ze staci vylepit plakaty, zaplatit poskakujici umelci, postrasit levici, a lidi vas budou s nadsenim volit?