7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Poprask kolem Vidnavy

Shodou okolností se stalo, že vzápětí po uveřejnění článku Volební soupeření ministrů I., zabývajícím se bývalým ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem jako " jedničkou" na kandidátce ODS v Západočeském kraji, proskočila na veřejnost zpráva, že panu exministrovi hrozí další nepříjemnosti v souvislosti s policejním vyšetřováním "kauzy Vidnava".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 26.9.2013 13:13

Nesouhlasím s autorem!

Odvolání paní Vesecké, bylo patrně největší chybou pana Pospíšila, která otevřela cestu EU-hujerské policejně-st. zástupcovské mafii, která (po panu Čunkovi) pokračovala dalšími pokusy o policejně soudní a masmediální likvidaci výhradně ne-euhujerských, pravicových politiků (Parkanová, Vondra, Julínek, prim. Svoboda, P. Drobil, R. Pekárek..) a zatím vyvrcholila politicko-soudní likvidací premiéra Nečase, za zcela bezvýznamný soukromý "melouch" jeho podřízené paní Nagyové.

Zvlášť je ovšem nutno uvést pana exprezidenta V. Klause, proti němuž se spojily všechny EU-mafie v této zemi.

Oportunismus pana Pospíšila (a ne jenom jeho) se bohužel projevil i jeho dodatečným souhlasem se světově bezprecedentním stíháním občanů vlastní demokratické země, za čistě ekonomické činy, které proběhly pouze v ní (dokonce s vědomím tehdejší vlády), soudními orgány cizí (švýcarské) země. (Která se špinavými, např. německými a francouzskými penězi ve svých bankách má trvale neřešené problémy). V mých očích ho neomlouvá ani to, že ty naše, na těchto "eko-mechtlích" se podílející vlády byly zcela levicové.

Z. Rychlý 24.9.2013 23:22

Býti grafomanem,

to je velmi zlá sudba !

J. Kadeřábek 24.9.2013 16:50

Marcus Porcius Cato

Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno (zde Pospíšil).