2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 2.5.2009 12:35

Tak anarchisžté už nejsou extrémisté.

Že by anarchisté už vůbec nebyly extremínsté? To mě je novina. A co jiné levičácké bojůvky? Tak když bránít extrémistum ,tak tedy všem a bude to ale ještě demokracie? Jaký je rozdíl mezi hubením židu a třídních nepřátel?

Pana redaktora LN bolí, že extrémistum-anarchistum bylo bráněno v utoku na jiné extrémisty. V USA když demonstruje KKK, tak demonstranty chrání také policie a to i černoští policisté. A pronáslednovaní a zakazování nejsou ani nacisté, Jsou jen pod kontrolovou FBI. Dobře pamatují běsnění Čsl. tisku, když krátký čas bylo bráněno v činosti KSUSA. To bylo řevu a fašismu. Tak když nechcete fašismus,nechcete nacismus, tak také nechtějte komunisty. Oni se ale ti extrémiste budou vždy vyskytovat, tak jako zločinci. A to i z dobrých slušných rodin.

Jenda 2.5.2009 11:36

"pochod za svobodu‘ pořádaný na výročí genocidy nějak smrdí"

Mimochodem nepochybuji, ze jste schopny najit nejakou tu genocidu na zcela libovolne datum. Nebo aspon vyroci duleziteho Hitlerova projevu, vyhrane bitvy tu ci onde, ...

lifo01 24.5.2009 8:57

Re: "pochod za svobodu‘ pořádaný na výročí genocidy nějak smrdí"

souhlasím s tebou podlě teho, co jsem zjistil po přečtení tehoto článku...i když článek ti celkem ukáže pravou tvář, vzlásť v době, kdy s ekoná dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

Jenda 2.5.2009 11:31

Co takhle nepovolovat, tihat ci ucine rozhanet takove akce

které smrdí rasismem a potlačováním práv vetsiny? To nejde, ze? Vetsina je odporne sejrovate bila a jako takova ma pouze povinnosti. Kdezto mensina je krasne opalena a jako takova ma pouze prava. A vyrvavat si muze naprosto cokoli.

K. Babák 2.5.2009 9:34

Cesty jsou rozličné.

Nechci posuzovat, která ideologie je mi odpornější. Ale nedá se nic dělat: v případě "zneškodnění" jednoho člověka, který sedí v hospodě, kmotra v opevněném sídle, hájeném ochrankou, jedné skupiny výtržníků nebo dvou skupin výtržníků opačného zaměření je třeba použít různých metod.

Konkrétně při silovém zásahu proti DS by se k zasahujícím policistům "přidali" anarchisté, antifašisté a Romové (aby jim pomohli při potírání zla). A policajti by se místo zasahování bránili v kruhové obraně. Ostatně si stále myslím, že výlohy se nezabedňují kvůli neonacistům, ale kvůli jejich protivníkům, i když se nám neustále podprahovými metodami vtlouká do hlavy opak.

Připomeňme si, že výmarská republika do nacistických demonstrací střílela a jejich účastníky zavírala. Mein Kampf byl napsán ve vězení, (ostatně Stát a revoluce taky). Současná situace je důkazem toho, že je něco v nepořádku a zatím známe z minulosti řadu řešení, která nefungovala a u kterých se dá předpokládat, že nebudou fungovat ani v budoucnu. Teď jen vymyslit něco nového.  

Starosta 2.5.2009 9:42

Re: Cesty jsou rozličné.

R^

Jakub S. 2.5.2009 18:57

Re: Cesty jsou rozličné.

Ale kde. To "vězení" bylo náramně fešácké a brzičko ho pustili. A toho střílení bylo minimálně a postupně už vůbec žádné, víte? - Historik

Starosta 3.5.2009 4:54

Re: Cesty jsou rozličné.

A co to mění na tom, co napsal ? Výmarská republika byla demokratická tak, jako ta naše. Jak by měl vypadat kriminál ? A proč ty sarkastické řeči o ubývajícím střílení ? Jak moc se podle Vás má střílet na politické protivníky ? Kdo bude rozhodovat, na koho se bude střílet víc a na koho mín´? A jaký pak bude rozdíl mezi námi a nacisty ? To byla hloupá poznámka.

-ferry- 2.5.2009 9:23

Dvojí metr ...

... je u nás zlegalizovaný.. Viz Topolánek. Na jedné straně se hubičkuje s Mašíny a Paumerem,na druhé straně stále hovoří o boji proti terorismu.To přece nejde ! Není možné chválit a obdivovat jedny teroristy a bojovat proti druhým.Terorismus je jen jeden.Neexistuje  n á š (dobrý) terorismus a  j e j i c h (špatný) terorismus. I mezi muslimy je bezesporu hodně těch,kteří si pochvalují boj al Kaidy stejně jako si Topolánek a řada jiných u nás pochvaluje boj Mašínů.Dokud tohle nepochopíme,nemůžeme proti teroristům bojovat.Jen pokrytecky o boji hovořit ...

Ladislav N 2.5.2009 9:47

Re: Dvojí metr ...

JIstě máte na mysli komunistický teror a nositele myšlenek a programů, které k němu vedou.....

ll 2.5.2009 8:38

Dvojí metr

Jako obvykle

cb 2.5.2009 8:12

Tvrdit

ze je v poradku, kdyz policie jedna podle politicke objednavky, to uz je vrchol. Nejvyssi cas emigrovat, tohle nedopadne dobre.

Starosta 2.5.2009 8:22

Re: Tvrdit

Nejhorší na tom je, že taková očividná selektivní šikana (týká se jen extremistů hnědých, ale nesmí se ani náznakem dotknout extremistů rudých ani zelených) nejspíš časem podnítí sympatie k "utiskovaným".

rolandszewczyk 2.5.2009 7:53

,

eště by mne zajímalo,co je ten onen extremizmuz!

Gregory 2.5.2009 7:26

Všem stejně ?

Neustále se přetřásají různí neonacisti a rasisti . Ne , že by mně nevadili . Vadí . Daleko víc mi ale vadí , že komouši si můžou svobodně propagovat svoje učení založené na nenávisti a směřující nepopiratelně k zotročení většiny obyvatelstva . Jejich vzpomínání na dobu , kdy měli naprosto neomezenou moc a ničili životy všech , kteří se jim zdáli nepohodlní je hnusná . Včerejší  demonstraci  bývalých " nadlidí "  u fontány měla policie neprodleně rozehnat vodními děly a slzným plynem . ONI by neváhali ani vteřinu .

Starosta 2.5.2009 7:38

Re: Všem stejně ?

Pobavila mně představa, že by "experti" (typu Klára Kalibová nebo Ondřej Slačálek, ale v obráceném gardu) mudrovali nad symbolikou jejich oblečení, "znalci" by se pokusili objasnit nejrůznější zkratky a čísla na jejich oblečení z vietnamských tržnic a zkoumali by, které věty z jejich projevů zazněly z úst masových vrahů Lenina a podobných (asi většina).

Karel 2.5.2009 7:21

Tisk.

Největšimi pomocniky extremistu jsou novinaři. Kdyby se o pochodech kde se sejde sto lidi měsic dopředu nepsalo neprobiralo se to ze všech stan, nestrašilo se tak by byl klid. Extremiste počitaji že jim novinaři udělaji zdarma reklamu a proto tyto pochody organizuji. To same děla policie svym masovym nasazenim za penize daňovych poplatniku. Myslim si že by tam stačila hlidka ktera by  pochod natačela a pokud by tam došlo ke kriminalnim činum aktery by mohla trestně stihat.

St 2.5.2009 11:05

Re: Tisk.

Novináři toť opora terorismu a extremismu. Bez jejich výplodů by tihle hoši a jejich akce byli neznámí a to "člověka" fakt nebaví. Jak to funguje dnes to je jiná káva, "sláva novinářům".

honzak 2.5.2009 6:55

extrémisté správně cítí

svoji šanci. To, co předvádí vláda a opozice je extrakt hnusu a šéfící extrémistů dobře ví,že získají v některých regionech dost hlasů. Třeba na Cikánském problému.

Kdyby vláda a opozice jen nekafraly a konaly, měli by extrémisté po žížalkách.

Ladislav N 2.5.2009 6:35

Autor nás "pozapomněl" seznámit s ústavními principy, z nichž je odvozena svoboda projevu a shromažďování v praxi

Spíše by prospělo zamyšlení, jak se dostat z důkazní nouze při potlačování extrémistických skupin (a nejenom nacistických, rasistických, ale např. i komunistických), které míru svobody danou Ústavou ČR ve smyslu ohrožení svobody ostatních překračují. Extrémismu se místy blíží i politika ČSSD vycházející z komunistických kořenů svého členstva i vedení.

Starosta 2.5.2009 7:13

Re: Autor nás "pozapomněl" seznámit s ústavními principy, z nichž je odvozena svoboda projevu a shromažďování v praxi

Je těžké bojovat proti extremismu v zemi, kde v parlamentu mají zastoupení dvě extremistické strany -komundírové a zelení. Jsem zvědavý, jaký argumenty se dají najít proti náckům a přitom neplatí proti komančům anebo straně zelených, která na extremismu vybudovala celý svůj imidž.

Starosta 2.5.2009 7:17

Re: Autor nás "pozapomněl" seznámit s ústavními principy, z nichž je odvozena svoboda projevu a shromažďování v praxi

Respektive : jak bojovat proti extremismu, aby Paroubek nepopudil své spojence komunisty a Topolánek své spojence zelené ?

Vodník 2.5.2009 0:19

Potírání extremismu

A kde byla policie, když židovští extremisté minulý týden zničili vystavované exponáty Petera Fusse v NoD?

Jirka 2.5.2009 1:01

Re: Potírání extremismu

Zatýkala Dukea.:-P

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 2.5.2009 3:29

Re: Potírání extremismu

Vodniku, nejsem Zid, ale ty fotomontaze mi pripadaly dost nechutne a ani se Zidum nedivim, ze tu vystavu "ukoncili".

Starosta 2.5.2009 7:43

Re: Potírání extremismu

Já se jim taky nedivím, ale je možné rozdělovat extremismus na dobrý a zlý ?

Vodník 2.5.2009 14:09

Re: Potírání extremismu

Na ukončení té výstavy měli plné právo! (i když zůstává otázkou, proč si nezjistili, co se tam bude vystavovat) Na ničení exponátů nikoli! Výraz "polská svině" je žalovatelný.

Jenda 2.5.2009 11:34

Re: Potírání extremismu

Asi se vam vykalim na rohozku, prohlasim to za umeni a beda vam jestli to uklidite!

Harpyje 2.5.2009 13:17

Re: Potírání extremismu

Jak jste přišel na to, že to byli extrémisté? 8-o Extrémistou, když už na tomto výrazu trváte, bych spíš nazvala onoho "umělce", protože konformě s extrémními hnědými a rudými levičáky, dělá z obětí pachatele.

Vodník 2.5.2009 14:11

Re: Potírání extremismu

Viz mou odpověď Petru Viletovi.