2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
so 4.12.2008 5:16

Opakuji kere?

Ker vloni prohlasil ze byt v armade je romanticke a sexi.

Pete 3.12.2008 21:38

Ten Houba byl šéf Kubiceho, kterej ho vyhnal od policie

na základě trapně a uboze zdůvodněných disciplinárních přestupků. To musí bejt opravdu velká sv.ně. Nevolil jsem ODS hlavně kvůli tomu, že Langer nechal toho Houbu řádit. A pak se nad vším zavřela voda a jsme zřejmě definitivně polomafiánskej stát.

Schumacher 3.12.2008 17:56

To nemusí být špatné, říkal jsem si v duchu při představě, jak se většina lidí obvykle chová k subjektům, které jim připadají sexy.

Naivní představa. Místo kytice růží, romantické večeře a cesty k oltáři,  jen ošukal a opustil....

Jiří K. 3.12.2008 17:51

Lidé jako pan Zimmel nemají u policie ČR co dělat

Zabývají se nepotřebnými záležitostmi a hledají problémy tam, kde nejsou.

No posuďte, co se o sobě nestydí pan Zimmel přiznat: ...uznávaný odborník na finanční kriminalitu, zejména problematiku praní špinavých peněz, ideový otec problematiky vyhledávání a zajišťování zločineckých zisků... Ještě tak aby někdo strkal rypák do věcí, do kterých mu nic není a okrádal ty nejschopnější podnikatele o jejich krvavě vydřené peníze - vždyť těm lidem je třeba naopak pomáhat a chránit je!

...zakladatel a ředitel Finanční policie... Pořádná přitěžující okolnost, to se tedy máte čím chlubit. Něco tak nepotřebného a zhola zbytečného, jako je finanční policie, ve státě, jakým je a byla Česká republika snad už ani nenajdete. To je jasné od počátku (a to nejen od klausových výroků o špinavých penězích) a proto také za Klausových vlád žádná finanční policie nemusela být a také nebyla vytvářena. Když ji přesto nezodpovědní a korupcí prolezlí socialisté bůhví proč nechali najust vytvořit, je nanejvýš správné, že jakmile se ODS dostala znovu k moci, tak  moudře a spravedlivě tento zbytečný státní úřad zrušila. Tak to má být a tak je to správné. Díky pane ministře. ODS vždy neochvějně stála a stojí na té správné straně barikády...

Pro pana ministra platí, že je třeba mít klid na práci a moci se tak věnovat důležitějším a výnosnějším záležitostem. Vymýšlet hesla, která se namalují na policejní auta, provádět výběrová řízení na nákupy vozidel (či jiného vybavení) za miliardy a řešit jejich zbrusu nový design, také v oblasti nemovitostí je pole neorané pro kreativní mozky a jsou tu další a další velice (finančně - pro někoho) zajímavé záležitosti.

Zkrátka svojí kvalifikací, svými prioritami a svým přístupem k práci nemůže být pan Zimmel v současné české policii ničím jiným, než personou non grata.

janoryna 3.12.2008 14:12

příznivci pravice musí podporovat

současného ministra vnitra. finační policie házela klacky pod nohy úspšným podnikatelům a proto je zcela správné, že byla zrušena. také policie postupovala správně vůči chorvatským fanouškům bourajících prahu a správně použila vrtulník a obrněná auta kvůli razii proti vyčkávajícícm vietnamským trhovcům. nemůže nikdo chtít, aby naši hoši byli zraněni při zákroku proti rozjetým fanouškům. ale v případě trhovců je třeba opatrnosti-co když se příště začnou bránit. nakonec, neměli si cio stěžovat na na naše způsoby vydávání víz.

majolenka 3.12.2008 21:23

Re: příznivci pravice musí podporovat

já bych si dovolila nesouhlasit s titulkem, jsem příznivec pravicové politiky, ale mám na mysli politiku, nikoliv to co je vesměs spojeno i spojováno s ODS. Samotný ministr Langer, fakt je, že se mi zdaleko nejvíc líbí jméno Íčko, nějak mu zkrátka sedne, umí vše (vzpomínám na něj ještě jako řadového člena ODS, když už byl natolik výkonný, že ještě v roli koncipienta s titulem lékaře a mandátem ve sněmovně fakturoval denní palmáre za cca 72 hodin, tehdy jsem si řekla, ha, to je vskutku skvělý matemataik, ten to dotáhne daleko). Bojím se čím dál víc těch ověnčených tituli (VŠ snadno a rychle za 3 týdny), co nikdy v životě nědělali občasnké povolání a vstoupili rovnou do politiky (Gross, Nečas, Íčko, a plno jiných), znají tito lidé i něco jiného než politiku? Znají klasický profesní postup, kde mnohdy platí (bez strýčků a tatínků), nemáš na to, máš smůlu? Co vyrůstá z těchto skleníkových dětiček než jen hajzlíci? Z těch novějších vzpomínek na Íčko se mi vybaví slavná prohlášení, že je třeba polici očistit od nomenklaturních kádrů? Po 20 letech po revoluci? Po té co tomuto  ministerstvo šéfovala minimálně jedna koaliční strana? Íčko to zkrátka musel zachránit. A tak ačkoliv civil, znám minimálně 2 kluky kolem 30 let, co znechucene od Policie (pod vedením Langra)  odešli, evidentně byli v 10 letech napojeni na STB. Ani nemusím sledovat tento resort nijak důsledně, abych zcela zákonitě nabyla dojmu, že Íčko kriminálku rozprášil na politickou objednávku. A neproplacené přesčasy jsou jen třešničkou na dortu personální politiky, kterou by mu závidělo i stádo slonů v porcelánu. Íčko není pravicová politika, je to zastírání a odhánění vyšetřování od Íčka a jeho spřízněných. Jen tak mimochodem, fin. policie v takové Itálii má kupřídlaku takové pravomoce, že vlítnout do kanceláře na Jánském vršku nebo na Mar(f)iánské nám, Pha 1, měli by hoši dost naděláno v trenkách. Hlavně že budeme mít další dopravní web už si běžím sehnat wifinu.Doufám, že Langera krize ODS  smete do stoky.

jachtík 3.12.2008 12:49

vopelichanej langer and his boys

on myslí "sexy policie" asi tak jako "sexy langer", oboje působí víc než antikoncepčně...

jerry, the advent mouse 3.12.2008 10:33

Problém vlastně vidím v nekontrolovatelnosti policie

policista vás i bez jakéhokoliv šetření může odbýt tím, že se trestný čin nestal, stížnost zamítne jeho nadřízený -třeba kamarád z bowlingu, inspekce MV vám sdělí, že se tímhle nezabývá. Takže když nemáte u policie známý, musíte mít štěstí .;-(

Ludva 3.12.2008 9:04

Policie by měla přitvrdit

Líbí se mi, jak v USA při kotrole auta namíří zbraň, ruce na kapotu a žádné dohadování jako u nás. Neposlechneš policii - hned střílet. Co si dneska krominálníci vůči policistům dovolují, je tristní. Policie má taky nevděčnou práci kvůli soudům - ti většinou těžce chyceného pachatele hned pustí, kdo by měl rád Sysifofskou práci. Nejlepší by bylo, kdyby za chycení při činu okamžitě následoval trest, stejně se pak už nic nového nezjistí, leda zamlží a zapomene.

karas 3.12.2008 9:38

Re: Policie by měla přitvrdit

Ani v USA to není vždy tak, jak píšete. Pokud vás zastaví a běžně kontrolují, určitě na vás hned nenamíří zbraň.

Honza z podhůří 3.12.2008 10:37

Re: Policie by měla přitvrdit

Nemyslím si, že by musela přitvrdit při běžných úkonech, jako je silniční kontrola, ale při takových manévrech, jako jsou ty proti neonáckům by přitvrdit rozhodně měla - nechápu jak je možné, že po zásahu policie je víc zraněných na straně policistů než na straně opačné. Kde to žijeme?!!!

Ypsilon 3.12.2008 13:48

Re: Policie by měla přitvrdit

Souhlas

hlína 3.12.2008 19:11

Re: Policie by měla přitvrdit

Honzo,ještě návod pro policii .jak má postupovat,když cikáni demolují město?

Marat 3.12.2008 12:25

Re: Policie by měla přitvrdit

Ludvo,obávám se,že o té namířené zbraní na řidiče při kontrole, jste viděl jen v nějakém akčním  Americkém filmu.NIc takového se neděje.

jachtík 3.12.2008 12:52

Re: Policie by měla přitvrdit

jenže to by všechny ty sexy tetky a strejdové museli doopravdy něco profesionálního dělat a ne se jen tak směšně motat po světě. ještě mám na paměti, jak zloděj při zákroku uhodil policistu-strejdu, ten ho hned pustil a pak tejden bulel do médií, jakej je chudáček ublíženej a hrdina. howgh.

Liška 3.12.2008 18:54

Re: Policie by měla přitvrdit

Ludvo,máš to nahoře vymatláno! Neměl bys tak hltat ten Hoolywodský škvár!

StandaT 3.12.2008 8:13

Proč vybírat?

Proč vybírat? Dejte celý seriál.

joe 3.12.2008 7:43

Policie snad ano.

Teď ovšem chápu, proč pan ministr prohlásil, že není ministrem policie. Jinak by už ta hlava zcela vyvracela její tvrzení.

Nomen 3.12.2008 5:41

Naše policie je úspěšná a otevřená: Ctrl+V

Mapy nehodovosti jsou přístupné na webových stránkách www.jdvm.cz/pcr/. Do formuláře se zadají požadovaná kritéria a program vygeneruje mapu oblasti, případně seznam nehod, o nichž se dále lze dozvědět další podrobnosti. Stránky se ale, zřejmě pod velkým náporem zájemců, načítají pomalu, či vůbec nefungují.

jachtík 3.12.2008 12:53

Re: Naše policie je úspěšná a otevřená: Ctrl+V

pomalu pěkně pomalounku.... to je přece sexy nebo ne?

Ach jo 3.12.2008 4:52

Policajti byli vždycky sexy, asi jen pro ženské a buzeranty

Protože jsou to č...áci. Pomatuji modré, zelené a teď černé, jsou pořád stejní.

kirast 3.12.2008 0:19

Ministr lhal občanům, zločinci mají prázdniny, jen si řekněte ...

To bude tedy takový bulvár na přání? Něco jako kinoautomat? Nešlo by z toho udělat stopadesátidílný seriál? Už se těším na televizní zpracování!