28.5.2024 | Svátek má Vilém


Diskuse k článku

POLITIKA: Polepšil se hříšník Zeman?

Miloš Zeman se ocitl již v mnoha rolích. Byl tím, kdo strašil „spálenou zemí“, spoluautorem opoziční smlouvy, tím, kdo nešetřil urážkami i arogancí, v roli prezidenta „ohýbačem ústavy“, ale i fackovacím panákem „kavárny“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 11.3.2022 13:53

Matematicky z toho plyne:

Šubrt žije v křupanském světě, možná i načichl křupanstvím. Všude (kde?) to je lepší.

Gazdík s Pavlem mají na mysli Mali, opakovaně to kvákli do kamer.

Dávejte si na tohle majzla. Než z Vás něco vypadne. Šubrte. Bavilo Vás to na základní škole, nebo si myslíte, že ňůvvsrům dává víc???

T. Hraj 11.3.2022 15:51

Neříkejte mu Šubrte! Vidíte, přeci, že je to ve skutečnosti Paul Krugman. A z cesty mluví, protože je omámen vlastní nobelovkou.

M. Valenta 11.3.2022 9:33

Opět lže, jinak by vyletěl z Hradu. Letět měl tak jako tak, po tom všem co tu natropil.

V. Hlad 11.3.2022 9:03

Je úžasné, jak lze v jednom článku někoho skoro pochválit a zároveň pomluvit a urazit. Takhle má vypadat správný novinář, použitelný kýmkoliv a k čemukoliv.

J. Nevrkla 11.3.2022 9:01

Podle mě Zeman zřejmě kvůli věku dětinští, není schopen chápat problém v souvislostech, chová se jako malý ublíženy kluk. U mě ztratil respekt.

K. Šubrt 11.3.2022 11:01

Jako obvykle, skvela analyza Mr Nevrkla ❤

V. Balcařík 11.3.2022 8:30

On vlastně jedině Zeman nakupoval plyn z Ruska nebo jak?

T. Kohout 11.3.2022 7:30

Zeman razil politiku i ekonomiku "do všech azimutů". Část jeho protivníků, médií a ulice z toho udělali, že je rusofil. Velmi prosté a navíc pravdivé vysvětlení. A nyní mají potřebu to vysvětlovat ještě dále.

J. Pavelka 11.3.2022 8:15

TO ano, a to bylo jedna z mála věcí, které dělal opravdu s přesvědčení....Ale ono se ukázalo, byť si to nepřipouštěl, že to v našich podmínkách (aspoň tak jak si to představoval) z "vnitřních i vnějších" prostě v této podobě nejde, a ukázalo se to už před tím ....Teď za tím Putin ale udělal definitivně tečku.

V. Petr 11.3.2022 11:07

Při naprosto šílené politice Bruselu je třeba hledat jiné obchodní partnery.

Š. Hašek 11.3.2022 14:46

1. Na Rusku bych nic neměnil. Ostatně ječením Němcové si plyn do kotle nenapustíme.

2. Ono to vyvane, až USA jasně potvrdí, že Ukrajina sousedí s Ruskem. Není nějakým Mexikem, za americkým plotem. Celkem se to již rýsuje.

3. Rosatom je světová jednička v elektřině z atomu. Neohlížel bych se příliš na to, co o tom soudí studentky politologie od Jelínka. Jílkovou bych nechal komentovat nové trendy ve složení sprchových gelů.

4. Momentálně se zájmem sleduji, jak blbky a blbečkové jsou vyjevení z cen benzínu. Protože si opravdu mysleli, že Biomasa s Bursíkem vošefují všechno. A Putin se každé ráno ptá nějakého joudy z muzikologie Beka.

J. Ošlejšek 11.3.2022 7:00

Polepšený hříšník - možná. Čestný člověk hodný úcty- nikdy. Než rozdávat medaile měl raději abdikovat. Napáchal příliš mnoho a velice poškodil svou zemi.

F. Svoboda 11.3.2022 9:13

R^Je třeba si pozorně přečíst včerejší článek pana Fendrycha na Aktuálně. Z něj jasně vyplývá, že Zeman je jednoznačný proruský kolaborant a jeho poslední vystoupení je pouze nálepka, jak se vyhnout nařčení z velezrady !!!

Š. Hašek 11.3.2022 15:05

Fendrycha, milý Svobodo, bych rád četl, ale abych si ho také mohl srovnat s okolím. Momentálně ho čtu jako "velice jednoduchého Emanuela Moravce".

Dnes mám několik záložek mrtvých, zakázaných, cenzurovaných, Svobodo/svobodo. A vy jste šťastný jak kolektiv soudružek uklízeček od Fendrycha.

Víte o tom (Svobodo/svobodo), že i Heydrich si mohl přečíst Švejka? To nějak někomu uteklo, Himmler neměl voči všude. No, nějak si nevzal ponaučení a skončil jak koroptev. Jako brokama. V Libni.

Naposled, co jsem byl na Rusi, tak v knihkupectví v Moskvě měli takové knihy, že Vy, Fendrych a Rakušan byste se z toho přímo ppoossrrali.

Hitler vedle Havla. Castro vedle nějaké Dolores ..... . Klaus vedle Stalina. Gorbačov vedle Chruščova. Měli tam i Obamu s plachťáckýma ušima, v té knize byly velké snímky té jeho "dodělávané a dopisované občanky".

Uznávám, že nejlepší je čučet na bednu. To je potom pořádek v makovici a člověka nenapadaj hybridně nepekarovské myšlenky.

P. Baum 11.3.2022 0:52

Není pravda, že Churchill "zatáhl Brity do války s Hitlerem". Když se stal premiérem, Britové už ve válce byli, vyhlásila ji předchozí vláda.

J. Štembrok 11.3.2022 0:24

Ono se správně říká, že otázka nemůže být nikdy špatná...