7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Pokladny a sám Babiš v poli

Ministr financí Andrej Babiš prostě chce pokladny živnostníků zapojit online na finanční úřady, aby bylo zřejmé, že nešidí v daňových přiznáních. A opozice mu to nechce povolit, proto vede při schůzích tomu věnovaným dlouhé řeči, aby nedošlo ke hlasování.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 11.1.2016 12:40

Re: agent Bureš

Babiš si už vyzkoušel, že čím víc lže a plácá nesmysly, tím větší má podporu klientely zakořeněné v totalitním komunistickém státě. "Klaus všechno rozkradl" je mantra donekonečna opakovaná skalními komunisty. Babiš mezi ně patří. Ano, je to nebezpečný demagog a lhář. JEHO voliči to považují za přednost...

B. Hamáček 11.1.2016 6:31

Toto je cíl

A o co jiného jde , Bureš potřebuje

1) mít o každém poctivém přehled ,

2) podívat se , kde jsou na trhu mezery pro jeho podnikání

3)výborný jednorázový a stálý příjem pro spřátelené firmy -hardware a provoz této šikany

4) jako každý levičák veškerou , hlavně politickou konkurenci vyřadit a zlikvidovat střední třídu , jako cele. Ta jde všem levičáků děsně na nervy. Správně se přeřekl Mládek s parazity. To nebyl úlet jednotlivce , to je program socanů všeho druhu.Konkurenci zlikvidují tím , že nebude mít čas prostředky věnovat se opozici k jejich řádění . Bohužel je to celosvětové.

P. Maleček 11.1.2016 6:10

EET jako prostředek k úplnému ovládnutí společnosti

Kdyby Babiš 10% své energie vrážené do EET věnoval daňovým podvodům velkých firem, tak by mu už teď státní pokladna přetékala. To, že to nedělá je pochopitelné jaksi lidsky, protože kdo by si kálel do vlastního hnízda a hnízd svých oligarchických či státněfiremních parťáků, že.

Ale u něj je hlavním důvodem ten mocenský. A tím je likvidace posledního jakž tak svobodného společenského uskupení, kterým živnostníci a malí podnikatelé jsou. Zbytek společnosti už má spolu se sosany a fráterníky v hrsti, coby závislé zaměstnance, členy odborů či nemyslící masu dle pokynů reklamy utrácející v hypermarketech a po večerech tupě zírající na televizi.

To kombinováno s dalším účelem EET coby generátoru vyvolávání závisti a nenávisti (oni kradou což já ve fabrice nemůžu) a tím dalšího rozeštvávání společnosti, kde zdatně sekunduje i Babišův prezidentský parťák Zeman, si společnost ve svém zájmu transformují na na nich závislou a vnitřně rozhádanou masu, s kterou si budou moci s pomocí jejich médií dělat co chtějí.

No a vo vo vo tom to s tou EET je.

B. Hamáček 11.1.2016 6:32

Re: EET jako prostředek k úplnému ovládnutí společnosti

Ano toto je cíl, ne nadarmo je Bureš agentem Stb a zcela nepochybně i KGB. Odtud fouká vítr.

P. Lenc 11.1.2016 8:49

Re: EET jako prostředek k úplnému ovládnutí společnosti

Myslím si, že jste se trefil.