21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
libero 12.11.2009 9:12

Levicový liberál,

pečený sněhulák, není divu, že je v tom tolik zmatků.

Se sprostotami a lhaním začal už Zeman. Špidla pokračoval, jen poněkud zastřeněji a poťouchleji. Po totálním zmatku podvodů a zlodějny za Grosse všemu nasadil korunu Paroubek a DRáth, žák překonávající učitele.

Je ale opravdu chybou ODS, že se tomu přizpůsobila.

Al 12.11.2009 9:11

Re: Hulvátství a sprostota

Emile kde jsi byl celá 90.léta a hlavně léta po roce 2000? Hulvátství přišlo s novým vedením ODS ,s nástupem Topola ,Langera -,,Í-čka" tlučhoře a další sebranky.ČCSD po Zemanovo vládě měla 2 slabší předsedy ODS toho brutálně využila.Rozdělila i myšlení ve společnosti-vykopala dost velký příkop mezi pravicí a levicí.Paroubek v čele ČSSD stranu sjednotil a vytáhnul do boje proti totálně prázdnému Topolovi,který to vůbec nečekal.

jsk 12.11.2009 9:10

Tady nejde o drobnosti, že je někdo hulvát neb má či nemá

bradavici a pod. Tady njede o nic m0ně ne o to , zda bude "zprivatizován" (rozkraden) systém veřejného zdravotnictví, zda bude rozkradena budoucnost "privatizace" důchodového systému atd. Jde o stovky ne-li tisíce miliard kč! Vše ostatní je drobnost a zhabývat se tím je provětšinu lidí luxus, který si nemohou dovolit..

karas 12.11.2009 9:08

Re: emilova skleróza

R^R^R^!!

karas 12.11.2009 9:06

Výborné a věcné!

R^R^R^

toogood 12.11.2009 8:58

T. a P. nejsou v jednom pytli!

1) Nevšiml jsem si, že by se v kritikách na Paroubka hovořilo především o jeho fyzickém vzhledu (ne že by byl nepodstatný). A to, že jsou ze 7 komentářů 4 o Paroubkovi nesvědčí nutně o obludnosti šéfredaktora, ale možná o obludnosti Paroubka, že.

2) Topolánek samozřejmě nasekal popsané politické přehmaty a vůbec pravicovou politiku hájí velmi slabě, ale aroganci u něj žádou nespatřuji (přestože občas použije nějaký ten vulgarismus nebo gesto). A ani u něj nepociťuji touhu zničit jediného soupeře jako hlavní smysl jeho činnosti. V tom se naopak od Paroubka zásadně odlišuje.

3) Autor má pravdu, že `účel světí prostředky` používají více či méně všichni politici (a potažmo lidi) a že podstatný je cíl nebo dlouhodobý záměr. Topolánek pravda konzistencí zrovna neoplývá, ale oproti Paroubkově "politice všech azimutů", kterou nám už mnohokrát předvedl názorně v praxi je to naprostý hadr.

Luboš 12.11.2009 8:49

celá diskuse

řeší jediné, jestli bylo dřív vejce, nebo slepice. Pro mne je mnohem horším zjištěním, že politická scéna je jako banda loupežníků a tato je pro smích i pro pláč celému okolí. Pokud to tak půjde dál bude naše země mít stejnou nálepku jako nějaká banánová republika. Bohužel ani ve volbách nevidím nějakou převranou záležitost, který by natrvalo změnila zdejší poměry

čtenář zdrojů 12.11.2009 8:22

emilova skleróza

Paroubek se dostal do čela ČSSD až v roce 2005. Ale už v roce 2002 útočili modráci dost brutálně na Špidlu. V roce 2003 na kongresu ODS v Luhačovicích mluvili o Špidlovi jako o  Vladimíru Ilijičovi a označili ho za paranoidního autistu. A to na oficiálním sjezdu tehdy nejsilnější opoziční strany, který přenášela televize. Na tomto kongresu prohlásil Mirek Topolánek, že vládní strana ožebračuje lidi. Tehdy tou vládní stranou byla ČSSD. Jako bych slyšel Ratha nebo Paroubka, a aspoň je jasné, od koho se to tito oranžoví hulváti naučili. Špidlu vystřídal Gross, kterého ODS ihned začala nazývat "koloťukem". Poté, co Gross odkráčel za Barkovou, se objevil do té doby málo známý Paroubek. A hned měla ODS a její sympatizanti nové téma. Tím tématem byl vzhled maželky Paroubka, bradavice na tváři Paroubka a pneumatika kolem Paroubkova pasu. Ovšem největším šokem pro ODS bylo, když Paroubek začal používat modrácké metody komunikace a když si na pomoc pro tyto metody pozval Ratha. 

SIbi 12.11.2009 8:08

příští volby

Socani jsou strana křupanská a ODS strana v rozkladu. Doufám, že v příštích volbách oslabí obě. Chtělo by to nějakou stranu, která podporuje ty, kteří plní státní rozpočet.

ucitelas 12.11.2009 8:04

Re: Paroubkismus

vy jste přiletěl z Marsu?

fox 12.11.2009 7:53

Re: Kristepane, to je zase sosanský blábol...

Řečeno drsně a jasně,

emil 12.11.2009 7:44

Re: Ale, ale ...

Pane, nebo soudruhu, na všech bilbordech i na letácích ve schránkách bylo, komu všemu se přidá, na co se bude ČSSD specializovat, tzn. kam se budou dávat peníze. To vše v době velké finanční krize. Prosazování nesmyslného šrotovného, třináctých důchodů, zrušení poplatků ve zdravotnictví, ale zvýšení příspěvků nemakačenkům. Model ČSSD je naoko dobrý, "dáme všem, aby se měli lépe", ale když se všem všechno dá, nebude mít za chvíli nikdo nic, jen páni politici budou mít tučné prebendy. To je reálný program ČSSD.

emil 12.11.2009 7:39

Hulvátství a sprostota

přišla s Paroubkem. A egoistický styl vůdce strany je čistě Paroubkovské, teď na to "naskočil" i Topolánek. Oranžový mozek (který ale přemýšlí a vidí současný strašný stav) musí všechny soupeře dehonestovat. Je vidět, že Paroubkův styl převzalo dost lidí motajících se kolem ČSSD.

vlk 12.11.2009 7:30

Re: Paroubkismus

Asi jste článek špatně četl. ČSSD mě nezajímá, není to strana s programem, který by mně něco přinášel, Představitele této strany nemám důvod ani hájit, ani špinit. Pokud je ale Paroubek takový, jaký píšete, je důstojným partnerem Topolánka, Langera, Tlustého atd.

j 12.11.2009 7:08

Re: Ale, ale ...

třeba to tam není napsané ale je to jejich praxe ale předpokládám, že mě vyzvete abych to dokázal:-). Prostě vy v tom máte jasno a my též;-)

Hubený 12.11.2009 6:48

Re: Kristepane, to je zase sosanský blábol...

Hergot,Ladínku,ty Špidlovy penízky,ty Vás ale se/rou,co ......;-(

Divící se 12.11.2009 6:46

Re: Ale, ale ...

Je vidět, že program ĆSSD neznáte, protože hovoříte o něčem, co v tomto programu vůbec není.

Hubený 12.11.2009 6:46

Re: Vy věříte průzkumům věřejného mínění???

R^ a to navíc vůbec netušíte,jak se "průzkumy" mezi "občany" fakticky dělají .......;-D

Forstmeister 12.11.2009 6:25

Re: Ale, ale ...

Nechtěl bych se Vás dotknout, ale program ČSSD (dle mého názoru) není nic jiného, než nakukování a šacování cizích kapes. Sociální solidarita je něco jako rodina, líné a nezdárné dítě také nebudu hýčkat, halt mu utnu "tipec". Naopak třeba na dítě "postižené" si třeba i vezmu půjčku, abych zabezpečil jeho potřeby. Dítě nezdárné mne pak nebude milovat. Když mu však ustoupím a dám mu zadara "kohouta" (...tu máš, hrej si, kohouta...), stane se mým příznivcem (potažmo voličem). A v tom tkví (ve své zakuklenosti solidarity program ČSSD), když prošácneme kapsáře pracovitým a úspěšným, přihodíme z onoho "fenda" drobty lemplům se zástěrkou sociální solidarity, to nám pak přibude voličů. A o to vlastně jde. Můj názor.

J:K 12.11.2009 6:15

Re: Kristepane, to je zase sosanský blábol...

R^

J:K 12.11.2009 6:06

Re: Konečně inteligentní názor

Autor + Kačka. Tolik inteligence najednou!? ;-D

Divící se 12.11.2009 6:05

Re: Paroubkismus

Trochu konkrétnosti slušný člověče by neškodilo, zejména když někomu nadávám, tak bych to měl konkrétně zdůvodnit.

Divící se 12.11.2009 6:03

Re: Proc? Zatim asi malo lidi si uvedomuje dominantni postaveni ...

Cha, cha, cha ... TOP - prý nová strana ... cha, cha, ale se starými ku****i !

Honza 12.11.2009 5:59

Paroubkismus

Podle pana autora je Paroubek celkem dobrý, ale ti zlí političtí protivníci ho dohnali k tomu, že se chová jak se chová. Paroubek byl vždycky hulvát a jako hulvát se vždycky choval. Teď má k veřejnému projevování své povahy k dispozici celý aparát strany.

Divící se 12.11.2009 5:59

Ale, ale ...

... nic nového pod sluncem - autor trochu pochválí Jiřího Paroubka, aby jej za chvíli sepsul a prohlásil, že z důvodu nevhodného předsedy nebude sociální demokracii volit. U mě se tím zařadil mezi ty primitívy, kteří osočují předsedu ĆSSD, aniž by se jen trochu zabývali programem této levicové strany. Ono je totiž mnohem snazší dehonestovat člověka (předsedu), než argumentovat proti směřování a programu strany.

Kačka 12.11.2009 5:24

Konečně inteligentní názor

Kačka 12.11.2009 5:09

Vy věříte průzkumům věřejného mínění???

Vy věříte průzkumům veřejného mínění?8-o8-o8-o Co vypovídá průzkum mezi šesti sty až  necelými dvěma tisíci o mínění x miliónů voličů? Navíc, když nás ani agentury, ani naše slavná média neráčí seznámit s modelem či "okolnostmi" průzkumu a celou zprávu o jejich "bádání" nelze, až na výjimky, najít ani na internetu. Porovnal jste si někdy předpovědi našich slavných průzkumníků s konečnými výsledky ve volbách?

kolemjdoucí 12.11.2009 3:56

Re: Kristepane, to je zase sosanský blábol...

Divil bych se kdyby ses neozval červeně. Ty jsi se snad narodil v kině.

Ladislav N 12.11.2009 2:57

Re: Kristepane, to je zase sosanský blábol...

Jestli si pražáci s Bémem chtějí za každou cenu vychutnat volební prohru, tak je to samozřejmě jejich věc. To ale rozhodně neznamená, že stejní voliči (ODS) budou volit Paroubka a jeho bolševický spolek. Zbytek "Klausovy sekty" potřebuje zřejmě na vlastní kůži pocítit, zač je toho loket. ;-P

Chris Kelvin 12.11.2009 2:36

Re: Kristepane, to je zase sosanský blábol...

A to se Ladislave těště, až bude předsedou ODS Jančík. To budete říkat: zlatej Paroubek, i s tou jeho sociální demokracií :-)