16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Podle činů poznáte je

Seznam priorit ODS v Agendě 2014 se podobá vyhlášení bankrotu: špičky této hlavní vládní strany v něm v podstatě slibují splnění všeho, co voličům naslibovaly už před posledními volbami. Co dělaly doteď, je otázka, na kterou si voliči mohou odpovědět snadno. Stačí se podívat do zmíněného seznamu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Schlägel 29.3.2013 8:15

Re: Jenže řadu průšvihů páchá také strana TOP09, Kalousek řádí, pominutý,

Pokud máte pravdu, že Svoboda a spol udělali chybu, policie stíhá plným právem. Chyba v desítkách milionů má být potrestána. Jenom jaksi nevidím tu samou policii, která stejně aktivně stíhá předchozí vedení magistrátu za chyby ve stamilionech. To je, oč tu běží. Na tuto úvahu nepotřebujete znát obsah smluv, na to Vám stačí zdravý selský rozum a znalost základních pravidel banánistánu. Jinak každý zločin, který je neodsouzen a nepotrestán, je údajný. Znamená to, že jsme skvělý, vyspělý právní stát, kde se to hemží pouze "údajnými" zločiny, protože doposud nepotrestané velké ryby se Vám i mě smějí z obrazovky veřejnoprávní TV do obličeje? Tak to Vám gratuluji. Já ten pocit opravdu nemám.

P. Lenc 29.3.2013 8:10

Re: ukáza ostrůvku negativní deviace

Ale říkejte to pane Kosejku lidem, kteří když otevřou noviny, pustí rozhlas nebo televizi, tak čtou, slyší nebo vidí pouze repliky paní Rakušanové.

M. Kosejk 29.3.2013 8:07

Re: Jenže řadu průšvihů páchá také strana TOP09, Kalousek řádí, pominutý,

A Vy jste viděl tu smlouvu o licenci, která upravuje možnost udělování sublicencí? Já ne! Já vlastně nevím, zda-li náhodou nemá policie pravdu. A kdyby ji měla, tak by se ukázalo, že víc pravdy měl Bém, než kolik ji kdy měli Svoboda a spol.

A zajímavé také je, jak tuto kauzu ignorují novináři. Stát se tohle nějkému mediálně nepopulárnímu politikovi, tak by ho novináři roznesli na kopytech. Jenže tohle se týká mediálního miláčka Svobody a mediálně oblíbené TOP09, tak se novináři drží zpátky.

A ještě doplním, že trestní stíhání za politická rozhodnutí, byť by byla nevýhodná, nepovažuji za rozumná, protože tohle mají hodnotit voliči. Kdyby se ovšem ukázalo, že se na tom někdo nezákonně obohatil, to byl byla jiná. Jenže to se u Béma neprokázalo - a u Svobody a spol. už vůbec ne. Pouze se pořád mluví jen o údajné nevýhodnosti.

I. Schlägel 29.3.2013 7:47

Re: Jenže řadu průšvihů páchá také strana TOP09, Kalousek řádí, pominutý,

Mě stačí, když vidím pana "jázanicnemůžu" Béma, jak kritizuje chudáka pražského primátora, a chce se mi zvracet, natož mu hodit nějaký hlas do urny. Maximálně do té pohřební.

M. Kosejk 29.3.2013 6:46

ukázka ostrůvku negativní deviace:

M. Kosejk 29.3.2013 6:45

ukáza ostrůvku negativní deviace

L. Rakušanová píše: "Stačí se podívat do zmíněného seznamu. ODS v něm vyjmenovává mimo jiné nápravu toho, k čemu by bez jejího působení coby hlavní složky vládní koalice za poslední tři roky nedošlo: od nefungujícího registru vozidel, přes ochromený systém vyplácení dávek na úřadech práce, až po povinné sKarty, které porušují ústavu."

Krásná ukázka demagogie, která hraničí s cílenou manipulací s čtenářem.

ODS není hlavní složkou vládní koalice. ODS je jednou vládní stranou ze třech a nemá ve vládě většinu. ODS má premiéra, ale TOP09 má všechna rozhodující ministerstva. Autorčin seznam údajných prohřešků ODS to jen potvrzuje. 1) registr vozidel - v gesci VV (LIDEM). 2) systém vyplácení dávek na úřadech práce,  povinné sKarty - v gesci TOP09.

A navíc registr vozidel není nefunkční a systém vyplácení dávek na ÚP není ochromený. Svoje problémy měly/mají, ale rozhodně k nim nepřísluší přídavná jména, kterými je autorka častuje. A že sKarty porušují ústavu, je jen autorčin názor.

P. Pavlovský 29.3.2013 0:46

Re: Jenže řadu průšvihů páchá také strana TOP09, Kalousek řádí, zd

Kam se Kalousek hrabe na .A. Hanákovou (a před ní J. Bessera)!

Strana StaN má tohle jediné ministerstvo. Takhle škodil naposledy V. Jandák. 

H. Lukešová 29.3.2013 0:35

Re: Jenže řadu průšvihů páchá také strana TOP09, Kalousek řádí, pominutý,

a vyžere to ODS. Preference klesají pouze ODS, teď má "krásných" 7%...

H. Lukešová 29.3.2013 0:34

Jenže řadu průšvihů páchá také strana TOP09, Kalousek řádí, zd