30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Pobavený letní pohled

S pobavením by mohl pozorovatel, kterého se to netýká, konstatovat, že Rusnokova vláda není nic jiného, než chytrá předvolební kampaň. S politováním by mohl sledovat, jak si při tom ufňukané strany nabíhají na vidle.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pruner 28.7.2013 10:54

píNěmcová není vůdčí typ

Pane Payne pěkný příspěvek. Rusnokova vláda se zatím projevuje jako nejlepší v posledních letech - především svou věcností.

Samozřejmě nevím, zda skutečným cílem pana Zemana je posílení SPOZ anebo ovládnutí ČSSD.

Paní Němcová jistě nebude podezírána z korupce, je zásadovou političkou, ale není schopna nastartovat obrodu ODS od Topolánkovy technologie moci ke svým původním kořenům, nastartovat obrat ke svým původním voličům, aby je dostali z domovů k volebním urnám. Není typem vůdce strany. Proto je dočasně přijatelná i pro TOP09.  Nicméně se chová jak slon v porcelánu a nakonec tu bude stát ODS sama a s malými preferencemi.

P. Běhounek 28.7.2013 11:11

Re: píNěmcová není vůdčí typ

Pane Prunere a co věcného tato vláda největších tunelářů a zlodějů v historii udělala (Cienciala 2 mld., Toman 600 mil., Fischer 5 mil.)?

J. Kuka 28.7.2013 19:07

Re: píNěmcová není vůdčí typ

No obecne je smesne , ze nejoblibenejsi vlada v poslednich 10 letech byla ta fisherova . Ciste proto , ze neudelala doslova vubec nic . A jak je davno znamo "Kdo nic nedela , nic nezkazi" .. Ja osobne to kazdopadne za znak dobre vlady nepovazuji ..