28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 29.3.2009 11:17

Re: Zavostálek si myslí, že lidé zapomínají!!!

;-D;-D;-D;-D Česká strana socialistická,  opozice vůči KSČ. !!! ;-D;-D;-D;-D

Eva D. 29.3.2009 13:32

Re: Zavostálek si myslí, že lidé zapomínají!!!

R^:-D

Pamětník 2 29.3.2009 14:21

Re: Zavostálek si myslí, že lidé zapomínají!!!

Vážený spolužáku,tím,že jste studoval s p.Zaorálkem nikoho nepřekvapíte.Pokud si pamatuji,už jste ho zveřejnil nejméně 3x.;-)

jirka.s. 29.3.2009 14:34

Re: Zavostálek si myslí, že lidé zapomínají!!!

A furt je to hov/no platný, viď??? ;-P

alan 28.3.2009 22:57

jste idiot pane Zaorálku

Jste idioti pane Zaorálku, Vy i to Vaše bratrstvo kočičí pracky. Ledaže byste se předvedli, jak to teď všem se 101 hlasy nandáte. K tomu Vám ale chybí spousta věcí, včetně schopností co? Tak že zase jen budete plácat a plácat o úloze opozice, slušný skutek jsem od vás ještě neviděl. A pokud zrovna oranžová soldateska vyřvává o morálce a nezasahování do nezávislé justice, kde zrovna Vy berete to právo? Opravdu si myslíte, že už lidi zapoměli na to vaše běsnění a malé domů ve vládách předchozích?

Co takhle promluvit o úloze politika a jeho odpovědnosti ne k vlastním zasraným voličům, ale k celému státu a jeho občanům. To je Vám cizí, že. Jste nezodpovědná banda oranžových idiotů!

uplakaná 28.3.2009 23:03

Re: jste idiot pane Zaorálku

pane alan to jste napsal krásně,děkujiVV

Petrk 29.3.2009 8:14

Re: jste idiot pane Zaorálku

Jste větší idiot asi modrej, tak nemá cenu reagovat

Alan 29.3.2009 8:22

Re: jste idiot pane Zaorálku

To máte pravdu. Ono taky není čím argumentovat, tak je lepší zvednout nos a nereagovat. Člověk pak vypadá víc moudře a ne jako vůl.

Alan 29.3.2009 8:55

Re: jste idiot pane Zaorálku

Zejména když není na takovou stupiditu jako je nezodpovědné odstřelení vlády uprostřed krize reagovat čím.

Martin 29.3.2009 10:36

Re: jste idiot pane Zaorálku

Alane- jste ještě hloupější,než jsme si mysleli.Vždyť to,co píšete se stejně hodí na 90% politiků ODS:-D

Jirka 29.3.2009 11:11

Re: jste idiot pane Zaorálku

Hezky napsáno a nemusím být modrej jak píše autor sdola. Lidi nejsou hloupí tím co socani provedli s Tlustým a Zubajdama jsou odepsaní.

Nohab 29.3.2009 11:45

Re: jste idiot pane Zaorálku

R^R^R^R^R^R^R^

Fidel 29.3.2009 12:28

Re: jste idiot pane Zaorálku

Pokud obviňujete ČSSD z malé domů, pak všehoschopná ODS provádí velkou domů. Pokud nejste tak mladý, nebo zcela promodralý, stačí vzpomenout na tři roky vlády ODS s KDU-ČSL v letech 1995 až 1997, kdy rovněž předčasně skončila. Půl roku před pádem této vlády se sám veliký guru Klaus chlubil, že z velké privatizace stát získal 800 miliard Kč. Ale po pádu těchto gaunerů byl naopak státní dluh 900 miliard. Tedy celkem 900 miliard zmizelo neznámo kam za tři roky vlády těchto "odborníků"(podle mne odborníků na rozkrádání). Mimo jiné zavedla i úsporné balíčky, které měly negativní dopad na ty nejpotřebnější. Nejzáhadnější na tom byli sponzoři ODS Jánoš Báči a Pepa z Hongkongu. První ležel na hřbitově v Maďarsku, druhý dodnes neexistuje! Ale ODS byla a je dodnes bohatá a proto si může dovolit korumpovat poslance(Melčák, Pohanka). Vaše kritika morálky ČSSD je oproti morálce ODS, hlavně jejího guru mluví za vše! Připomenu modrou cestu z níž se téměř nic neuskutečnilo, ale hlavně slova Topolánka bezprostředně po volbách: "Kdybychom občanům před volbami říkali pravdu, nebudou nás volit." To hovoří za vše, k tomu není co dodat! To je opravdu důvěryhodný předseda vlády!

Alan 29.3.2009 14:20

Re: jste idiot pane Zaorálku

Vážený pane, odbočovat od tématu a vykopávat staré hříchy pana prezidenta? Gratuluji. Všiml jste si, že Topolánek je někdo jiný a právě ten který má valnou část toho co popisujete na svědomí se právě spojil s Vaším Paroubsenem aby spolu odstřelili vládu, která dělala vše pro to, aby dopady recese byly co nejmenší? Vy jste buď hodně zaslepený demagog a nebo unikátní vůl, vyberte si co vám víc sluší. Pokud byste chtěl ještě psát dále o morálce ve vysoké politice, doporučuji následující www stránku Vy blbe:

http://www.ruskekolo.cz/

Pochopitelně,jsou to všechno pomluvy, nikdo z těch oranžovejcj hajzlů nikdy nic neukrad, co? Ale chápu Vás, zapadáte do modelu voliče KSČČSSD velice dobře, jste totiž úplně blbej.

Fidel 29.3.2009 15:57

Re: jste idiot pane Zaorálku

Máte smůlu, Váš guru, zelený mozek nadporučík Topolánek to má spočítané i s jeho gangstery. Jeho poslední extempore je z pátečního pohřbu jeho strýce, kde bezdůvodně pěstí napadl fotografa a jeho vlastní ochranka zasáhla proti němu. Prostě neustál odvolání své vládní sebranky. Topolánek je sice někdo jiný nežli Klaus, ale strana je stejná. V KSČM jsou také jiní lidé a přesto je jim dávána vina za padesátá léta. Nevíte náhodou proč neplnil smlouvu s občany, proč neměl snahu řešit Kubiceho zprávu, Čunkiádu, proč požádal Dalíka, aby zamezil zveřejnění defraudace Wolfa, kterého potřeboval pro záchranu vlády, proč se zastává Vesecké, která jednoznačně straní vládě, proč se nezajímá o spornou 5mld státní zakázku bývalého ministra Řebíčka pro svoje firmy atd. Jeho charakter se projevil v prohlášení po volbách: "KDYBYCHOM LIDEM PŘED VOLBAMI ŘÍKALI PRAVDU, TAK NÁS NEBUDOU VOLIT!" To je jediné jeho prohlášení, které myslel upřímně a věrohodné.toto bude tučnětoto bude tučně

Ben 28.3.2009 22:56

Dámy a pánové

Tolik sprostých slov, která jsem pronášel na adresu těch mizerných zmetků Zaorálků, Ráthů, včetně jejich Nadvepře, od té debility s nedůvěrou vládě, ale hlavně po té donebevolající stupiditě s prohlášením, že do vlády nepůjdou, jsem se začal bát, že se z toho hned tak nedostanu. Ale díky vašim příspěvků vidím, že ještě existuje naděje. Naděje, že líní lemplové, podvraťáci a šmejdi odtáhnou konečně dohajzlu. Tolik krásných příspěvků, díky za ně. Zaorálek je přece jen podělaný komunistický prd. A fakt se ivím, že mu ještě jeho sociálně slabší voliči nenakopali do Brusele za to machrování s vrtulníkem. Vždyť jsme si přece všichni rovni, né, vy záchrapové líní, sociálních dávek lační...? Tak vrtulníky pro všechny...  

uplakaná 28.3.2009 22:34

zaorálku

jste největší ,blekota a lžete víc jak Paroubek,křičíte jak smyslu zbavený,vypínáte mikrofón jak malý debilní kluk,koukáte jak psychopat a mluvíte jak diktátor,kam se na vás hrabe Rath,ale Jandáka nepřekřičíte,všichni jste parchanti..

Ccecil 28.3.2009 22:26

Zaorálku Zaorálu

Kdysi jsem si myslel, že bys mohl být poměrně inteligentní a převzít vedení socdem. Už si to nemyslím. Jsi stejný ignorant jako tvoji soudruzi a navíc jsi podobně nemocný. Moc korumpuje, copak ti to říká? Doufám, že skončíš brzi na propadlišti dějin i se svým politickým batohem určeným k tůrám.

Pavel 28.3.2009 22:33

Re: Zaorálku Zaorálu

Bohužel můj názor na něho prošel stejným vývojem. Kdysi se mi jevil jako celkem racionálně uvažující člověk. Když jsem pak viděl ty jeho extempore ohledně americké základny, odst jsem se dvil. To nebylo vyjádření odlišného názoru, ale výlev fanatika... Je skoro až neuvěřitelný kolik nenávisti z něho vždycky číší (asi se to učí od Ratha)8-o

Pavel 28.3.2009 22:25

Pane Zaorálek

ani bych se nedivil, kdybyste na té ruské ambasádě s nimi slavil i Vy sám. Nejlépe společně s Vašim řídícím důstojníkem FSB;-D

Petrus 28.3.2009 22:09

Opozice pouze plnila svou roli

Pane Zaoralek, opozice mohla splnit svou roli take o tri mesice pozdeji a nikdo ji v tom nemohl zabranit. Vysledek by byl stejny. Pri tehle akci ale nekdo zapomnel myslet.

uplakaná 28.3.2009 22:41

Re: Opozice pouze plnila svou roli

opozice nemohla svou roli plnit,protože nesnesla ,že vláda si dobře vede v předsednictvíEU užírali se závistí a zlobou,navíc hejtmani proflákli finance a vláda jim už nechce dát,melou že sliby plní,že voliči nechtějí nové silnice ,že nepotřebují spravovat sociální ústavy,hlavně musí platit lidem poplatky ,aby jejich voliči žili v blahobytu a nestrádali.

Jirka 29.3.2009 11:16

Re: Opozice pouze plnila svou roli

Oni totiž socani zapomněli, že spravováním silnic budou navazovat další firmy, kteří potřebujou práci, aby se ekonomika roztočila alespoň trochu po zimě na to socani zapomněli, takže žádná práce bude jenom na poplatky. ODS se snaží brzdit dopady krize já bych jim to dal vyžrat a hned at ukáží co umí.

Landys 28.3.2009 21:55

Odéesákům už asi definitivně hráblo !!!

>-Tak co se té demagogie týče. Teď jsem sledoval ten povedený klip ODS o největší národní tragédii za poslední tři století. Notoričtí intrikáni a podvodníci se vydávají za národní mučedníky, kteří byli sprostě zrazeni. Tak si byli totiž jisti svými Melčáky a Wolfy, že po tom co se přihodilo,  jim z toho definitivně hráblo. Dělají, jako kdyby se přihodila tragédie světového významu, po které již nic nebude jako dříve. Silně mi to připomíná  týdeníky ze starých časů. Máme se asi ještě na co těšit ! Rv

jirka.s. 28.3.2009 23:12

Re: Odéesákům už asi definitivně hráblo !!!

Nu což, gregory, máš-li rád akční horory, mám tady pro tebe také jeden:

http://www.youtube.com/watch?v=DiHvh8KSVFw  ;-D

Kačka 29.3.2009 5:40

Re: Odéesákům už asi definitivně hráblo !!!

R^R^R^

Podle politologa Zdeňka Zbořila video svědčí o nízké politické kultuře a zejména o hysterii. "Úplně mě mrazí v zádech. Svědčí to o nějaké hysterii. Četl jsem některé rozhovory s Topolánkem a ta hysterie začíná u něj," řekl Novinkám Zbořil.

Podle něj lze očekávat, že rozkol u občanských demokratů se ještě prohloubí. "Jako by neměli koncepci a perspektivu. Chtějí vytlouct kapitál z aktuálních věcí, ale otázka je, zda se to již neotáčí proti nim," uvedl politolog.

Asi se máme na co těšit.

R.J. 29.3.2009 7:44

Re: Odéesákům už asi definitivně hráblo !!!

Zbořil, Zbořil, jóó, již vím, ten udavač, třikrát evidovaný, co donášel stb. Hm, to je ale klasa ten Zbořil. asi hodně lidí zbořil. A von je dnes politolog ? No teda, to je kariera, od udavače politologem. A co ještě říkal udavač ? ;-D

jirka.s. 29.3.2009 11:13

Re: Odéesákům už asi definitivně hráblo !!!

Jojo, a on sám to přišel soudružce kačence sdělit, aby jí při tom sezení na vejcích na vrátnici baráku na třídě Politických vězňů nebylo tak smutno! Už upletla rudé svetříky všem, od falmera přes grebendu  až po rozkošnou vestičku pro katušku nekonečnou, na tom Psu to v noci také nic moc, tož poslední dobou je to trochu nuda! Soudruzi se scházejí až na osmou, tak takové povyražení se soudruhem Zbořilem je docela vítané! ;-P

R.J. 29.3.2009 15:25

Re: Odéesákům už asi definitivně hráblo !!!

Mám dojem, že jeho manželka spáchala sebevraždu, když se dozvěděla co je zač. ale nevím přesně. Kdo má mít přehled o 110 000 udavačích, to je nad lidské síly. Jinak tady tu svoloč rudou pěkně propleskáváš, je to žůžo. R^

jirka.s. 29.3.2009 14:51

Re: Odéesákům už asi definitivně hráblo !!!

Ano, ano, pernatko s blánami, od soudruha Zbořila se máme skutečně na co těšit:  http://bohumildolezal.lidovky.cz/texty/u119-04.htm