7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H.K. 29.3.2009 12:03

Re: Socani budou pořád jen socani,za peníze druhých si

...Zato boháči si potřebují udržovat svou úroveň za peníze....

Lobistické skupiny z automobilového průmyslu si dělají penězovod z peněz daňových poplatníků. Podle Vás to jsou chudáci, kteří potřebují ještě víc peněz než mají. Vám je jedno jestli bude na důchody?

Vy nevidíte, že ČSSD je tady pro bohaté? Dává jim různé dotace, atd. Vy nevidíte, že v průběhu 8 let vů

lády ČSSD poklesky důchdy na 34% průměrného platu? Teď jsou na 44%.

Fidel 29.3.2009 12:02

Re: Dneska modří úderníci v plné parádě !!!

Třeba ten chudší soused nekrade, chce se živit poctivě a proto je chudší.

Táta 29.3.2009 12:01

Re: Socani budou pořád jen socani,za peníze druhých si

Boháčem se člověk už narodí????Divný,že i boháč může schudnout,ale ve vašem případě-nevěříte,že člověk může i zbohatnout??????

Táta 29.3.2009 11:58

Re: bývalý volič ODS

Jen technicky:manžel není ZUB ale ZUBOV,takže správně ZUBOVOVÉ!!!!!!!!!!

ladik53 29.3.2009 11:58

Re: Es kommt der Tag

Pane kolego! Jestlipak víte, že Kočkova firma hlídá dnes ministerstva?

Táta 29.3.2009 11:57

jen ať se snaží-v krizi je šance začít nově-

ale zatím chtějí pořád podporovat jen automobilové lobby............Co takhle jiná odvětví,ale oni takoví BORCI nejsou-jen uměj kecat.

ladik53 29.3.2009 11:56

Re: EU-socialismus za cenu zvyšování dluhu.

To se dá ovšem interpretovat i tak, že nám zde Kalousek buduje socialismus. A pokud tedy platí, že čím vyšší dluh tak tím větší socialismus, tak docela úspěšně.

Starý J. 29.3.2009 11:55

bývalý volič ODS

....po tom, co předvedla tato vláda, politické korupci při jejím sestavování ....

Jenom politické? Špatně posloucháte své vůdce! Ti tvrdí, že i finanční korupci!

A co takhle politická i finanční korupce čtyř zráců a přeběhlíků, kteří poslušně všichni čtyři napochodovali k Rocovi před hlasováním do kanceláře? Tato korupce Vám nevadí?

Tři léta řvete o korupci Melčáka s Pohankou, abyste na závěr korumpovali Tlustého, Schvipela, Zubovou a Jakubkovou. Co finanční korupce Zubové formou nákupů obrazů za peníze všech daňových poplatníků! Vždyť vy na rozdíl od ODS korumpujete dokonce našimi penězi!

H.K. 29.3.2009 11:54

Re: Pane Orálku,

...ODS uz uplne straca sudnost,...

Měli tam dat video z padesátých let, když začali a vládli komunisté. Oni chtěli pro lidi jenom dobro. Sedlákům sebrali majetek, motyky a poslali je do jáchymovský lázní a dlouhodobou rekreaci.

ladik53 29.3.2009 11:54

Re: Pane Orálku,

Nevím, jestli má cenu reagovat, ale věřte že někdy se mi argumentace líbí a někdy nelíbí. Ale jsou to moje subjektivní pocity a týkají se všech bez vyjímky. Není to rozhodně (v mém případě) tak, že bych se vždy zastával oranžových a vždy odsuzoval modré. Já jsem pro věcnou diskuzi bez urážek a nadávek. Jen tak to má smysl!

Landys 29.3.2009 11:49

Re: Socani budou pořád jen socani,za peníze druhých si

;-€Zato boháči si potřebují udržovat svou úroveň za peníze čí ? Samozřejmě za své, poctivě vydělané. A díky komu je asi hlavně mají ? Proto je potřeba upravit daňovou zátěž v jejich prospěch, aby si mohli levněji obměnit svůj tři roky starý vozový park, chudáci ať si dají ty své dvacet roků staré rezavé plecháče na vlastní náklady sešrotovat, aspoň těm boháčům nebudou s těma plečkama zavazet, a také nebudou muset čuchat ty jejich smrady bezkatalyzátorové. No a ještě by b ylo vhodné povolit na dálnici vyšší rychlost, aby ten požitek z rychlé jízdy novými bouráky byl dokonalý.

H.K. 29.3.2009 11:47

Re: EU-socialismus za cenu zvyšování dluhu.

R^

Pavel 29.3.2009 11:47

Hodně mi vadí

že všechna media mluví o premiérově vyjádření o "cestě do pekel", ale již nikdo nemluví o skandální lži pana Vondry, který prohlašoval, že v premiérově vystoupení nebyla žádná zmínka o pekle, že on nic takového neslyšel. Co vy na to?

Láda 29.3.2009 11:46

Re: Zaoral-to je Gross,Dryml,Kraus,Péťa-

Ti ti myslí upřímně. Jsem zvědav jakou nám nastolí socani spravedlnost už se na to těším a budou muset hodně chvátat a ne jenom kecat. Vyhozením Vesecké se to nevyřeší počkáme si na Benešovou. Ono bez systémových změn to ani nejde ani na soudech a státním zastupitelství. Měli by začít  nechal bych je vládnout klidně až do řádných voleb, aby ukázali co umí. Jsem jenom zvědav a to hodně co s justicí vymyslí když ji tak kritizují . Ona za kritiku stojí, ale odvahu zatím neměl nikdo ji přetransformovat.

Nohab 29.3.2009 11:45

Re: jste idiot pane Zaorálku

R^R^R^R^R^R^R^

Starý J. 29.3.2009 11:42

Re: ODSka se už naprosto pomátla...

O jakém bubákování to mluvíte? Vy jste si snad ta padesátá léta a pak normalizaci prožila celou?

Nejde totiž o žádné bubákování - strašení. Tak jako neexistuje bývalý černoch, neexistuje bývalý komunista! Byla a je to zvláštní kasta závistivých, zlodějských existencí, která nemá jinou snahu, jen ukrást lidem vše, k čemu si prací dopomohli a rozdat kámošům. Je to snadný způsob vlastní obživy. Navíc je nutné okradené umlčet, aby neřvali, nejlépe navždy.

Starý J. 29.3.2009 11:38

Re: ODSka se už naprosto pomátla...

U nás došlo k ve světě nevídanému úkazu. Vše je naruby. Komunisté nadávají nekomunistům do komunistů, čili do sebe sama!

Z komunistů se stali demokraté, slušňáci, ochránci lidských práv!

U nekomunistů je to obráceně (podle Vás): Z nekomunistů se stávají normalizátoři a "příslušníci let padesátých"!

Jak Vy to jako srdcem horoucí komunistka to můžete vůbec poznat?

Starý J. 29.3.2009 11:33

Re: Pane Orálku,

Nový nástup komunistů a komunisty vedené ČSSD se dá směle přirovnat k roku 48! Navíc ve videu se ukazují největší zrady, které u nás proběhly (zrada západních mocností, nástup komunistů, přepadení republiky Ruskem). Pád vlády a návrat komunistů k moci je novým únorem!

Trubec 29.3.2009 11:31

Martine-tak jednoduché to nebylo.

Ale hlavně koukejte-jakou spravedlnost ČSSD chce provádět.

jirka.s. 29.3.2009 11:30

Re: Laušman se v hrobě obrací.

Zajímavé, jakým "duševním" pochodem jsi asi musel dojít k závěru, že co důchodce, to bývalý skalní komouš! Zkraty v tvé neuritové síti budou asi tvým největším biochemickým problémem! (viz přání dobré moči ve třičtvrtě na jedenáct) !!!;-(

BTW: Sháníš dobře honorovanou práci ? Zkus se ohlásit u  MUDr. Radkina Honzáka, CSc. IKEM Vídeňská 1958140 00 Praha 4tel.: 2 6136 2208 (nebo 2217).  JE vedoucím Oddělení lékařské psychologie, psychoterapie a psychosomatiky 1.  LF UK a nutně potřebuje ke své pedagogické práci výrazného pacienta, na kterém by po jeho předvedení pochopili i méně nadaní studenti úskalí léčby závažných psychických onemocnění!  Jevíš jako ideální objekt pro tuto funkci! Navíc, je to slušně placeno! NEVÁHEJ!!!!

Starý J. 29.3.2009 11:28

Re: Es kommt der Tag

Zatím jediný, kdo spolupracuje s pražskou mafií je Paroubek. A to již z dob bolševiků s těmi mafiány od kolotočů kamarádil!

Na pohřbu Kočky byli jen členové pražského podsvětí a v čele šel Paroubek!

POKR 29.3.2009 11:26

Re: EU-socialismus za cenu zvyšování dluhu.

Určitě ne.Jen říkám,že EU se potápí už sama-těmi socialistickými manyry.

Starý J. 29.3.2009 11:26

Re: Es kommt der Tag

Proč by mělo být v důchodu? Vy snad máte nějaké důkazy, že Langer spolupracoval s Mrázkem, třeba že se snali, nebo něco podobného? O Paroubkovi se v Krakatici také mluvilo, že ho lehce ovládají a je lehce ovladatelný! Tak by měl také být snad již dlouho v důchodu!

V. Hoffman 29.3.2009 11:23

Re: Pane Orálku,

Potvrdzujem, tiez som to videl. Langer si opakovane nedal povedat a stale tuzil vyslovit vetu "Hodte na toho blazna sit". Pravdou je, ze po Rathovom hysterickom prejave (hoci dikciou formalne slusnom) si to mohol mysliet, ale ked uz bol Zaoralkom OPRAVNENE upozornene, aby s tym prestal, tak s tym mal prestat.

Mimochodom, ODS uz uplne straca sudnost, ich posledne video, kde prirovnavaju odvolanie vlady k Mnichovu, Februarovemu pucu a vpadu Rusov v 68 uz naozaj presahuje hranice dobreho vkusu. Len tak dalej, sudruhovia, a budete v opozicii najblizsich 8 rokov /asi ako u nas SDKU/. Co ja by som dal za SLUSNU pravicovu vladu.;-( 

Starý J. 29.3.2009 11:23

Re: Laušman se v hrobě obrací.

Tak nám vyjmenujte - stačí 5 z té poloviny poslanců ODS, co byli v KSČ. Začnete a zároveň skončíte u Tlustého!

Proč píšete tak strašně lživé a hloupé příspěvky, které nemůžete doložit, i kdyby jste si vymyslel jména, co neexistují?

Starý J. 29.3.2009 11:20

Re: Laušman se v hrobě obrací.

Vy jste skutečně na palici:....Píšete, že jste důchodce. A tak sis toho vyvozuji,že i bývalý skalní soudruh, který teď s trpkostí vzpomíná na časy,kdy JEHO strana hrála prim. Nu čest práci a dobrou moč.

Takovou zkratku  myslící člověk rozhodně nenapíše! Jenem technicky je to úplná pitomost, protože občanů bylo 15 milionů a komunistů milion a půl a pokud jsou nyní v důchodu, muselo by těch komunistů být tehdy tak nejméně pětkrát tolik!

Je vidět, že Vy jste tu dobu (těch 40 let bolševika) rozhodně nežil! Jinak byste tak neuvěřitelnou pitomost ani nemohl napsat! Asi těžko se pod Zaorálkovým článkem najde hloupější příspěvek!

Jirka 29.3.2009 11:19

Re: Gauneři z ČSSD do vlády.

Už se těším jak srovnají justici měli tam Benešovou dost dlouho. Počkáme si na to, ale bude to muset být ještě do voleb, aby jsme viděli jak to půjde..

jirka.s. 29.3.2009 11:17

Re: Zavostálek si myslí, že lidé zapomínají!!!

;-D;-D;-D;-D Česká strana socialistická,  opozice vůči KSČ. !!! ;-D;-D;-D;-D

H.K. 29.3.2009 11:17

Re: Pane Orálku,

Možná znáte jiného Rátha než byl v parlamentu? Vám se líbí způsob argumentace pánů Ratha. Paroubka, Zaorálka, atd. V den kdy byla vyslovena nedůvěra vládě mluvili  jenom poslanci za KSČM a ČSSD.