5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Pirátský bytový bolševismus

Je vcelku jedno, zda levičák je socan, zelený, pirát či eurobolševik. V hlavě mu to funguje stejně. A jak to funguje, když jde kupříkladu o byty?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Moravcová 8.4.2019 8:43

Re: Bolševici byli a jsou ve svých skutcích zločinci

to taky

M. Moravcová 8.4.2019 8:43

Ano, levičáci všeho druhu

strkají nosy do soukromí a majetku občanů. A to doslova.

M. Koutný 8.4.2019 8:23

Levičák je člověk,

který je pro vaše dobro ochoten obětovat cokoli, včetně vašeho majetku a životů.

J. Vocilka 8.4.2019 8:17

Dobrý den.

Vaše články si rád přečtu ne vždy souhlasím ale teď jste napsal super blábol .

Kdyby se developři neomezovali a příroda nechránila žijeme v betonové džungli. Někteří totiž neznají míru.

J. Kovaříček 8.4.2019 8:08

Re: Opět jen rádoby ten správný výkřik.

Rozumný člověk nepoužívá výrazy "levičák" a "pravičák" vůbec. Těm co se za levičáky pyšně považují chci jen připomenout, že moc levice ve francouzské revoluci vedla k období zvanému vláda teroru. A od té doby to vždy dopadne stejně!

O. Uživatel 8.4.2019 7:56

Uživatel požádal o vymazání
O. Uživatel 8.4.2019 7:55

Uživatel požádal o vymazání
Š. Hašek 8.4.2019 7:52

Trefná poznámka, pane Štěpánku.

D. Stirský 8.4.2019 7:41

Opět jen rádoby ten správný výkřik.

Kdysi dávno nám jeden pan profesor na VŠ vysvětloval, že rozdělení na pravici a levici je zde již asi od r. 3000 před Kristem, tj. od doby, kdy lidé vytvořili první stát. Jen se tomu říkalo různě nebo si to lidé neuvědomovali. Rozumný člověk nepoužívá výrazy "levičák" a "pravičák" jako nadávku, neboť je mu jasné, že pravda je kdesi uprostřed. Platí "každý svého štěstí strůjcem" nebo "jeden za všechny, všichni za jednoho"? To není jednoduché rozsoudit. Potíž je v tom, že prostředek má každý z nás poněkud jinde. Ostatně kdybychom dostali mnohastránkový dotazník, který by nám měl ukázat, zda jsme napravo nebo nalevo, možná bychom se podivili výsledku. "Echt" pravicově orientovaný by na mnohé otázky odpověděl jako standardní sociální demokrat a echt levičák by se divil, kolik jeho odpovědí by bylo typicky pravicových. S elektroměry je to samozřejmě hloupost a velmi nebezpečná hra s ohněm!!! Ale pokud jde o developery, často to opravdu - díky jejich chování - sprosté slovo je. Různých skandálů bylo poměrně dost. Jako člověk z účetní branže o tom něco vím. Jako obvykle tu poctiví - bohužel - doplácejí na šíbry a šmejdy.

P. Jirkovský 8.4.2019 7:28

Re: Pane Štěpánku,

Od pana Štěpánka chtít, aby přemýšlel, to je jako kdybyste chtěl vod cirkulárky, aby vám vyřízla esíčko, jak říká klasik.

E. Kovářová 8.4.2019 7:22

Dobrý článek

Němci rozvrtali Evropu dvakrát, teď se snaží napotřetí...

Idioti a naši bolševici, pardon piráti, mají vzor...

Nejhorší jsou tito "mladí, progresivní s ostrými lokty", bez skurpulí a bez vychování.

Konec starých dobrých časů...

I. Polák 8.4.2019 7:15

Pane Štěpánku,

prosím, projděte se od Újezda ulicí Vítěznou, směrem k mostu Legií a dívejte se doleva a doprava, nad úrověň přízemí, a přemýšlejte. BTW, v něčem ten pohled připomíná ten památník obětem komunismu od něhož se na tuto cestu vydáte....

F. Houžňák 8.4.2019 6:57

Bytová nouze v Berlíně a jiných německých městech

vznikla v podstatě ze dvou důvodů: zaprvé, německý stát i místní úřady odmítají uvolňovat dostatek pozemků na stavění bytů ("ochrana nedotčené přírody"), a stavebníky, kteří přece jenom stavět začnou, buzerují nejrůznějšími zákazy a příkazy, jako třeba "dostatečné" zateplení, povinná instalace těch nejdražších typů plynových kotlů (brzo vejde v platnost zákaz nových plynových topení, přípustné budou jenom "pasivní" domy) atd. Zadruhé, pro ty dodatečné tři milióny muslimů, co do Německa přišly od roku 2015, najímá stát (resp. města) byty a platí JAKOUKOLI výši nájmu, kterou si majitel řekne. Muslimové byty - které si Němec musí platit - dostanou samozřejmě zadarmo. Takže bytů je tím pádem na trhu míň a průměrné nájmy stoupají, a běžný Němec s běžným příjmem v řadě míst už nemá šanci nájemní byt získat a zaplatit, a ještě musí ze svých daní platit byty muslimům. Do práce pak dojíždí 50-100 kilometrů, k tomu si musí ještě vyslechnout od různé zelené pokrokové svoloči, jak svým autem "ničí planetu", a vidí, jak se nepracující připrchlí muslimové bydlící v bytech zadarmo celý den můžou válet.

J. Svoboda 8.4.2019 6:45

Nevyrazí a nezdaní - zbytečný článek.

P. Kolar 8.4.2019 5:41

Vidím, že pan Baron by taky rád znárodňoval :)

Ale to bych vám doporučoval si změnit Nick. S tímhle někdo znárodní vás.

P. Kolar 8.4.2019 5:38

Bravo, pane Štěpánku !

Vynikající článek.

Já jsem už před volbama říkal, že ti Piráti mi nápadně připomínají Veverky. (Věci Veřejné - pro zapomětlivé).

Stručný závěr: Piráti jsou idioti - nevolte je!

B. Baron 8.4.2019 4:21

Nic se nemá přehánět. I Velká Fracouzká byla proto, že na jedné straně byl nadbytek a na druhé straně bída. A skončilo to gilotinováním. V Berlíně se sešlo kvůli bytům více než 20 tisíc lidí. Na jedné straně prázdné, neuvěřitelně drahé byty , na druhé straně lidi kteří potřebují bydlet. A opatrně na ty kecy o svobodnèm podnikání . Pokud to vyvolává takové sociální napětí, tak ta napjatá guma může prasknout a pak z toho jsou žluté vesty a hlupáci typu pana Štěpanka se strašně pohoršují nad rabovaním a násilím.

P. Dvořák 8.4.2019 3:39

Re: Bolševici byli a jsou ve svých skutcích zločinci

Nechtěl jste napsat "Politické Pirátství je jedním z nejodpornějších a nejzbabělejších zločinů!" ?

Z. Čábelka 8.4.2019 1:38

Bolševici byli a jsou ve svých skutcích zločinci

Piráti jsou již svojí smrtkou se s kříženými hnáty na černé fangli oběma stranami deklarovány i uznávány jako námořní teroristé již tímto ohlášením. S teroristy se nevyjednává, ti se jen co nejefektivněji likvidují. Pirátství je teror na lidech, kteří nemají možnost úniku ani efektivního vyjednávání. Pirátství je jedním z nejodpornějších a nejzbabělejších zločinů!