26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Piráti s ODS už chtějí vyšetřovat

Až se bude česká opozice po volbách letos i příští rok ptát, proč má takové výsledky, bude jí nutné připomenout její aktivitu během virové krize v čase nouzového stavu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Halašta 25.5.2020 23:47

Takže shrnu - fakta, která vzpomínáte první, jsou vám jen na obtíž. Ty uvedena mnou jen odbudete, své vlastní nedolozite ale naopak vypointujete příběh o gratulace ostatních státu. Jen nějak tajné, ze je nelze dohledat. Z toho vyplývá jediné, jedná se o prolhaneho jedince z klanu koblih, kdy uvazla kobliha dlouhodobě snižuje přísun krve do mozku tak, že není schopen poznat pravdu. Je schopen si zapamatovat, že za Kalouska mu novou koblihou potlačí starou do jícnu a dal, jak se kemily husy. Sláva Andymu.

V. Čermák 25.5.2020 23:34

To Vy jen tak Kecáte. Babišova vláda epidemii úspěšně zvládla a Opozice jen žvanila. A s tou Agropropagandou se stále nějak trápíte, že? Co to jako JE, ta Politická divize Agrofertu? Co vyrábí? Můžete něco bližšího aspoň Naznačit? A ten antiKalousek, to je tedy taky pecka, co jako dělá?

Š. Hašek 25.5.2020 22:40

Máte opravdu pravdu pravdoucí v tom, že ANO nebude stále na špici. Na to jste přišel sám? Nebo v kolektivu politologů?

Prozraďte rovněž ty "očistné mechanismy". Zatím jedna z nich vylučuje straníka jak místní výbor KSČ kdys. V tom to bude!

V. Halašta 25.5.2020 22:37

Mužete uvést tabulku s tím, že doložíte své tvrzení o kopírování. Nedoložíte nic a jeden konkrétní příklad začnete shazovat nesmyslnýma řečma o lyžařích. Stejně tak jistě můžete doložit nejedním odkazem na ty gratulace ostatních států. Nebo jen tak kecáte? No kecáte, jako je agropropaganda, tedy propaganda politické divize Agrofertu, zvyklá.

V. Čermák 25.5.2020 22:28

Žofie, přestaňte blbnout...

V. Čermák 25.5.2020 22:23

Původně jste tady pábil o sousedních státech a najednou se to celé smrsklo na pouhé Slovensko. Navíc Slováci neměli ty neposedné lyžaře v Itálii, kteří přes doporučení vlády nejezdit, si svoji Svobodu nenechali vzít. Navíc většina států gratuluje nám, tedy ČR. A ta Agropropaganda, to je asi odvozeno od firmy Agrofert, která podle vás asi dělá propagandu. Ale já jsem od firmy Agrofert žádné propagandistické výroky nezaznamenal. Dokonce neznám ani jejich reklamu, pokud ji vůbec provádějí. Myslíte něco jako třeba propagaci na Kostelecké párky, či něco podobného? A z čeho usuzujete, že zrovinka JÁ mám s Agrofertem něco společného? Stále čekám na vysvětlení. Toš tak....

P. Spáčil 25.5.2020 22:19

Víte, on v komunistické Číně funguje kapitalismus, firmy nejsou centrálně řízeny a ceny neurčuje Státní cenová komise. Takže každý výrobce na základě nabídky a poptávky určuje svou cenu. A byla to taková doba, kdy příkaz zněl nakupovat za jakoukoli cenu, protože všichni řvali, že nemají roušky. Takže Hamjda si sehnal svého dodavatele a byl úspěšnější než Vojtěch.

Jak prosté.

Z. Lapil 25.5.2020 22:17

Berte to tak, že kdyby to nakupoval jen jeden, mohlo to taky být za dražší cenu.

Aneb třeba byl Hamáček (ten levnější, doufám) prostě ve frontě dřív. Nezapomeňte, že tou dobou v oblasti roušek člověk nevěděl dne ani hodiny.

Nebo možná Hamáček pro policajty a spol. nakupoval "obyčejné" roušky, Vojtěch pro doktory nějaké "certifikovanější".

Nevím, JÁ se můžu jenom domnívat. Blíže k pravdě se může dobrat právě ta parlamentní komise, případně nějaký novinář schopný položit pár zásadních otázek typu "co vás vedlo k tomu, že jste Vojtěchovi prodali roušky dráž než Hamáčkovi".

V. Halašta 25.5.2020 20:32

To abychom pogratulovali Slovensku, jak dokáže rychle kopírovat naše opatření, když vyhlásilo nouzový stav či zavřela školy stejně jako ČR 12.3. či zakázala veřejné akce spolu s ČR už 10.3. Píšu "už", protože prvý potvrzený případ mělo Slovensko téměř týden po ČR.

Ale možná, že ČR kopírovala od Prahy. Jenže tak "výborně", že jsme dva měsíce chodili s rouškou jak osli po prázdné ulici.

Agropropagandu tu vedete vy takže dobře víte, o čem mluvím.

K. Salajka 25.5.2020 20:18

Nejvíc nás poškodila vláda tím že jsme měli málo nakažených, takže z peněz, které pošleme do Bruselu pro zasažené koronavirem, se nám vrátí málo, a my nebudeme mít dost peněz pro sirotky, po kterých touží Šojdrová a naši mladí géniové z Amnesty Intelligence.

V. Čermák 25.5.2020 19:22

A taky asi nebude ani ten Špion, Jed, Zavraždit ty Myši, apod. Zdá se, že akorát ten Kufřík bude pravý. Má ho totiž každý diplomat...

V. Čermák 25.5.2020 19:19

Zdá se, že rád obracíte fakta vzhůru nohama. Ale platí spíš, že v sousedních zemích zvládli epidemii stejně jako v ČR, když hlavně na počátku kopírovaly zásadní výborná opatření Babišovy vlády. Zajímavé jsou vaše "novotvary" jako např. Agropropaganda, můžete mi to blíže vysvětlit? Za zamyšlení stojí i další "kousek z vaší dílničky" - program antiKalousek. Jestli tomu dobře rozumím, tak Babišova vláda dělá schválně všechno opačně než pan Kalousek. Ale pan Kalousek Nedělá vůbec Nic, tak CO máte tedy konkrétně na mysli? Očekávám vaši brzkou odpověď. Toš tak...

D. Müller 25.5.2020 19:16

Ostatní politické strany (kromě komunistů) mají v sobě zabudován alespoň nějaký očistný mechanismus. Takže se dříve nebo později stanou volitelnými. Myslím, že nabídka tu je. Jiná věc je, že jsme líní své zvolené zástupce oslovit a tlačit na ně. Babiš vládne, kvůli naší lenosti. Ale to se spraví. :-)

K. Linek 25.5.2020 19:12

Republiku si rozvracet nedáme.

J. Jurax 25.5.2020 18:56

A kdo je u nás podle Vašeho soudu ten konstruktivní směr? Za sebe pravím, že žádný nevidím. Není jim Babiš ani jeho opozice.

J. Jurax 25.5.2020 18:52

Jenže má vcelku recht. Zatím žádný z útoků na Babiše jej valně nepoškodil a preference mu buď stagnují nebo rostou. Je to celkem zajímavý fenomén.

J. Jurax 25.5.2020 18:45

Jiní zase mají jasno obráceně, mnozí mají nejasno a ještě nejvíc mnozí na to kašlou.

V. Halašta 25.5.2020 18:29

Atak epidemie se podařilo zvládnou stejně jako v sousedních zemích. Dáno lokalizaci, postupem, znalostmi.

Termín "antiBabiš" je jen termín agropropagandy, která nevěděla jak reagovat na všechnu tu oprávněnou kritiku Babiše v nepřeberném množství Babišových kauz. Takhle jen prohodí "zase antiBabiš" a nemusí se vůbec zaobírat fakty či skutečností. BTW, je to výtvor té agropropagandy, která se dostala do sněmovny s jediným programem - "antiKalousek.

F. Navrátil 25.5.2020 18:01

Vyšetřování bude doprovázeno masívní politickou a mediální ofenzívou, která opět představí Babiše v roli satanáše. Vzhledem k tomu, že minulost ukázala kontraproduktivnost takových akcí, volební preference ANO porostou. Faktem je, že se podařilo atak epidemie vcelku úspěšně zvládnout. Proto by bylo racionální, kdyby se opoblok na tomto úspěchu přiživil, zdůraznil svoje zásluhy a představil se jako pozitivně a odpovědně jednající politická formace. Tedy přesný opak akce Antibabíííš!

D. Müller 25.5.2020 17:58

Pane Pavelko, dělám si svou dlouhodobou rešerši z mého okolí. Proč? To vám stručně neřeknu, ale je to tak. Je to na celý dlouhý článek. A tady by z něj někteří vyletěli z kůže. Babiš se s tím neskrývá, o tom nemusíme diskutovat. Ve svém pseudo-korupčním tažení proti šedé ekonomice jim nasadil psí hlavu, ale i to je na další rozbor.

D. Müller 25.5.2020 17:50

To je jasné, ale proč to zdražili mnohem více Vojtěchovi než Hamáčkovi, to by zajímavé být mohlo, nebo nikoliv? Neznamenalo by to, že do druhé vlny by měl nakupovat někdo jiný než Vojtěch?

D. Müller 25.5.2020 17:46

Pane Pavelko, tady jsme v Čechách, tady je každý s každým příbuzný nebo známý. Tady se nic neutají. :-) A navíc to celé může být součástí zpravodajských her, takže ani žádný viník být nemusí.

M. Janta 25.5.2020 17:28

Hasku co ty ses vsechno nenaucil v pionyru uz se ser...es do vseho Delas ty vubec neco i kdyz uz jsi stary prdola? Plet kose to ti pujde lepe jak sem psat ty tvoje komunisticke bludy :):):)

M. Hartmann 25.5.2020 16:52

Pozor, prohledejte ihned Viktorinovu tornistru. Má tam dole schovanou maršálskou hůl. Jakýkoliv generál je proti němu samozřejmě prdeček.

M. Hartmann 25.5.2020 16:34

Pozor při hltavém polykání, samou radostí byste mohl přijít k problémům.

M. Krčmář 25.5.2020 16:24

Na mne tak pan Bartoň zkrátka působí. A párky si kupuji u řezníka, který pod žádný koncern nespadá, takže pohoda. Přeji hezký den.

Š. Hašek 25.5.2020 16:07

Asi má být -Rothschild-. Furt to nekontroluju, mozek si někdy není jist.

Š. Hašek 25.5.2020 16:04

Pokud jste si všiml, pane Krutý, opozice činorodá, mně (i dalším), nikterak nevadí.

Ve svých poznámkách se zabývám opozoicí nečinorodou/házející klacky pod nohy v situace nouze státu a občanů.

Nebojím se říci, že opozicí značně hloupou/politologickou/drzou ......

Rovněž jste se značně sekl, že mě řadíte do elektorátu ANO. Podobné argumentační berličky tady frčí. "Komunistou/milicionářem" je možno být oka mrknutím a vlastizrada kvůli ruské vodce/Puškinovi ....

P. Staronový 25.5.2020 15:56

Taky jste takový jednoduchý?

Š. Hašek 25.5.2020 15:55

Jóóó, ......... kdyby totiž bylo, tak by totiž bylo. Kdyby byly ..... kdyby se dělo, to by se dělo!

Při momentálním nedostatku politického intelektu u politologa Fialy, tam bude Babiš asi věčně. Tedy to ne, minimálně příště.

Omlouvám se panu Babišovi, že ho jaksi přímo srovnávám s etalonem zoufalství politiky - s politologem Fialou. Myslím to vážně. Jinak si od ANO zachovávám volební i názorový odstup. Názorový nikoliv ve všem.