26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Didi 9.2.2010 9:17

Re: Zase ubohá moudra

Ale přesto raději budu riskovat, že můj hlas propadne ve prospěch Paroubka a Topolánka, než bych jim ho dal přímo. Tímto rozhodnutím volit Svobodné nemám co ztratit, můžu jen získat.

Gerin 9.2.2010 9:16

Zdá se, že ODS začíná mít z Macha strach :-)

Příště by pan Bartoň mohl napsat něco ve stylu "Kdo je Petr Mach"...

Také jsem roky volil ODS, ale nyní volím SSO a takových nás je hodně.

Bibabu 9.2.2010 9:14

Re: Jinak článek svědčí o rostoucím volebním potenciálu Svobodných,

Jakýpak program, podle skutku poznáte je...jaképak menší zlo, co je to za kategorii, ODS ze mě udělala blbce, velmi mě to urazilo, ponížilo. Odmítám byt eurotajtrlíkem, budu volit Macha, budu volit SSO!

Garfield 9.2.2010 9:09

proč asi p. Bartoň tohle píše?

Vždy jsem volil ODS. Loni jsem s nimi skoncoval a budu volit SSO. Vzhledem k tomu, že nás bude hodně, snaží se logicky ODS všechny, které svým jednáním znechutila, přitáhnout zpátky a volí k tomu všechny možné prostředky, například i takovéto články. Marně.

sofiv 9.2.2010 9:07

Re: j

Simkanič..? Není to ten spalovač?

petrof 9.2.2010 9:04

přes všechno to zlé a špatné,

já v tom mám jasno. Tak, jako těch 18 let - jedině ODS!!!! Jinak by mě snad ani pes domů nepustil......

Jakub 9.2.2010 9:03

Zase ubohá moudra

Já zase nepotřebuju moudra pana Bartoně. Jeho agitace je na úrovni lektora VÚMLU - po ty mladší co to nazažili - Večerní university marxismu leninismu. Tam také předváděli takhle ubohou úroveň myšlení.  Malé strany neničí jejich programy či jejich představitelé, ale 5% hranice pro vstup do sněmovny. Mnoho lidí má strach, že jejich hlas propadne právě ve prospěch Paroubka či Topolánka.

samuel 9.2.2010 9:02

Re: Myšlenka SSO výborná, Petr Mach je však ještě na takové věci dítě ! Dzp.

Ale jirko, dejme šanci panu Machovi, pak ho hodnodte. je mladý, polirtickou karieru ma před sebou. nebo spíše věříte takovým dříve mladíkům, kteří nikdy nic jiného než politiku nedělali. Gross, Langer, ¨Nečas,,, Doba nazrala, potřebujeme nové lidi, nové strany,  

okolo děj 9.2.2010 8:53

Re: Já bych jej volil...

Je to otázka cti a svědomí ! Ti kteří hlasovali proti trestu smrti Milady Horákové také věděli, že sfanatizovaný dav nepřehlasuji, jde o svědomí národa. (jestli už slovo národ není zakázáné a svědomí je k smíchu)  Pro mě je nepřijatelné dát hlas topolánkové straně. Kníže za TOP, nebude hájit zájmy české, ale zájmy knížecích, bildebergů. Odkud vzala TOP peníze za olbřimi bilbordy knížete? Politické uplácení uplně odjinut než z Česka, Jestli si někdo myslí, že kníže bude hájít naše české zájmy, tak je naivní jako ostatní zmanipulovaní naivní občané.

Honza 9.2.2010 8:50

Divím se, divím

Pane Bartoni, dnes bych čekal, že napíšete něco vtipného o Dalíkovi v Tatrách. Třeba, že s ODS už delší dobu nemá nic společného a navíc že se jedná o Topolánkův promlčený hřích z útlého mládí. A o řediteli dopravního podniku bych zdůraznil, jak mu Bém udělal velké tytyty, ty zlobivý hochu. Musíte se víc snažit, pane správče. S takovou vás do EP modrá matka rozhodně nepošle.

Herkules 9.2.2010 8:40

Re: Nechte Macha na pokoji...

Pane Bartoňi, to všichni ONI jsou vini za to, že ODS jde pod kytičky, Klaus, Mach, všichni ti, kteří se rozloučili se stranou, která opustila své ideály, podvedla voliče. Volil jsem ODS,která slibovala, že bude bránit české zájmy, to byl jeden z hlavních důvodu. To co nám Topol předvedl při tanečkách okolo LS, to byl obrovský PODRAZ na voličeODS. Topol začal nesmyslnou válku z hradem, někteří dříve vlez do prdli sté Klausovi,začali lést do  pr...Topolovi a plivat po Klausovi. FIALOVÝ HNUS!  Nakonec je to TOPOL, kdo má z politiků nejmenší podporu  a Klausovi věří více než 65% občanů! Ti hloupí odesáci si vůbec neuvědomili, že pro mnohé  ODS= Klaus. Ve své megalomanii si Topol myslel, že snad má na Klause, !?? Zdědil po Klausovi zavedenou stranu, kam ji dovedl vidíme. Voliči ODS jsou sirotky, byla to dobrá strana, škoda! Trpělivost voličů ODS utrhla své ucho.  

Nechte Macha na pokoji, každý má svou příležitost!  BUDU VOLIT MACHA,

vašek 9.2.2010 8:39

Je s podivem

že Vám taková tedy taková "nula" stojí za tak obšírný článek. Nemáte z Macha nakonec strach?!

js 9.2.2010 8:35

Re: Machova úloha je v tom,

Sorry, překlep: "...přes zuřivý odpor komunistů z ODS a KSČM."

Mimochodem, upozorňovat na nebezpečí spojenectví ČSSD a KSČM je mimo mísu. Byla to ODS, která se účelově spojila s KSČM při dosazení Putinova pacholka Klause na Hrad v r. 2003 (i o pět let později sehrála KSČM svou úlohu v komedii s Bobo), byla to ODS, která po celou existenci Špidlovy vlády předváděla "nulovou toleranci" a spolu s KSČM hlasovala proti všem vládním návrhům.

Jirka1 9.2.2010 8:33

Re: Myšlenka SSO výborná, Petr Mach je však ještě na takové věci dítě ! Dzp.

Řekl bych to jinak. Základní teze strany jsou dobré. Ovšem strana vznikla jako hračka Klause při jeho neshodách s ODS. Když Klaus zjistil, že tudy to nepůjde, tak ho SSO přestala zajímat. No a pan Mach je bohužel typickým příkladem našeho "pravicového" politika. Nikdy nic pořádného nedělal, jen stranické a poradcovské funkce. Vše placeno z veřejných rozpočtů.

Jara 9.2.2010 8:33

Já bych jej volil...

Je nás dost co by Macha volilo.Víme však,že tento hlas může býti ztracen.Ale volit ODS s Topolánkem,Langrem atd. je pro mne již takřka nepřijatelné.Machu přidej.

Stanislav Ševeček 9.2.2010 8:33

Každé dítě se vyvíjí a roste.

Stanislav Ševeček 9.2.2010 8:32

Autor článku je členem ODS, kandidoval do EP ...

... tak proto poslední rok ta vášnivá obhajoba Topolánkova vedení ODS a zdůvodňování toho, že každá Myrkova prohra je vlastně jeho vítězstvím!

js 9.2.2010 8:31

Machova úloha je v tom,

že získá 1-2% hlasů, které by jinak připadly protizápadní a proruské ODS (ruští poskoci Zahradil, Ouzký, Oberfalzer, bývalý čestný Kik..a-Klaus) plné estebáků (Hasil, Raininec, Klaus,...) a falešných vysokoškoláků (Řápková, Langmajer, Kužel, Jančík, Benda, Richter,...) a umožní vítězství socanů. Ti jsou zejména kvůli vazbám na západoevropské socdem a socialistické strany proevropští a prozápadní. Koneckonců, jen díky vládám ČSSD je Česko v NATO (Zeman) i EU (Špidla), před zuřivý odpor komunistů z ODS a KSČM.

RCJCZ 9.2.2010 8:31

Dvě nohy špatné, čtyři dobré

Tak takový na mne udělal dojem váš článek. Žádná fakta, žádné argumenty, tupý voliči (ovce) nic takového nepotřebuješ. Klasická současná ODS. Ale když čtu příspěvky od pana Macha musím s 80% souhlasit .... Zkusím svobodné ve volbách, třebas projdou ...

bebe 9.2.2010 8:25

Vždycky raději Macha než Topolánka s Langrem

ODS  se stala bezzásadovou lobbystickou stranou  havloidního typu.  Pro mě nevolitelná.

badaxe 9.2.2010 8:16

dobré upozornění

Pokud někdo poštěkává na něco (nebo někoho) asi to nebude 0,1% které dotyčné straně hrozí. Děkuji vám soudruhu bartoni za upozornění na stranu o níž jsem nic nevěděl, třeba nebude tak úplně mimo se nad ní zamyslet. Co vím je jedno ODS po zkušenostech s Topolánkem a podobnými lídry lezoucími Bruselu do análu, byť před tím rétoricky brojili proti témuž je pro mne nevolitelná. Černoprdelníci a socani nebyli volitelní (pro mne) nikdy a melouny může volit snad jen někdo s měknutím mozku. Co tedy zbývá? recyklovaní politici (asi jako když vyperete dámskou vložku) v TOP 09? Děkuju, ale nejlínějšího poslance v senátu rozhodně volit nebudu. Takže některá z malých stran. No třeba Bartoni to bude ta na kterou plivete, když vás tak štve, něco na ní možná bude.

vltava 9.2.2010 8:09

Re: kdyby generál..........frajtr.....

Myslíte toho, co o něm Hindenburg mluvil jako o "českém frajtrovi"?

Synbártl 9.2.2010 8:03

Re: A co je dnes ODS?

Můj oblíbenec Benjamin Kuras je už dávno vygenerovaný. Že ho získali Svobodní je jejich plus.

j 9.2.2010 8:02

j

Co Mach ale Simkanič, to byl kalibr

Ada 9.2.2010 8:02

A just budu volit Macha...

už mám těch modrých uplakaných bolševiků s papaláškými návyky plné zuby. ODS a pravice? Pche...

vltava 9.2.2010 8:01

ODS se bojí?

Jak jinak vysvětlit podobný článek?

ODS má skutečně celkem přijatelný program. Na papíře. Její skutečná politika je ale programu na hony vzdálena.

Placení stran ze státního rozpočtu je opravdu dost nešťastné. Skoro to vypadá, jako by stát platil představení zvané "volby", které má nabudit dojem demokracie. Bylo by mnohem lepší, kdyby účast ve volbách byla zpoplatněna, a z těchto peněz se platila jak režie voleb, tak příspěvky polit. stranám. 

No a co se týká odhadu volebního výsledku Svobodných, tak můj názor je, že to bude mezi 1% a 2%

j 9.2.2010 8:01

Re: si dela pr*del?

je vidět, že jste dobře poslouchal Paroubka když mluvil o programu ODS a potom kdo je tu hlupák

lojza suchanek 9.2.2010 7:58

si dela pr*del?

Pane Barton, nesmite tolik konzumovat drogy, leze vam to na mozek...slovni spojeni ODS a PROGRAM uz tu parkrat bylo. Naposledy pred minulyma volbama. Kdyz si ten program precteme a kdyz si poslechneme, co nam bylo slibovano, tak se stalo co? Stal se PRESNY OPAK!!!! Takze kdo jeste dneska VERI ODS, je podle me ...jak to rict, aby me to necenzurovalo...hlupak.

Neni rozdil mezi ODS a CSSD. Jedi dovedou republiku do haje za rok, druzi, za rok a pul, zjednodusene receno. Je to naprosto jedno, a rikam si, ze cim driv tu bude opravdu zle, cim driv lidi zacnou chcipat hlady, tim lepe...Tim drive se to tu muze obrodit. Takze idelani by asi bylo volit CSSD, at jsme na tom co nejdrive jako Recko. Ale ja i tak budu volit radsi nekoho jako pan Mach, pripadne jinou neparlamentni stranu, a budu doufat, ze tak ucini vetsina lidi.

I kdyz je fakt, ze vetsina lidi jsou hlupaci, co budou verit tomu, ze ODS je pravicova strana.Proboha...co je na ni pravicoveho.Nenasel jsem zhola nic

Jindra 9.2.2010 7:58

Chtelo by to najmout nejakyho

volebniho kreativce, jako Dalika

Petr Kohout 9.2.2010 7:56

článek se snaží PODVÉST čtenáře. Strana svobodných občanů pana Macha dostala ve volbách 2 % hlasů,

A v současné situaci, kdy EU zakazuje žárovky, sprchy a televizory, začíná být strana která chce "jen" odkázání eroúřednictva do patřičných mezí, pro voliče velmi zajímavá.