29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
občan z kraje města 30.11.2005 20:38

kam až to musí zajít

Jsem zvědav kam až ta politická kultura zajde. Naprosto jednoznačná fakta jsou ignorována. Policie je zpolitizovaná a zkorumpovaná. Politici už se s tím nemazlí. Ředitel úřadu vlády si řekne o pět milionů, pordkyně ministra o tři miliony. To však bylo už dřív. Dnes už to jede ve větším. Jsem zvědav jestli někdo trumfne Zgarbu. Všem před očima se svým kumpánem ukradne dvě miliardy a dneska už je to normálka. Všichni vědí že je to podvod, ale už se nedá nic dělat, zloději byli šikovní tak se jim to musí nechat. Před pár lety by kvůli tomu padla celá vláda dnes už je to jen drobný prohřešek. S jídlem roste chuť a když to nezastavíme, kdoví kam až to dojde. I kdyby náhodou vyhrála ODS budou je hodně svrbět prsty, protože laťka politické kultury už bude hodně nízko a nějaký ten milion bokem už bude jen almužna.
Saša 30.11.2005 16:23

Se socdemáky se už spojují jen zloději a grázlové

a korupce a vydírání jsou jejich základním pracovním nástrojem.
Počínaje Svobodou se Snopkouvou a konče Rathem s Klimovičovou - osoby mezi tím jsou stejného ražení.
pavel 99 30.11.2005 16:30

Re: Se socdemáky se už spojují jen zloději a grázlové

no pokud jsem zaznamenal ve zprávách, tak Klimovičová tomu říká "obchodní jednání" (a podává trestní oznámení, že si ji při tomto "obchodním jednání" někdo dovolil natočit) - to jenom abychom si ujasnili terminologii.
občan z kraje města 30.11.2005 20:15

Re: Re: Se socdemáky se už spojují jen zloději a grázlové

No však už poslanci schválili zákon, podle kterého je zveřejnění záběrů natočených skrytou kamerou trestné. Proč asi? A podporovali to pro jistotu všichni, člověk nikdy neví oni všichni vedou důležitá ůobchodní " jednání.
tatina 30.11.2005 16:03

Pro ty,co to nechtějí,nebo nemůžou pochopit.

Tak vážení soudruzi.Ještě jednou a naposledy.Řekněte mi potom jaký je v tom rozdíl. 1/soudruh Rath nařkne jednoho člena ODS,že si nechal za svoji práci platit 85000 kč měsíčně od VZP(přitom je to platná smlouva) a protože je to blízký spolupracovník pana Julinka,tak je jasné,že z těch peněz musí mít něco i ten Julinek.Toto zopakoval Rath včera večer v Událostech,komentářích,s tím,že je to logické. 2/ČT ukáže ve správách blízkou Rathovu spolupracovnici pí.Klimovičovou,jak si řekne o úplatek 2,5 až 3 milióny kč.Tato pí.je letitou pravou rukou soudruha Ratha,ale Rath podává vysvětlení,že ji takovou nezná a pokud se ukáže,že je to pravda,nechá celou věc vyšetřit.A hlavně,a to je ta nejdůležitější věc,proč někdo Ratha dává do spojitosti s pí.Klimovičovou. Je tady někdo z těch rudejch,kteří mi řeknou,jaký je mezi oběma případy rozdíl a nemyslím tim ten,že pan Hobroň/nebo jak se jmenuje/má platnou smlouvu,zatím co u pí.Klimovičové se jedná o jasný úplatek. Tak soudruzi do toho.
KARTÁČ 30.11.2005 14:23

KŘIŠŤÁLOVĚ MODRÁ -

 SE  mi bohužel ta  ODS  vůbec nejeví.Jsem zvědav,jak dopadne  Ráthova  inventůra  ve  VZP....
malstok 30.11.2005 19:29

Re: KŘIŠŤÁLOVĚ MODRÁ -

... a bude zajímavá inventůra v ČLK
pavel 99 30.11.2005 20:44

Re: Re: KŘIŠŤÁLOVĚ MODRÁ -

jestli ovšem zůstane vůbec něco, podle čeho by šla ta inventůra udělat.
Mirek Šejna 30.11.2005 11:21

Bláhový Blaho,

5 českých na stole byla řízená provokace ze strany deníku Rzecpospolita, což minulý týden zjistily polské vyšetřovací orgány. Tento deník se prý spojil s Novou na organizování přípravy korumpující schůzky. Akce Rathovy spolupracovnice se stala v roce 2004 a byla natáčena firmou Pfizer, která chtěla korumpovat. Tím korumpujícím byl dr.Prokop, zaměstnanec firmy Pfizer a člen ODS. Je zajímavé, že záznam byl víc než rok schován v šuplíku a vytažen až po jmenování Ratha ministrem. Tyhle řízené provokace jsou tak průhledné, že i průměrný český volič je prokoukne. Pouze modrý fan-klub se těhle mediálních ptákovin drží jako lejno košile.
J. Mach 30.11.2005 11:45

Re: Bláhový Blaho,

Šejno, ale že to muselo dát ODS práci, ukecat tu Rathovu spolupachatelku, aby si řekla o ty peníze. A že zrovna z ní si Rath udělá poradkyni, to je ale náhoda. A že těm Polákům muselo dát zabrat, najít v ČSSD ausgerechnet zrovna Doležela, když je v ČSSD tolik čestných a poctivých lidí. 
pavel 99 30.11.2005 12:23

Re: Re: Bláhový Blaho,

Jen jestli tu Rathovu spolupracovnici nenamluvil nějaký imitátor. Jinak je zřejmé, že ta firma si to natočila, neboť se patrně dalo očekávat, o co v hovoru půjde. Jeden by dokonce řekl, že to byla běžná praxe (o které pochopitelně pan "drát" vůbec nic nevěděl).
ucitelas 30.11.2005 12:20

Re: Bláhový Blaho,

Pane Šejno to co jste napsal neí pravda jste nedobrý člověk. A Pán Bůn vás za to jistě potrestá.Budete se smažit v socsdem pekle
Mirek Šejna 30.11.2005 12:30

To určitě nikoli, Machu

jen mi uniká, proč ten záznam byl zveřejněn až po roce. A taky mi uniká, proč se polskému ORLENu nelíbilo, že koupil Unipetrol levně. On totiž Orlen chtěl korumpovat až tehdy, když zjistil, že nekoupil levně, ale draho. Chtěl korumpovat až ve chvíli, když měl státu doplatit cenu za Unipetrol a navíc měl vyplatit Babiše. No a ten úplatek mu evidentně nevyšel, protože Rzecpospolita to nechala natočit společně s Novou.
občan z kraje města 30.11.2005 20:22

Re: To určitě nikoli, Machu

Je mi jasné, že kdyby socan vraždil, tak to zdůvodníte tím, že za to může ta oběť protože provokovala a měla to zaplacený od ODS. O úplatek si zcela jednoznačně řekli oba dva i Doležal i Klimovičová a to je neoddiskutovatelný fakt za které by ti dva v civilizované zemi už seděli.
Ota First 30.11.2005 12:33

Re: Bláhový Blaho,

Je to tak Míro! Máš pravdu. Je to provokace imperialistických zločinců a krvavých psů z ODS. Sama zdegenerovaná pravice by na to však nepřišla. Jistě jí to nakukal nějaký přisluhovač Vatikánu, černoprdelník a špicl v kolárku! Spojení s Polskem to nad slunce jasně dosvědčuje.
Stejně jako každý ví, že Plzeň osvobodila hrdinná Rudá armáda. Ti Američané v Plzni jsou samozřejmě fotomontáže vyrobené v Langley, kterým věří snad jen pitomí čtenáři balkanizovaného českého tisku.
Pokračuj , hochu, Ty by ses chlapče za komunistů dobře uchytil v edici Magnet.
Se srdečným pozdravem  Ota.
aubis 30.11.2005 13:29

Re: Re: Bláhový Blaho,

Pozor. Plzeň neosvobodila hrdinná Sovětská armáda, ale Udatná Sovětská Armáda. AlesPoň tak vysvětlovala zkratku USA na pamětní desce v Chodově jistá soudružka učitelka dětem. Než byla deska jako nevhodná odstraněna. Soudružku učitelku si nechali.
pavel 99 30.11.2005 13:59

Re: Bláhový Blaho,

Ještě pane Šejno - můžete objasnit větu "...Akce Rathovy spolupracovnice se stala v roce 2004 a byla natáčena firmou Pfizer, která chtěla korumpovat..."? Já jsem o tom, co firma CHTĚLA či nechtěla nikde nic neslyšel ani neviděl (pouze ona "spolupracovnice" něco chtěla). Prozradíte, z jakých zdrojů jste to zjistil?
Ota First 30.11.2005 14:07

Re: Re: Bláhový Blaho,

Pro některé jedince je jediným důvěryhodným zdrojem jejich vlastní umanutost.
Stredocech 30.11.2005 14:46

Re: Bláhový Blaho,

Úplatky v nejrůznější formě kolem kategorizace léků musí existovat, neboť lahůdky zde existujících lze vysvětlit buďto takto, nebo by se všichni zůčastnění museli pomást na rozumu.
Kde chybí logika, hledej úplatek (C) Motesquieu
Andy 30.11.2005 16:21

Re: Bláhový Blaho,

no, problém je, kdo ty řízené provokace vytahuje. Protože neexistuje jediný důkaz, že ODS. ¨
A popravdě, Železného vina na arbitrážní prohře, respektive faktu, že jsme museli jít do arbitráže a úmyslně ji prohrát, je přesně stejná mediální ptákovina, které se drží rudý fan- klub  jak košile už pěkných pár let.
Nemluvě o všech dalších ptákovinách včetně Koženého, neboť- viděl někdo Koženého, jak odjíždí na Bahamy s pytlem přesně identifikovatelných, ukradených akcií nebo peněz ?
Žulový Aston 30.11.2005 9:08

hodnotné dílko

Jen po formální stránce esteticky navazuje na Topolánkovu antivulgární rétoriku - je proti průserům ČSSD. Hezky zdůrazňuje ukončení negativní kampaně ODS proti ČSSD. Negativní kampaň byla ukončena v sobotu a od té doby ze strany ODS  opravdu nezazněla, ale opravdu  ani  nezašuměla jedina negativní,falešná, vulgární větička.
Je to důvěryhodná strana, žádné bláboly, milý Prokopenko!   
Lerak 30.11.2005 6:39

autor

hodnotil jisté věci (věcech) a určitě nelze mluvit o grafomanii. Zkuste se páni oponenti vyjádřit k meritu článku.
mol 30.11.2005 12:31

Re: autor

bych rad, akorat ho prave nevidim
janabok 30.11.2005 1:34

autor:

sice krutá pravda, ale článek jako takový se nepovedl...
mol 30.11.2005 0:49

tak tohle byl opravdu hodnotny clanecek

plny vtipnych postrehu a zajimavych objevu. kdyz chci psat tak nestaci jen chut, ale taky musim mit o cem. jinak je to jen grafomanie