26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vlali 6.10.2006 8:45

milý demagogu

Bylo by fajn kdyby agitátoři stran hodnotili své partaje a své Guru. Takhle popsat jakéhokoliv partajníka by nedalo práci ani žáku obecné školy. Hledat vlastní chyby, poučit se z nich a rozprášit protistranu to je věc nemožná. Raději kydat hnůj. Jak nás to učil pan profesor O tempora, O mores.

Václav Lhotecký 6.10.2006 8:10

Ten zlobivý Paroubek

  vám, pane Bartoni, způsobí žaludeční vředy. Zkuste také jiné téma .....

aljav 6.10.2006 8:38

Re: Ten zlobivý Paroubek

 a také mě a většině rozumných slušných lidí. To už o něčem svědčí, myslím !

Herakleitos 6.10.2006 9:09

Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Já být tebou, tak se moc nechlubím se slušností a rozumem. Spíše to svědčí o opaku. Stačí sledovat média a udělat si objektivní názor. Paroubek má odpovědnost vůči svým voličům a musí své kroky tomu podřídit. Bohužel to je politika t.j boj o moc. Pánové z ODS vystrašili v předvolební mašinerii svými velkohubými reprezentanty prostřednictvím modré šance 3/4 národa. Proto ta reakce proti ideologickému pojetí ODS. Jediná záchrana pro ODS je vyměnit tu nemožnou  současnou garnituru a dát šanci  solidním politikům. Již se na tom pracuje a tak ti doporučuji ubrzdi a hoď zpátečku ať se nezesměšníš.

Luděk 6.10.2006 9:24

Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Už to nechlastej, ničí ti to poslední zbytky rudého mozku, soudruhu!!!

dodo 6.10.2006 16:24

Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

:-(Kdyby se všichni Paroubka v ČSSD nebáli to bychom se asi divili

jirka.s. 6.10.2006 9:28

Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Mně se nejvíc líbí to vnitřní, naprosto nezvratné, přesvědčení některých lidí o své vlastní slušnosti a rozumnosti.

jerry 6.10.2006 10:21

Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Taky o tom přemýšlím, já bych o sobě neřekl, že jsem slušný člověk.Spíš se o to aspoň občas snažím. Rozumný, to musí posoudit ostatní.

jerry 6.10.2006 10:25

Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Těžká filosofická otázka.Jediné řešení současné situace by bylo možná odstřelit pár politiků spravedlivě z obou táborů.To je asi jediná možnost,jak je přimět k odstoupení.Ale to myslím s nadsázkou, já jsem vyloženě proti násilí.;-D

jirka.s 6.10.2006 10:55

Re: Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Ale představa je to krásná!

jerry 6.10.2006 10:38

Re: Ten zlobivý Paroubek

Tak tedy jako dlouholetý volič ČSSD v parlamentních volbách vyzývám teď všechny Paroubkovy příznivce zde aby mi řekli , proč ho uznávají. A jasné důvody, ne kecy typu: zastává se obyčejných lidí /kdy a jak?/, pro jeho názory /nevšiml jsem si žádných/ , či snad pro jeho charakterové vlastnosti?/ k takovému chování jej doma určitě nevychovali/ Dále jsem si u něj nevšiml žádné vize, nebo smyslu politiky. Já se hlásím k politice ČSSD prof.Horáka /vybral si bohužel špatného tajemníka/ a částečně Miloše Zemana /vadila mi tam ale arogance a Šloufové/. Tak co, ozve se někdo?

jirka.s 6.10.2006 11:06

Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Pane doktore! Já jsem volič ODS, ale pouze z nouze. Jinak jsem ale schopen a ochoten vážit si lidí, kteří mají levicové smýšlení, styl prof. Horáka, ještě i toho Zemana bych skousl.  Pokud myslíte svůj dotaz po důvodech uznávání benita ironicky (a já jsem přesvědčen, že při Vašem vzdělání jste to ironicky myslel zcela určitě), pak jste zřejmě vyvolal záplavu stupidních výlevů. Ale konec konců, i to má svou hodnotu jisté výpovědi o úrovni politické kultury tohoto "lidu".

jerry 6.10.2006 11:18

Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Možná to není ironie,ale zvědavost.Víte, já jsem jenom praktik, ne psychiatr,ale zajímá mě myšlení lidí.Paroublba už jsem prokoukl, on zas není tak chytrej,ale myšlení jeho příznivců? To je pro mě zajímavé téma. Obrovskou záhadou je pro mě prof.Jičínský , vždyť ten chlap musí být vzdělaný a píše takové blbosti, že se to občas podobá mé ironii,ale on to myslí vážně! Já si myslím, že se žádné odpovědi nedočkám,možná pár nadávek. Vidíte, i náš přítel gerontusinza již nediskutuje, je znechucen naší sprostotou./já mu tykal a nazývám lidi rádobyvtipnými zkomoleninami/

jirka.s. 6.10.2006 13:33

Re: Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Omlouvám se za zdržení. Byl jsem si koupit Občanský průkaz od Petra Šabaty.

Jinak ale, Vy jste ještě nikdy neviděl vzdělaného blba?

jerry 6.10.2006 14:11

Re: Re: Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Viděl jsem jich moc, ale já o tom, co čtu, často přemýšlím. To ten Jičínský teď čte jen Paroublbovy projevy, když může napsat :,,respektovaný lídr.", nebo že ,,Topolánek nevyslyšel Paroubkovu výzvu k věcnému jednání po volbách a ke zklidnění situace."?To je jako - ten čtvereček je určitě modrý pane předsedo.-;-€ To pak není vzdělání, ale vymývání mozků.

jirka.s. 6.10.2006 17:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Pokud ovšem je co vymývat! Jinak věnujte malou pozornost mému, již profláklému příspěvku k slintu soudruha Jičínského v dnešním vydání Psa. Možná, že jsem s tím pro někoho už trapný, ale tím spíše je vhodné upozorňovat na politický "vývoj" tohoto komunistického šmejda.

jirka.s. 6.10.2006 16:56

Re: Re: Re: Re: Re: Ten zlobivý Paroubek

Fuj! Omluva! Od Petra Šabacha!

Jirka 6.10.2006 7:51

Vivat Paroubek!! Go! Jirka Go!

Paroubek je Bůh. Génius politiky. Největší postava ČSSD. Topol je proti němu bezvýznamný šmudla a mudl třetí kategorie. . Už to vy modré kvíkající ptactvo chápete? Vivat Jirka!!!

Bob 6.10.2006 8:05

Re: Vivat Paroubek!! Go! Jirka Go!

Adolf Hitlet byl ve své době svými přívrženci rovněž považován za génia... a co mu to bylo platné. Pravdou totiž je, že v historii světa ještě žádný hulvát pro ostatní nikdy nevytvořil nic pozitivního.

KR53 6.10.2006 9:28

Re: Vivat Paroubek!! Go! Jirka Go!

No ty brďo, tys měl v mládí úraz pádem a dodnes jsi retardovaný co? Tohle je fakt moc... Buď si pořiď kobereček a třikrát denně mlať hlavou o zem (škodu si tím stejně nezpůsobíš :-/), nasměrovaný ke svému středu vesmíru - lihovému domu (Y)... nebo si toho boha navrhni ukřižovat a pak budem všichni koukat, vstane-li třetí den z mrtvých, Jidáš by se taky našel... můžeš pak založit novou sektu - Paroubkisty ;-O!!!

jirka.s. 6.10.2006 9:31

Re: Vivat Paroubek!! Go! Jirka Go!

Že ty máš zastrčené čtyři prsty pravé ruky nad třetím knoflíkem se shora, palec na vrchu a měříš 160 cm?

jerry 6.10.2006 7:34

Já Vám tu šestou chybu dodám

Je to angažmá dr.Ratha v ČSSD.Porušení pravidla, že vůdce se musí obklopovat oddanými lidmi, ne konkurenčními darebáky, kteří hrají svou hru a jsou připraveni kdykoliv zradit. Rath je v parlamentu časovanou bombou a kdo -ví, zda jej někdo v souvislosti s jeho pochybnými machinacemi v ČLK nepřitlačí ke zdi.

Melein 6.10.2006 10:21

Re: Já Vám tu šestou chybu dodám

Myslíte, že někdo má na Ratha nějaký vliv? Jestliže po tom, co předvedl dosud, je stále tam kde je, tak si myslím, že má kachní žaludek, a jen tak s ním něco nehne. Ostatně to dokazuje i tím svým politickým turismem.

jerry 6.10.2006 10:30

Re: Re: Já Vám tu šestou chybu dodám

No uvidíme, vsadím se ,že Langer se v tom už začal šťourat.Toho totiž zajímá jen trestná činnost politických odpůrců. I když Rath je vlastně zcela nepolitický mafián,ale chápete ,jak to myslím ne,?Přetáhnout ČSSD vydíráním poslance,jak se asi o totéž pokusil Paroub s Kalouskem. 

Josef 6.10.2006 6:06

Pane Bartoni,

teď by to chtělo ještě probrat osobní chyby Topolánka,pustíte se do toho? Budete to mít jednodušší a bude jich podstatně víc,ani si je nebudete muset cucat z palce.

Martin 6.10.2006 3:05

a bartonovy blaboly

v projevu paroubek  k unoru porovnal kampan ale vychazel ze situace viteze ktery dokaze utvorit mensinovou vladu se stojednickovou podporou  /jako vitez chtel napadnout vysledek voleb ignoranti/

poslance kontrolovala i koalice psaly o tom i lidovky http://modra-sance.blogspot.com/2006/07/ods-nikoho-nekontroluje.html 

3-4 jednani podle vlastnich slov vymyslel kalousek

nadinterpretace slibu je absurditou, stejne tak muzeme chtit od klause potvrzeni slov ze by mel druhy mit svuj pokus nebo co vic vyzadovat od klause jeho vlastni ideu zmeny ustavy, cili ze druhy pokus pro druhou stranu

jirka.s. 6.10.2006 9:36

Re: a bartonovy blaboly

"3-4 jednani podle vlastnich slov vymyslel kalousek" - na JEDNÁNÍ musí být vždycky alespoň dva, blbečku.Pročpak se toho tak rychle a ochotně Big Džej Pí asi chytil?

Martin 6.10.2006 2:59

ze vam jiri paroubek rozslapal v detstvi hracky ?

prichazi tornado, barton pise o paroubkovi, zemetreseni zabije tisice lidi paroubek je nepritel, barton se opije paroubka zlincovat

pavel 99 6.10.2006 12:49

Re: ze vam jiri paroubek rozslapal v detstvi hracky ?

Může být zajímavé vidět, jak vypadá "zlinčovanej" Paroubek.

Josef 6.10.2006 2:13

Kolik chyb mají modří ptáci?

To nevidí je zaslepený mozeček