3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Perverzní nevyváženost

Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek, který v Černínu přivítal svého palestinského protějška Rijáda Malkího, při nedávné návštěvě Gazy a Izraele použil dosti ostrá slova na adresu Izraele; ne už tak ostrá na adresu Hamásu, jenž Gazu terorizuje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Netzer 21.6.2015 15:42

Už jste, Kopretino, četla,

že příliv běženců si vyžádal první sexuální oběť?

!!!BĚŽENCI ZNÁSILNILI VE JMÉNU ALÁHA PRVNÍ EVROPANKU!!!

http://zajimavosti24.cz/bezenci-znasilnili-prvni-evropanku-pry-ve-jmenu-allaha-co-si-jeste-nechame-libit/2/

H. Lukešová 21.6.2015 15:48

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Ano, četla jsem a také jsem četla, že v daleké Praze (od mého bydliště) naše cizinecká policie zadržela imigranty, jeden měl propuklou nemoc AIDS, druhý měl žloutenku typu C. Horor. Ještě nám někde tito bastardi nechají injekční jehlu a někde se touto jehlou nakazí virem HIV či žloutenkou typu C. Brrrrr.

Co se mě týče, nestojím o žádnou takovou nemoc!

S. Netzer 21.6.2015 16:02

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Přečetla a zřejmě uvěřila. Vše z důvěryhodných zdrojů, jako ty vaše údaje o zdravotním stavu imigrantů, které spadají pod lékařské tajemství, "právničko".

Tak se podívejte na tohle https://www.facebook.com/HateFreeCulture/photos/a.384340838334083.1073741826.287724754662359/649687608466070/?type=1&theater

H. Lukešová 21.6.2015 16:22

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Hate Free Culture? I tuto stránku znám, jedná se o levičácké multikulti kecy...

E. Erat 21.6.2015 17:31

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Dnes se nic neutají,ani lékařské tajemství.Ale,včera jsem četl v MF velký článek (+ řada fotek) o tom jak za uprchlíky v Itálii (kteří čekají na pobřeží a chtějí do Francie) jezdí masově mladí hipíci,kteří tam s nimi vegetují,sdílí lože ve stanu atd.A jak decentně psali,tak je mezi nima řada vstřícných mladých děvčat.Takový mladý silný černoch má jistě své kouzlo.Takže opravdu velmi dobré,AIDS se zase pěkně rozjede.

H. Lukešová 21.6.2015 17:47

Re: Už jste, Kopretino, četla,

No a tito gauneři, HIV pozitivní, budou znásilňovat evropské Evropanky a AIDS se mezi nás rozšíří...To bude ale nadělení. Onehdy jsem četla, že i v ČR prudce narostl počet HIV-nakažených osob, tedy zejména mezi homosexuály a narkomany, ale i tak je riziko, že se HIV masově roznese i mezi většinovou populaci.

S. Netzer 21.6.2015 18:13

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Doufám, že se na ta znásilnění netěšíte, "evropská Evropanko".

H. Lukešová 21.6.2015 18:20

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Ne, netěším ani vy byste se neměla těšit, ale vám to asi nevadí, jste koneckonců pro imigraci uprchlíků do Evropy. Já mám ráda svůj život, nechci zemřít za strašlivých okolností, asi máte sebevražedné sklony, když vám nevadí nebezpečí masového rozšíření HIV mezi lidmi.

S. Landa 21.6.2015 18:34

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Jak moc si myslíte, že jsou ti běženci zoufalí? :-)

H. Lukešová 21.6.2015 15:53

Re: Už jste, Kopretino, četla,

A ještě jedno multikulti obohacení pro Židy...

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13876-multikulturni-evropa-muslimove-v-parizi-napadli-zidy-strhla-se-dost-brutalni-bitka-a-takhle-to-dopadlo-podivejte-se.aspx

J. Kombercová 21.6.2015 17:02

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Ještě nedávno jste na Parlamentní listy dštila oheň a síru. Teď se články tam uveřejněnými oháníte. Nepředpokládám, že se PL tak náhle změnily, spíš se domnívám, že jste (krom svého jediného, až fanatického zájmu) dost neukotvená.

H. Lukešová 21.6.2015 17:09

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Vážně? Jak to víte? Euportal skutečně jede i podle křesťanského antijudaismu (takový pan Semín a spol.), s čímž já nesouhlasím, já se hlásím k sionismu, leč kritizují i islám a to dost a jsou proti kvótám pro uprchlíky. Kvóty pro uprchlíky jsou pro naši zemi život ohrožující nebezpečí, proto je nutné spojit se s těmito lidmi alespoň v této oblasti. Během WW2 se Britové a Američané museli spojit se stalinským SSSR, aby porazili hitlerismus no a po válce se Američané spojili s některými nácky, které si natahali do Ameriky a jiným dali pardon, zastavili jejich stíhání a to proto, aby porazili SSSR. Někdy je nutné spojit se s menším nepřítelem proti velkému odvěkému nepříteli Evropy. Nedá se nic dělat.

J. Kombercová 21.6.2015 17:10

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Jak to vím? Napsala  jste to, několikrát... dyť to píšu, že jste chaot.

S. Netzer 21.6.2015 17:11

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Konečně se ukotvila. U Parlamentních listů a jejich aplégrů.

Čo bolo, to bolo.

Terazky je "islamoklastkou".

P. Mach 21.6.2015 17:46

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Parlamentní listy jsou povětšinou hromada hnoje, to je všeobecně známo. To ovšem neznamená, že v nich občas něco nezveřejní kvalitní autor. Viz třeba Vladimír Wagner, známý vědec a popularizátor, odborník na jadernou energii. Ten svými fundovanými články narušuje všeobecnou pověst parlamentních listů jako fóra, kde se zelení energetičtí diletanti a antijaderní hysterici vzájemně poplácávají po ramenou a utvrzují se ve svých dementních bludech. Ale asi je zbytečné vám něco takového psát. Jediné o co vám při zmínce o parlamentních listech evidentně šlo je to, že vám došly argumenty, takže se hodila jakákoli blbost jako reakce.

H. Lukešová 21.6.2015 17:57

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Parlamentní listy jsou pluralitním deníkem, dávají prostor oběma stranám, té i té, já jsem se přidala k jedné straně PL, k druhé ne. V tom spočívá můj údajný "chaotismus". PL zveřejnili rozhovor s Martinem Janečkem, polovičnám Židem a sionistou i s Šádí Sahánem, polovičním palestinským Arabem, Terezu Spencerovou, kterou nesnáším, ale publikují i Konvičkovy články. Ano, je tam jak píšete dost hnoje, ale je tam i dost kvalitních článků. Jen si člověk musí vybrat fakta, oddělit zrno od plevele a konec konců, když máme tu demokracii, tak každý člověk má právo na svůj názor.

J. Kombercová 21.6.2015 18:01

Re: Už jste, Kopretino, četla,

To jste mi to nandal. Netvrdila jsem přece, že všechny články na PL musí být fujky. Ostatně... já na PL nechodím, články, které bere za své, pastuje na Psu pravidelně paní Varadinková, takže v obraze jsem, i když o to vlastně nestojím.

Moje poznámka na Kopretinu byla osobní, přiznávám, nereaguji na její řeči často, holt někdy nějaká ta  kapka je ta poslední.

Zajímalo by mě, proč jste po mě vyjel Vy?

H. Lukešová 21.6.2015 18:09

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Moje názory jsou pořád stejné, tudíž nemáte proč po mě vyjíždět, ale Vaše volba, PL mají dost kvalitních článků i autorů, jen si člověk člověk musí umět vybrat. No a jak jste psala, v diskusi se lidé na sebe lepí, vyjíždějí po sobě, je to bohužel normální, kdo nechce, aby se na něj někdo lepil, tak ať holt ať nechodí na diskuse. Klidně se na mě lepte, i pí Netzer, mně to nevadí, koneckonců je to diskusní fórum, každý má právo reagovat a lepit se na koho chce. Já píši monomatické příspěvky, o ničem jiném než o Izraeli, Židech, muslimech, sionistech, gaunerských uprchlících nepíši. Mám svůj úzký záměr a nehodlám ho měnit.

J. Kombercová 21.6.2015 18:13

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Už na Vás kašlu, klid.

P. Mach 21.6.2015 18:43

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Asi vám nedošlo, že tady neobhajuju parlamentní listy. Jen se podivuju nad tím tupý způsob argumentace, který jste použila.

J. Kombercová 21.6.2015 18:47

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Asi nečtete všechny komentáře slečny, jinak byste mě takto přísně neposuzoval. Nebo Vám nevadí způsob její argumentace, tak to potom chápu... ostrá argumentace Vám patrně vyhovuje víc. :)

H. Lukešová 21.6.2015 20:05

Re: Už jste, Kopretino, četla,

Lepší ostrá argumentace k věci, než chamberlainovský přístup. Do diskuse si můžu dovolit psát expresivně. Hlavně, když je to pravdivé a k věci. Chamberlainismus a multikulti s politickou korektností ráda doopravdy nemám. Chamberlainisté, oikofobové a multikulti politkorektníci jsou vrahové naši civilizace.