3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Pavel Blažek popáté

Zdá se, že poslední dny jsou zvlášť bohaté na zkoušky, jimž je vystaven pan ministr Pavel Blažek. Nástrahy přicházejí nečekaně i z míst, odkud by je nikdo nečekal, v tomto případě od ministra Miroslava Kalouska, který si "pustil pusu na špacír" v rozhlase.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Losa 25.4.2013 23:40

Výzva :-))

Rozešli odkaz na tento článek nejpozději do 10 hodin 10. května 10 svým přátelům či známým a požádej je, aby jej poslali dále.

Nepřetrhni tento řetěz, jinak Tě postihne neštěstí a lidé jako Kalousek budou opět zvoleni do čela této země.

T. Kohout 25.4.2013 14:56

"z černé bílou udělá" a všem je to jedno

Pro tuto zemi je takovéto jednání zcela typické. A všem vládnoucím je to šumafuk, protože morálně jsou přesně takto nasměrování. Nilsson/Schmilsson, Kalousek/Nečas, vo co de...

Jeden horší druhého, ale objektivně, všem je to jedno. Jde o to dovládnout s Peake...a pak se ukáže. Takovýto marasmus v české zemi dávno nebyl.

Z. Švrček 25.4.2013 9:11

Je na tom ale něco pravdy

Minimálně v tom, co se dejě kolem Julínka. Já jsem úplně užasl. Spor o zajišťování LZS se táhne již leta, jaá si jej pamatuji někde od roku 1998 a celou tu dobu dávali odpovědní činitelé z policejní letky, tak i z vojenského letectva podklady, nad ktrými vždy oprávněně vyvstávaly pochybnosti o jejich úplnosti. Zkrátka, za každou cenu lítat, proto se náklady na spoustu věcí ukrývaly  pod celkové náklady jiných leteckých činností, v kterých vojáci a policejní letka neměly a nemají konkurenci a o ně se snižovaly náklady na leteckou záchrannou službu. To ostatně připustil i zástupce armády nyní při rozvíření kauzy Julínek, který mluvil o v kalkulaci na hodinu nezapočítaných nákladech (výcvik, opravy apod.) Tyto zamlčené náklady ovšem stát platí tak jak tak. Obávám se, že pan Štětina se unáhlil a nechal se dezinformovat od zainteresovaných z řad policejní letky naprosto stejným způsobem - neúplnými podklady co do nákladů na letovou hodinu. Osobně s jistou znalostí věci nemohu v žádném případě věřit tomu, že by dokázal někdo v plném obsazení vrtulníku na záchrannou akci zaletět hodinu za 80 tis. a už vůbec ne za 35 tis. Naopak, podklady soukromých poskytovatelů se mi zdají blíže pravdě, minimálně jsou úplné. Tedy v tom má Kalousek pravdu a ani já jsem nebyl schopen pochopit, proč se premiér od Julínka distancoval.

J. Urban 25.4.2013 8:29

Poslední naivkové museli o kalousovi

ztratit jakékoliv iluze už při rozjetí kauzy Parkanová a při tom, co následovalo, kdy se ukázalo, že nevyhrožuje jen tak naplano. V současnosti kalous ještě pořád třímá v rukách opratě, na nichž si vodí Nečase a větší část totálně zdegenerované ODS (no bodeť ne - musí toho na ně na všechny vědět!), přitom mu ale stále více ujíždějí nohy a hlavně nervy. Alkoholem to ujíždění sice nezmírní, ale méně ho vnímá. Těšme se na uštvání škodné.

J. Lufinka 25.4.2013 13:45

Re: Poslední naivkové museli o kalousovi

Nejlepší je, že kdyby místo odpovědí štěkal, nebo mňoukal nic by se nedělo. Vždyť současná koalice se musí udržet za každou cenu, to znamená i tehdy, kdyby místo mluvení ministr financí štěkal nebo mňoukal. I když byla by zde možnost, že by se ho ujal nějaký veterinář, aby zjistil zda netrpí nějakou asociální poruchou.

H. Grúbr 25.4.2013 6:11

Někdo dupe Kalouskovi

nebo jeho kamošům na kuří oka.

P. Pavlovský 25.4.2013 0:37

NEVIDĚL BYCH TO TAK ČERNĚ,

na kritice vedení ÚOKFK  se  všichni rozhodující činitelé v podstatě shodli: Bradáčová, BLAŽEK, KUBICE, KALOUSEK.

Matinec až příliš tiše odstoupil, to je pravda, ale jinak?.

F. Navrátil 25.4.2013 13:55

Re: NEVIDĚL BYCH TO TAK ČERNĚ,

   Je zajímavé a s podivem, že pohled zleva má úplně jiné obrysy než pohled zprava. Kalouska jsem v televizi podle citovaného článku neviděl, ale co chtěl básník v oněm článku říci jsem nepochopil. Pouze by mě zajímalo jak pisatel článku klasifikuje fakta. To co se snaží čtenáři předložit je, že kdyby Kalousek říkal, že druhá odmocnina za stočtyřicetčtyř je dvanáct, není pravda, ale je to určitě méně nebo více.

P. Pavlovský 25.4.2013 14:17

Re: NEVIDĚL BYCH TO TAK ČERNĚ,

Přesně, to je leitmotiv jeho článků.

A´t píše o čemkoli, hlavní problém je vždy v tom, že dotyčná osoba nedělaké věci tak, jak by je dělal on, kdyby ho k tomu pustili.

To je publicisticky nehodné NP!

V. Braun 25.4.2013 17:26

Re: NEVIDĚL BYCH TO TAK ČERNĚ,

No v televizi jste Kalouska asi opravdu neviděl, když článek pojednává o vystoupení v rozhlase. Takže je otázka co jste to vlastně četl a k čemu se vyjadřujete a dokonce i z které strany se na to koukáte a jaké obrysy tam vidíte.